Cauta in 21.294 retete
... . Fettuccine (fettucine)  paste lungi, in forma de panglica, putin mai late ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... paste. Farfalle  paste scurte, cu forma speciala asemanatoare unui papion sau ... care inseamna fluture in italiana). Forma este obtinuta dintr-o bucata scurta de pasta cu forma de panglica zimtata pe margini si stransa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Nu prea am stiut ce titlu sa-i dau acestui tort ,la care indicatiile au fost foarte clare: un microbuz si un om gras care sta pe o roata.S-a vrut a fi un indemn din partea prietenilor pentru un tip cam gurmand .Tortul a avut blat de cacao si crema de iaurt cu piersici.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
... g nuca macinata Rom Preparare : Cuva masinii mele de paine este dubla ... cozonac. Se pun in cuva masinii in ordinea de mai sus ... framantare si dospire si lasam masina sa faca treaba. Cand a inceput ... impletim cate doua. Punem in forme si lasam din nou la ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
Arayes kafta este o gustare libaneza, calda, extraordinara: o placintica fripta iute la gratar (plita sau tigaie), umpluta cu amestecul picant parfumat de kafta. Genul de aperitiv cu care incepe o masa si care e atat de bun incat nu mai ai chef de altceva si toata masa se rezuma la el. Incercati-o alaturi de un pahar de iaurt rece. Portii: 4 Timp de preparare: 1 ora Ingrediente: 8 lipii medii 700 grame amestec de kafta 2 linguri de unt 800 ml iaurt pentru servire Preparare: Ungeti lipiile pe...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... lasavoruri urbane Umplutura : 1/2 kg carne tocata ulei de masline 1 ceapa medie ... pot incerca si cu pui tocata dar mai grasa. Calim usturoiul ... apoi adaugam ceapa tocata foarte marunt si foaia de dafin. Peste ... miroase a vin s-a evaporat. Urmeaza rosiile tocate. Clatim conserva de rosii cu ... -o cratita calim usturoiul zdrobit si tocat, punem pasata de rosii, sare ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Inapoi la pagina principala despre paste. Trinette (trenette)- tip de paste lungi, in forma de panglica (nu rotunde asa cum sunt spaghetti), mai subtiri decat fettuccine sau linguine. Cel mai adesea se servesc in combinatie cu sos pesto. Timp de fierbere: intre 4 si 7 minute. A nu se confunda cu trenne sau trennette. Inapoi la pagina principala despre paste.
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Varza alba frageda Marar uscat din abundenta Sare pt muraturi 1 lg potrivita la 1 l de apa Taiem varza fideluta dupa care o framantat putin ca sa intre mai bine. Asezam pe fundul unui borcan niste marar, punem varza, la mijloc iar marar si varza, lasam putin loc deasupra pt ca va fermenta. Dam in clocot apa cu sare si punem calduta peste varza. Punem borcanul intr-un vas mai adanc ca sa nu curga pe afara, acoperim cu farfurioara sau celofanul si lasam in bucatarie vreo 2-3 zile sa se...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... condimentele. Se amesteca cu carnea tocata, se imparte in doua gramezi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Topul preferatelor Dintre retetele cu carne "Din cauza" spaghetelor Sta sa se rastoarne.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Varianta I, asortata : 1 varza de 1 kg Frunze telina Marar uscat Cimbru Boabe de mustar Boabe de piper 1 morcov Cateva frunze de visin 1 lg sare de muraturi (22 gr) 1 l apa Tocam varza fideluta la cutit, frunzele de telina si patrunjelul le tocam marunt, morcovul il dam prin razatoarea mare. Frecam varza cu morcovul si verdeata ca sa se inmoaie. Asezam pe fundul borcanului marar, frunze de telina, punem varza, deasupra mirodenii, marar, frunze de visin, cimbru. Fierbem apa cu sarea si punem...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... amesteca, apoi se pune carnea tocata si apa necesara sa acopere ... si patrunjelul (pastrate la congelator) tocate marunt se amesteca si se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Buche Air dOpera Christophe Roussel Buche Leopard, Eric Kayser Foto preluate din madame.lefigaro.fr. Aceste prajituri pentru Craciun, transformate si interpretate de maniere diferite, dar si preturile sant foarte diferite. Puteti observa tendintele din 2011 in articolul aparut in http://madame.lefigaro.fr/art-de-vivre/buches-fete-161211-203808?page=6#ancre
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Se da carnea prin masina si se amesteca cu verdeata si ... se omogenizeaza. Se asaza intr-o forma unsa cu unt straturi alternative ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
O descriere succinta A unei astfel de placinta Are in coada semn de exclamatie: E o cocacica de senzatie!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Mi s-a plans o conopida-odata Ca de bucatari e subestimata: ,,Putini cunosc ce buna sunt umpluta Cu carne. Ma veti indragi suta la suta!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Haplea este acuzat de genocid. Multi carnivori de pofta au murit Cand cineva pe Internet a raspandit O poza cu acest produs desavarsit.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pentru ca s-a mai racorit putin, m-am incumetat sa folosesc aragazul si sa prepar aceasta mancarica gustoasa. Ingrediente: 2 verze potrivite, 500g muschiulet de porc, 250g bacon, 4-5 rosii, o legatura de marar, sare, piper, ardei iute dupa plac. Mod de preparare: Se curata verzele de foile exterioare si de cotoare, apoi se taie fideluta si se aseaza intr-un castron unde se freaca cu putina
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com