Cauta in 20.697 retete
... mai buna solutie sunt fursecurile fragede... Putine ingrediente cu efecte maxime ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se prepara insa numai in ceaun. Daca nu dispuneti de paprika ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pe masa si fursecurile astea fragede si colorate, care sunt sigura ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... usturoi, gatit la cuptor sau ceaun si aromat cu mirodenii specifice ... sucul lamailor. Incingeti uleiul in ceaun. Adaugati si rumeniti carnea pe ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ficat de pasare (pui, gasca, rata, etc), iepure, porc, vita si ... Merlot. Pate din ficat de rata sau gasca  adaugati in amestec ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... am norocul sa primesc cate o rata de tara. Mare, grasa, aromata ... meu de vedere, supa de rata e mult superioara celei de gaina ... multe ori grasimea de pe rata este pur si simplu mult ... sa jupoi pielea de pe rata, o toc cubulete si o pun la ... a absoarbe grasimea in exces. Uneori rata se intampla sa fie foarte ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , de foc liber arzand sub ceaun, de prieteni adunati laolata pentru ... ca stau doua ore langa ceaun ca sa fac o supa. Iata ... prieteni langa si foc sub ceaun. Vezi si reteta de gulas ... Reteta: Gulas de vita la ceaun Ingrediente: 1,5 kilograme pulpa de vita ... . Beti o bere. Incingeti untura in ceaun si, dupa ce sfaraie bine ... ! [warning]Daca faceti gulasul la ceaun aveti grija...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , impreuna cu un piept de rata impanat, gata pentru a fi marinat ... apoi il feliem. Pieptul de rata este o carne fina, gustoasa, pretentioasa ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
... un vin bun! Ingrediente: 1 piept rata 1 lingura sos soia pentru sos ... sa se raceasca. Pieptul de rata il crestam pe partea cu ... , piper si oregano. Pieptul de rata il taiem felii in diagonala ... unei forme. Asezam pieptul de rata si punem deasupra sosul de ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... babo!...mancat-ai tu vreodata rata pe varza?!... - Da ce pacatele ... , ceva legumusoare si pulpite de rata sa le parpalim oleaca la ... varza ta...si pulpe de rata si mai stiu io ce ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
... prezenta consacrata in sezonul rece, rata pe varza murata este una ... delicatesele bucatariei romanesti. Carnea de rata dulce si consistenta este completata ... : 400-500 grame carne de rata cu piele si os 1 varza ... -o pestisori. Crestati usor pielea de rata. Incingeti uleiul intr-o tigaie sau ... uleiul si rumeniti carnea de rata, incepand si insistand cu partea ... a extrage grasimea. Scoateti...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Va descriu o reteta de baza a aluatului pentru prepararea cornuletelor fragede . Este o retete venita din buni' strabuni si foarte raspandita la noi in Moldova. Dar stiu, ca si in Romania se foloseste aceasta reteta cu unele modificari . Eu am la rusi expusa in 4 moduri aceasta reteta. Citeste mai departe...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... lua miel), am facut o friptura frageda la tava, o reteta preluata dintr ... ca e delicioasa si mai ales... frageda... Asadar ingrediente: 500 gr pulpa ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... excelent moment pentru a incerca un ceaun nou intr-o noua primavara cu ... cu tabla groasa, preferabil un ceaun din fonta. Rumeniti carnea la ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... un filet, preluat de pe o rata sau gasca ingrasate pentru producerea ... 4 persoane): - 2 fileuri de magret de rata de 350 g fiecare - sare si ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... canapea sa fac pieptul de rata pe care-l aveam in frigider ... tot pe acolo.] Piept de rata cu linte trasa in unt ... : 25 de minute - 2 piepti de rata - 2 conserve de linte - o jumatate de ... si rece pune pieptii de rata cu pielea in jos cu ... . - cand e gata lasa pieptul de rata pe un fund de lemn ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... arda. Se asaza carnea in ceaun sau intr-o cratita care poate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente 2 pulpe de rata 1/2 ananas sare, piper ceapa verde Mod de preparare Punem pulpele intr-o craticioara si le asezonam cu sare si piper. Le lasam pe foc pana se rumenesc. Nu punem ulei fiindca isi vor lasa suficienta grasime. Taiem ananasul cubulete si il rumenim usor in grasimea de la carnea de rata. Feliem pulpele de rata in bucatele mici. Luam niste bete pt frigarui si alternam carnea cu ananasul.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... a doua zi cand va fi frageda si o putem portiona. Pudram cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro