Cauta in 21.292 retete
Amesteca uleiul de masline si otetul balsamic într-un bol. Asaza fileurile de somon într-o tava joasa pentru copt. Freaca fileurile cu usturoiul pisat, apoi toarna amestecul cu ulei si otet deasupra lor, întorcându-le pentru a le acoperi bine. Asezoneaza cu coriandru, busuioc si sare. Lasa timp de zece minute la marinat. Pune somonul la aproximativ zece centimetri distanta fata de grillul din partea de sus a cuptorului si lasa timp de 15 minute, întorcând o singura data.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Unge o tava mica pentru copt. Amesteca sosul iuite, boiaua de ardei si zaharul brun. Pune pulpele de pui în tava pentru copt si acopera-le cu un strat de sos. Acopera tava cu folie de aluminiu. Pune la cuptor si lasa timp de 20 de minute. Îndeparteaza folia de aluminiu si mai lasa pulpele la cuptor înca 20 de minute sau pâna când carnea este bine facuta iar sosul s-a îngrosat si a început sa se caramelizeze.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vrajite. Costitele de porc in stil chinezesc se remarca prin aroma ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
by Alice albinutza Hei, e duminica, stiati? Si daca e duminca, ce poate fi mai reconfortant decat un pranz cu familia sau cu prieteni dragi? De obicei primesc eu musafiri la masa, la pranz sau cina, whatever. Dar azi am primit invitatia Brandusei de a ma primi la ea in casuta , alaturi de prieteni dragi. Si cum nu puteam a veni cu mana goala, am hotarat sa va gatesc un delicious pui cu stafide si migdale , un pui care sa va duca cu gandul la Maroc, o tara inmiresmata. Asa ca dragii mei,...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... produs: pulpo adicatelea caracatita. Ca stil sunt usor rustice si e foarte ... a la Galega - Caracatita gatita in stil spaniol cu cartofi si smoked ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Germania a dat doua lucruri majore Romaniei: un rege din familia Hohenzollern-Sigmaringen si ouale ochiuri (ochiurile nemtesti, cum erau cunoscute inca la inceputul secolului XX). Sigur ca proportiile si importanta dintre o familie regala si un mic dejun reprezinta o asociere distorsionata. Dar cei care raman scriu istoria. Iar ochiurile o scriu zi de zi. Cele mai iubite ochiuri nemtesti, chiar de catre germani, sunt Strammer Max, o dovada de clasa prusaca. Chiar daca provenienta saxona a ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Iubesc mancarea chinezeasca, asa ca imi ofer ocazional cate un astfel de rasfat acasa, mai ales ca se face si foarte repede. eu am folosit taitei lati, obisnuiti, dar puteti folosi la fel de bine taitei de orez, spaghete, sau orice alte paste va sunt pe plac. Vor fi deliciosi oricum! Ingrediente: 400 gr taitei 500 gr piept pui 100 gr ciuperci shiitake 100 gr muguri de bambus 2 ardei capia rosii 2 fire ceapa verde 1 cm radacina ghimbir 3 catei usturoi 3 linguri ulei de arahide 2 linguri sos ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Bate oul cu apa într-un bol mic. Topeste untul înt-o tigaie mare, la foc mediu. Adauga oul si lasa-l neatins timp de unu sau doua minute, apoi scoate-l din tigaie si taie-l în fâsii. Încinge uleiul în aceeasi tigaie, adauga ceapa si caleste-o pâna se înmoaie. Adauga apoi orezul, sosul de soia, piperul si carnea de pui. Caleste la foc mare timp de cinci minute, apoi adauga fâsiile de ou. Se serveste fierbinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... indragostit! :)) de oaia gatita in stilul inconfundabil de aromat al orientului ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Avantajul acestei retete este ca fiptura si garnitura se pregatesc in acelasi timp. In plus, prepararea este usoara, iar aroma, cu totul speciala. Ingrediente si cantitati: 2 kg pulpa de miel 250 ml vin rosu 1 kg cartofi dulci 4-5 rosii mari si bine coapte 2 vinete mari 2 dovlecei mari 100 g masline verzi 2 lingurite seminte de coriandru 1 lingurita cimbru uscat 2-3 catei de usturori 1 lingurita piper negru ulei de masline sare grunjoasa otet balsamic Mod de preparare: 1. Curata bine pulpa de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca zaharul brun, mierea, sosul de soia, ghimbirul, usturoiul si sosul iute. Condimenteaza fâsiile de piept de pui cu sare si piper. Încinge uleiul într-o tigaie mare, apoi adauga bucatile de pui si rumeneste-le pe fiecare parte, pâna când devin usor maronii. Toarna sosul peste pui si lasa sa fiarba neacoperit la fic mic, timp de 8-10 minute sau pâna când sosul se îngroasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
