Cauta in 20.692 retete
... de plic. Pune înauntru varza chinezeasca, apoi pestele, ghimbirul si usturoiul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ori cea de mango . Supa chinezeasca de porumb Supa thailandeza de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300-400 g carne, zarzavat, 150 g orez, 750 ml supa de carne, o lingurita ceapa rasa, untdelemn,frunze de patrunjel, telina, sare, untdelemn sau unt. Mod de preparare: Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecand mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu varf de "vegeta" pentru ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 varza, 3 morcovi, 2 castraveti, 5-6 catei usturoi, 3 linguri zahar, otet dupa gust, ardei rosu iute sau praf de chili (1/2 lingurita), piper Mod de preparare: Se taie varza fideluta, morcovii si castravetii se dau pe razatoarea mare, usturoiul de toaca marunt (in nici un caz nu se zdrobeste in presa). Separat se prepara o marinata din otet (cca 1/2 pahar), zahar si praf de chili sau ardei rosu iute taiat feliute subtiri. Se amesteca bine pana cind se dizolva zaharul. Se toarna peste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr carne porc, 200 gr. carne de pui Mod de preparare: Se taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc cam 5 min in unt. Separat, se oparesc floricelele de brocoli si morcovul taiat felii, in apa cu putina sare nu foarte mult sa nu se piarda din vitamine. In alta cratita se fierb pastele (taiteii). Intr-o cratita se incinge un pic de unt si se adauga carnea, legumele si pastele. Se sareaza dupa gust si se adauga...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente (pentru 4 persoane): - 2 bucati de piept de pui - 2 linguri de sos soja - 1 lingura de xeres - 1 lingura de Maizena sau faina - 1 ardei verde - 1 ardei rosu - 2 morcovi mici - 200 g conopida - eu am folosit si cotorul - 1 praz - partea alba - 4 linguri de ulei - 1 lingurita de sare - 1 lingura de zahar - un pic de ghimbir - jumatate de pahar de apa Taiati carbea in lamele foarte fine. Amestecati faina cu xeres si sosul soja, adaugati carnea, amestecati si lasati sa se marineze 1...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
5 gogosari, 5 castraveti mici, 5 buchetele de conopida, zahar, otet, ulei, sos de soia(chinezesc) Mod de preparare: Gogosarii se taie felii subiri in lung, castravetii la fel, iar conopida buchetele cat mai mici. Se arde o lingura de zahar, se aduaga si o lingura de otet, una de ulei si una de sos de soia, in care se calesc gogosarii pana se inmoaie. La fel se procedeaza si cu castravetii si la fel se prepara si conopida. Cine prefera salata iute poate adauga si un ardei iute langa gogosar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Gogosarii se taie felii subiri in lung, castravetii la fel, iar conopida buchetele cat mai mici. Se arde o lingura de zahar, se aduaga si o lingura de otet, una de ulei si una de sos de soia, in care se calesc gogosarii pana se inmoaie. La fel se procedeaza si cu castravetii si la fel se prepara si conopida. Cine prefera salata iute, poate adauga si un ardei iute langa gogosar. - 5 gogosari, 5 castraveti mici, 5 buchetele de conopida, zahar, otet, ulei, sos de soia (chinezesc). Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pestele se scoate din uleiul din conserva si se asaza pe un servet absorbant. Se taie apoi in cuburi sau se lasa intreg si se pune intr-un castron. Castravetii verzi se spala si se taie in rondele subtiri, rosiile se taie in felii, iar branza tofu se taie in cuburi. Se pun toate peste peste, se adauga mugurii de soia, boabele de linte si nautul. Salata se spala si se taie in fasii, iar mararul se toaca marunt. Se pun peste salata, se toarna sucul de lamaie si uleiul, apoi se condimenteaza cu...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-o oala se fierbe apa cu o lingurita de ulei si sare, dupa ce a fiert pune o canita de orez. Intre timp cit fierbe orezul, se dezoseaza pieptul si il taiem feliute subtiri si le punem intr-o farfurie in care s-a pus condimente chinezesti, 2 linguri de ulei de masline, 2 linguri de vin si sos de soia. Intre timp taiem ceapa si o calim in putin ulei dupa aceea se adauga ardeiul si ciupercile se acopera totul cu capac si se lasa sa se inabuse cind sunt aproape gata se adauga pieptul de pui...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie varza fideluta, morcovii si castravetii se dau pe razatoarea mare, usturoiul de toaca marunt (in nici un caz nu se zdrobeste in presa). Separat se prepara o marinata din otet (cca 1/2 pahar), zahar si praf de chili sau ardei rosu iute taiat feliute subtiri. Se amesteca bine pina cind se dizolva zaharul. Se toarna peste legume si se pune piper dupa gust. Nu se foloseste deloc sare, intrucit ii schimba total gustul. Se poate servi dupa cca 1 h, dar este si mai buna a doua zi, dupa ce ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie felii subtiri carnea de pui si de porc (se poate prepara si numai din carne de pui, sau de porc), dupa care se calesc cam 5 min in unt. Separat, se oparesc floricelele de broccoli si morcovul taiat felii, in apa cu putina sare nu foarte mult sa nu se piarda din vitamine. In alta cratita se fierb pastele (taiteii). Intr-o cratita se incinge un pic de unt si se adauga carnea, legumele si pastele. Se sareaza dupa gust si se adauga sos de soia. - 200 g carne porc, 200 g carne de pui, 1 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se fierbe in supa de carne cu zarzavatul. Orezul curatat de impuritati, spalat in sita de sirma, bine scurs, se caleste, 2 minute, cu ceapa intr-o cratita cu 2 linguri de untdelemn sau 30 g unt, amestecind mereu ca sa nu se rumeneasca, apoi se stinge cu supa de carne cintarita si o lingurita cu virf de "vegeta" pentru gustul mai bun, care si sareaza si sare cit mai trebuie. Se fierbe la foc mic, acoperit circa 20 minute. Cait inca nu a scazut complet lichidul , se adauga carnea fiarta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... porc, de berbec sau de rata, 6 castraveti mari acri, 2 linguri grasime ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g carne cu mult os de rata, porc sau vita, morcov, patrunjel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si coastele de la gaina, rata,sau gisca), sare, 1-2 oua, smantana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu oase de curcan, gaina, rata sau gisca, 200 g zarzavat (morcov ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si coastele de la gaina, rata sau gisca, sare, 1-2 oua, smintina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... poate face cu carne de rata, dar in acest caz, timpul ... - dulce, ca si in bucataria chinezeasca. In locul cognacului pot pune ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... reteta chinezeasca, delicioasa si usor de preparat, pe care o poti savura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro