rata in stil nemtesc
Pagina 5 din 5
Amesteca bine iaurtul, cacaua si mierea într-un bol. Toarna amestecul într-un bol pentru servit. Adauga deasupra zmeura proaspata. Poti turna o lingurita cu miere deasupra zmeurei daca vrei ca desertul sa fie mai dulce.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bun moment pentru a redescoperi placerea stilului proaspat si lejer de a gati ... faci o schimbare de atitudine, de stil si poate de ritm. O solutie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Buna dar mai mult in prima zi 5 pulpe superioare 1 dovlecel 4 catei de usturoi 2 maini de masline kalamata Cateva felii de telina si morcov 1 cescuta vin alb sec Supa de pui 1 foaie de dafin Paprika Curry Curcuma Rozmarin Sofran Sare, piper Ulei de masline Cateva rosii cherry Condomentam carnea si o dam cu putin ulei, o masam. Dovlecelul se taie cubuletele si legumele felii subtiri. Calim usturoiul zdrobit, il scoatem, punem carnea la calit in continuare apoi o scoatem. Mai punem putin ulei...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Aceasta friptura dens-aromata isi tradeaza la fiecare pas originile iberice. Intalnita in satucele din Estramadura (vestul Spaniei si mai rar in nord-estul Portugaliei), acest fel de friptura, gatit traditional cu iepure vanat, imparte cu bucurie aroma jamon -ului, carne de porc uscata si afumata si a ciupercilor de padure. Portii: 4 Timp de preparare : 2 ore Ingrediente : 4 pulpe de iepure 8 felii de jamon 300 g hribi 300 g galbiori 600 g ciuperci albe champignon sau pleurotus 3 catei de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Incingeti uleiul si caliti ceapa taiata, timp de 5 minute, la foc potrivit. Adaugati ardeiul gras, taiat felii, si usturoiul zdrobit, si caliti timp de 3 minute. Adaugati pieptul de pui, curatat de pielita si de oase si taiat cubulete. Prajiti timp de 3 minute. Adaugati 1 lingurita de scortisoara, 1 lingurita de ghimbir, 1 lingurita de boia si 1 fir de sofran. Amestecati bine si fierbeti timp de 1 minut. Adaugati laptele, 1 pahar mic de apa si 1 mana de fasole verde, fiarta, taiata segmente....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Prajitura mea greceasca seamana putin cu revani turcesc. Dar numai putin. Aceasta, spre deosebire de revani, care este foarte dulce si foarte insiropat, are blatul usor umed si nu prea dulce datorita siropului cu zeama de lamaie. Eu zic ca este o prajitura care se potriveste langa ceasca de cafea din acest weekend. Ingrediente: - 200 g iaurt grecesc - 200 g unt moale - 100 g fistic macinat - 240 g zahar - 4 oua - 250 g faina - 1 praf de copt - 125 g miere - sucul stors de la 2 lamai Se ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Lasa puiul sa stea la temperatura camerei circa 30 de minute inainte de a-l gati. Preincalzeste cuptorul la 190 grade C. Aseaza puiul pe tocator cu pieptul in jos. Taie adanc de o parte si de alta a sirei spinarii, de la gat pana la tartita, cu ajutorul unui foarfece, ca sa poti decupa si sa scoti sira spinarii fara probleme. Scoate osul sirei si intoarce puiul cu pieptul in sus. Apasa sternul cu sucitorul pana cand osul se zdrobeste. Cresteaza adanc pieptul si copanele in cateva locuri, cu...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-un bol din portelan sau sticla, amesteca uleiul, zaharul, curry si jumatate din cantitatea de suc si coaja de lamaie. Cresteaza pieptul de pui, adauga-l in vas, unge-l uniform cu marinata si lasa deoparte, la rece, minimum 30 de minute. Preincalzeste gratarul la temperatura potrivita si frige carnea timp de 20 minute, intorcand din cand in cand, pana ce se patrunde complet. 3 Intre timp, fierbe taieteii conform indicatiilor de pe ambalaj si stropeste cu restul de suc de lamaie. Presara...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Caracatitele se taie in bucati mari de 3 cm, ceapa se taie marunt, iar usturoiul se zdrobeste. Ardeii se curata de samburi si se taie marunt; cei uscati se zdrobesc. Uleiul se pune intr-o tigaie mare la incins si se prajeste putin ceapa, se adauga caracatitele si se prajesc 5 minute amestecand continuu. Daca se formeaza zeama se prajeste atata timp pana ce aceasta se evapora. Usturoiul si ardeii se pun in tigaie. Se sareaza si se pipereaza. Rosiile se zdrobesc si se pun in tigaie. Tigaia se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Asezati fileurile intr-un vas din portelan. Amestecati restul ingredientelor si turnati amestecul peste peste. Lasati sa stea la marinat timp de 1 ora. Incingeti o tigaie neadeziva sau un gratar si frigeti pestele timp de 4 minute pe fiecare parte, turnand deasupra marinata ramasa. Serviti pestele cu linte verde si sote de spanac - 4 fileuri de somon a cate 200 g fiecare, 4 linguri coriandru proaspat tocat, 2 linguri patrunjel proaspat tocat, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita boia...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pestele se curata si se cresteaza, pe o parte si pe cealalta, se da apoi prin faina de soia. Intr-un wok, se incinge ulei de masline si se adauga apoi patru catei de usturoi pisati si un ardei iute tocat. Se pune pestele. Cand pestele este gata, se scoate pe o farfurie si se scurge de ulei. In alt wok, se incinge ulei de masline, se pun alti patru catei de usturoi pisati si celalalt ardei iute tocat. Se adauga fasolea verde congelata, se amesteca pana se inmoaie. Ardeiul gras taiat fasii si...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si coastele de la gaina, rata sau gisca, sare, 1-2 oua, smintina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de miel la gratar in stil thailandez se servesc cu garnituri ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... la suprafata. Ardeii umpluti in stil grecesc se servesc calzi, la ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... tocat. Somonul la gratar in stil spaniol se serveste simplu, cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... oferit. Ficatul de vitel in stil berlinez Berliner Art este una ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cu siguranta se incadreaza in stilul ei celebru de a prepara dulciurile ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... niste retete absolut grozave, iar stilul de a povesti al lui Zamzuu ... un rand deasupra in acelasi stil. In mijloc asezam trei rulouri ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... -urile facute intr-un restaurant nemtesc unde mie i-mi place foarte ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com