La origine, mancarea se cheama "Ratatouille", dar eu nu am inteles de ce! Stiu doar ca este foarte gustoasa. Ingrediente : trei-patru ardei capia, doi dovlecei, doua vinete mari, o ceapa, doua rosii bine coapte, 50 grame ciuperci albe de cultura, o cana de suc de rosii, verdeata (reteta cere busuioc, dar poti incerca cu frunze de telina sau leustean, plante aromate puternic), sare, piper negru macinat, un borcan mic de smantana. Preparare: Curata toate legumele. Pregateste un vas putin adanc,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fiesta  friptura de porc in stil canariot Ingrediente: 1200 grame carne ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Portii: 500 ml Pentru:carne rosie, porc, pui, peste, legume Ingrediente: 250 ml suc de ananas 120 ml sos de soia japonez 1 ceapa tocata 1 lingura ulei de susan 1 lingura ghimbir ras 1 lingura de usturoi tocat 1 lingura de zahar brun 1 lingura zeama de lamaie Portii : 500 ml Pentru : marinata umeda pentru carne rosie, porc, pui, peste, legume Ingrediente : 250 ml suc de ananas 120 ml sos de soia japonez 1 ceapa tocata 1 lingura ulei de susan 1 lingura ghimbir ras 1 lingura de usturoi tocat 1...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... protap in cel mai pur stil si spirit grecesc si va ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... - cu forma sa alungita, aerodinamica, rata gatita intreaga este o aparitie spectaculoaa ... cel de gaina, pieptul de rata are o consistenta si personalitate puternica ... - scurte si puternice, pulpele de rata sunt ideale pentru fripturi, mai ... gras - delicatesa extravaganta, ficatul de rata indopata se remarca prin gust ... : Preincalziti cuptorul la 220?C . Rumeniti rata pentru 20 de minute la...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sectiune, numai asa am s-o pregatesc 1 rata de vreo 2.5 kg de la ... O tava cu apa in cuptor Rata se spala in interior de ... in 4. Peste ele am pus rata cu pieptul in jos ca ... ca nu-i bai. Pe langa rata am asezat mere taiate, portocala ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Un fel de mancare savuros, unde imaginata ta poate face minuni. Ingrediente: 200 grame orez, doi morcovi, un dovlecel, o legatura de parunjel, trei ardei grasi, un ardei iute mic, sare, piper, cateva linguri de ulei, un catel de usturoi, seminte de chimen, seminte de marar, nucsoara. Preparare: Taie toate legumele, inclusiv ardeiul iute in fasii subtiri si pune-le in vas, la abur, impreuna cu un praf de sare, piper, toate mirodeniile si o legatura de patrunjel. Pune in vasul special si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O salata elegata si delicata, cu tenta fineturilor orientate. Ingrediente : un castravete lung (sau patru castraveti mici), doi morcovi, doua mere, doua cepe mici, cateva fire de menta, cateva fie de patrunjel, o lingura cu miere, doua linguri de suc de lamaie, ulei de masline, un ardei iute mic, sare, piper. Preparare : - Amesteca lingura de miere cu doua linguri de ulei de masline si sucul de lamaie. Potriveste la gust cu un praf de sare si piper. - Spala castravetele si taie-l felii fine....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Pentru inceput preparam untul aromat. Frecam un pachet de unt tinut la temperatura camerei cu sare, piper, coaja de lamaie, cimbru, patrunjel tocat marunt si rozmarin. Adaugam ceapa si usturoiul tocate foarte fin si amestecam bine toate ingredientele pana se omogenizeaza. Dupa ce curatam crapul de solzi , il taiem pe burta si indepartam intestinele spaland apoi foarte bine interiorul si exteriorul pestelui. Se sterge cu un prosop de bucatarie si se asaza intr-o tava pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro