Cauta in 20.697 retete
... zarzavatul si ienibaharul, ca pentru rasol. Se lasa sa se raceasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Presarati cu faina ossobuco si rumeniti-le in unt. Adaugati sare si piper. Turnati putin vin alb in tigaie. Cand vinul s-a evaporat, adaugati suficienta supa fierbinte (sau apa) pentru fierbere, care va dura aproape o ora. Cu aproximativ 10 min. inainte de a lua compozitia de pe foc, adaugati patrunjelul, coaja de lamaie (numai partea galbena), usturoi, ceapa, ansoa curatata si spalata, toate tocate impreuna. Se serveste cu risotto (orez) cu sofran. - 4 bucati ossobuco de vitel, 1 ceapa mica,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se alege un cap de vitel tinar. Se lasa sa stea in apa rece pina ce se scoate tot singele. Se pune la fiert capul intreg sau numai o parte din cap, fara creier, in apa rece mai multa, astfel incit sa fie bine acoperit, deoarece partile ce ramin afara din apa se inegresc. Dupa un clocot, se adauga sarea si zarzavatul, ca la supa, si se lasa sa fiarba in clocote mici 2-3 ore. Carnea bine fiarta se desprinde de pe oase, se asaza pe o farfurie si se serveste calda in zeama ei cu mujdei de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Limba se spala in citeva ape si se tine in apa rece cel putin 1 ora. Se scoate apoi, se asaza in cratita, se toarna apa calda si se pune pe foc. Cind a inceput sa fiarba, se ia spuma, se adauga zarzavat ceapa, foi de dafin, piper, sare, se acopera cu capac si se fierbe la foc mic timp de 3 ore (limba de vitel si de porc se fierb mai putin). Se scoate apoi si se curata cu grija pielea de pe limba fierbinte (incepind din virf). Se taie in felii frumoase si se serveste fierbinte cu sos de hrean,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Faina si untul sau untdelemnul se infierbinta intr-o cratita un minut la foc mic, se sting cu supa fierbinte, adaugata in 2-3 rinduri, amestecind bine pina se desfac cocoloasele si la urmp se toarna vinul. Se lasa sa fiarba 2-3 clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia de pe foc. Galbenusurile se freaca cu smintina si, facultativ, se pune o lingurita cu mustar; totul se amesteca cu sosul fierbinte. Pentru aroma, se adauga marar, patrunjel, tarhon, dupa gust. - 50 g unt sau untdelemn, 30 g...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... inspira. Ingrediente: - carne de vitel (rasol sau chiar pulpa) - praz sau ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... si o sa va lamuriti. Ingrediente: - rasol de vitel - ceapa - albitura (patrunjel ... : Spalam si curatam un pic rasolul si il punem la fiert ... , la foc mic. Verificam daca rasolul s-a fiert (carnea trebuie sa se ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... kg. rasol cu os cu maduva, 1 buc. ceapa, 1 buc. morcov, 1/2 buc ... Mod de preparare: Se pune rasolul taiat in bucati sa fiarba ... carnea este fiarta, se scoate rasolul si se pune in vas ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... amestecat cu smintina. - 4 felii de rasol de minzat, 300 g orez, 2 morcovi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg rasol alb, 100 g slanina afumata, 1 picior de vitel, 200 g morcovi ... desface sfoara si se serveste rasolul cu legumele imprejur acoperit cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rosii si salata verde. - 200 g rasol de vita sau vitel, 4-5 cartofi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... intregi, arpacas, tapioca, etc. - 1/2 kg rasol sau piept, 2 cepe, putin usturoi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 500 g pulpa de porc, 500 g rasol de porc fara os, 400 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
250 g orez, 100 g unt, 3-4 linguri cascaval ras, citeva ciuperci si resturi de carne (friptura, rasol), sare Mod de preparare: Se fierbe orezul in apa cu sare. Se adauga ciupercile taiate feliute si inabusite in unt si resturile de carne taiate cuburi mari. Nu se amesteca. Se fierbe incet si acoperit. Mod de servire Se serveste cu cascaval ras
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , carne de minzat feliata pentru rasol, 2 catei de usturoi, sare. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
un rasol de vaca, doua tacimuri de pasare, doua picioare de ... spala in mai multe ape. Rasolul de vaca, picioarele de porc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. rasol sau piept, 2 cepe, putin usturoi, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 pastirnac, 1/2 buc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. rasol de vita sau vitel, 4-5 cartofi fierti in coaja si curatati, 4-5 castraveti murati, 4-5 cepe verzi; pentru sos 3-4 linguri maioneza, 1 lingura bulion, sare, piper; pentru decor 2-3 frunze salata verde, 2 rosii felii Mod de preparare: Carnea se taie fidea, cartofii si castravetii se taie cuburi mici, ceapa se toaca. Se amesteca toate bine si se toarna deasupra sosul facut din maioneza cu bulion, sare si piper. Se decoreaza cu felii de rosii si salata verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne macra(sau rasol alb), 1 ceapa, 2-3 catei usturoi, 1 morcov potrivit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gustos, nemaipomenit, putem face cu pork, creveti sau vita Piept de ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com