puta
Pagina 1 din 5
Te-ar mai putea interesa:
puta de maimuta, puta rosie spanac, retete pentru sa scoale puta, puta de curcan, pr jitura huta puta, puta murata
... ... In 40 de minute vei putea pune pe masa o delicioasa salata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nici dupa cateva zile. Pentru a putea manevra cat mai bine coca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ciuperci sunt nenumarate. Chiar am putea spune ca limita este cerul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rece in plina iarna ar putea parea exagerat. Noi suntem convinsi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... alte evenimente de familie. As putea spune caeste echivalentul sarmalelor din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cireasa. Sugestie: Cu chiftelutele obtinute putem prepara "sandvisuri pe scobitoare". Acestea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sfecla cu unt si smantana putem spune ca este una desezon ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In cel mult o ora vei putea pune pe masa o salata extraordinar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... marunt. Se mananca fierbinti. Deasupra putem pune cateva linguri de smantana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Dupa aceasta procedura, rosiile vor putea fi decojite cu foarte multa ... in punga, iar tu o vei putea arunca apoi direct la cosul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
De ani buni de zile stiu ca nu e sanatos sa mananci mancare gatita pe gratar. Stiam acea fraza celebra, de care probabil ati auzit si voi, ca o felie de gratar echivaleaza in toxicitate cu 600 de tigari fumate. Doar ca in ultimele luni am inceput sa invat cate ceva despre gratare si gatitul pe gratar si sa invat sa fac cateva mici diferente, diferente care pot fi esentiale intre un gratar sanatos si unul toxic. In primul rand, problema este ca gratarele traditionale sunt periculoase. De ce?...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ieri si astazi am vazut un articol intr-un blog, care contesta o fotografie aparuta intr-o carte de bucate , realizata de un sef. Mai multe persoane au facut testul, ieri, vazand articolul, nimeni nu a ajuns la acelasi rezultat. Una din explicatii - fotografii realizate de fotografi culinari care stiu sa se serveasca de lumina artificiala, de acord. Alta explicatie - calitatea produsului - deci a lintei. In carte este explicata metoda fierberii, apoi in mesaje, da alte explicatii, de ce atita...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... uscate taiate de marimea stafidelor Putem pune mai putin zahar, datorita ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... . Pentru a ramane al dente, ii putem scoate chiar cu 1 minut mai ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , 0,5 g amoniac, putin lapte (pentru a se putea framanta aluatul) Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Proportia apei este stricta 1:3. Pentru 600 g de orez am folosit 1800 ml apa pe care am pus-o la fiert cu cele 4 cuburi de concentrat de supa de peste. Cand a inceput sa fiarba am stins focul. Se pune ulei intr-o tigaie (de preferat care nu lipeste) dupa care se prajesc pe rand: mai intai calamarii pe care i-am prajit in jur de 7 minute pentru ca au lasat apa si au fost gata cand au inceput sa se rumeneasca. Apoi am calit crevetii pana au capatat o culoare rosiatica frumoasa. Apoi am calit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Se unge blatul cu margarina, peste care se adauga ingredientele de mai sus maruntite ( se pot adauga sau elimina din aceste ingrediente dupa gust si posibilitati). Incingem cuptorul si bagam vasul in care am pus blatul timp de 5-7 min. POFTA BUNA! Durata 10 min
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare: cu ajutorul mixerului bateti untul pana devine o crema. Adaugati si laptele condensat si mixati in continuare. O sa obtineti o crema consistenta si catifelata. Adaugati vanilia si ouale pe rand. Faina o amestecati cu praful de copt si o adaugati in trei reprize. O sa obtineti o compozitie cremoasa. O turnati pe o bucata de folie de aluminu si o dati la frigider pentru 10 minute. Le scoateti pe un gratar, unde le lasati sa se raceasca.Daca nu doriti sa-i mancati simpli, puteti sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spanacul se curata,se spala si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.In timp ce spanacul este lasat la scurs, trecem la curatarea, spalarea si tocarea cepei, usturoiului, morvovului si a ardeiului gras (capia sau gogosar). Spanacul il vom folosi neoparit pentru asi pastra intacte toate vitaminele. Intr-o cratita adaugam 1-2 linguri ulei de masline si punem la inabusit ceapa,usturoiul,morcovul si ardeiul. Turnam un pahar cu apa calda si lasam sa se inmoaie, dupa care adaugam orezul ales si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Proportia apei este stricta 1:3. Pentru 600 g de orez am folosit 1800 ml apa pe care am pus-o la fiert cu cele 4 cuburi de concentrat de supa de peste. Cand a inceput sa fiarba am stins focul. Se pune ulei intr-o tigaie (de preferat care nu lipeste) dupa care se prajesc pe rand: mai intai calamarii pe care i-am prajit in jur de 7 minute pentru ca au lasat apa si au fost gata cand au inceput sa se rumeneasca. Apoi am calit crevetii pana au capatat o culoare rosiatica frumoasa. Apoi am calit...
Reţetă de pe retete.eva.ro