pr jitura huta puta
Pagina 1 din 5
... mare o oferim la restaurantul Pizza Hut de pe Calea Victoriei colt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Proportia apei este stricta 1:3. Pentru 600 g de orez am folosit 1800 ml apa pe care am pus-o la fiert cu cele 4 cuburi de concentrat de supa de peste. Cand a inceput sa fiarba am stins focul. Se pune ulei intr-o tigaie (de preferat care nu lipeste) dupa care se prajesc pe rand: mai intai calamarii pe care i-am prajit in jur de 7 minute pentru ca au lasat apa si au fost gata cand au inceput sa se rumeneasca. Apoi am calit crevetii pana au capatat o culoare rosiatica frumoasa. Apoi am calit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
De ani buni de zile stiu ca nu e sanatos sa mananci mancare gatita pe gratar. Stiam acea fraza celebra, de care probabil ati auzit si voi, ca o felie de gratar echivaleaza in toxicitate cu 600 de tigari fumate. Doar ca in ultimele luni am inceput sa invat cate ceva despre gratare si gatitul pe gratar si sa invat sa fac cateva mici diferente, diferente care pot fi esentiale intre un gratar sanatos si unul toxic. In primul rand, problema este ca gratarele traditionale sunt periculoase. De ce?...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ieri si astazi am vazut un articol intr-un blog, care contesta o fotografie aparuta intr-o carte de bucate , realizata de un sef. Mai multe persoane au facut testul, ieri, vazand articolul, nimeni nu a ajuns la acelasi rezultat. Una din explicatii - fotografii realizate de fotografi culinari care stiu sa se serveasca de lumina artificiala, de acord. Alta explicatie - calitatea produsului - deci a lintei. In carte este explicata metoda fierberii, apoi in mesaje, da alte explicatii, de ce atita...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... uscate taiate de marimea stafidelor Putem pune mai putin zahar, datorita ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... . Pentru a ramane al dente, ii putem scoate chiar cu 1 minut mai ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , 0,5 g amoniac, putin lapte (pentru a se putea framanta aluatul) Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mod de preparare: Se unge blatul cu margarina, peste care se adauga ingredientele de mai sus maruntite ( se pot adauga sau elimina din aceste ingrediente dupa gust si posibilitati). Incingem cuptorul si bagam vasul in care am pus blatul timp de 5-7 min. POFTA BUNA! Durata 10 min
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare: cu ajutorul mixerului bateti untul pana devine o crema. Adaugati si laptele condensat si mixati in continuare. O sa obtineti o crema consistenta si catifelata. Adaugati vanilia si ouale pe rand. Faina o amestecati cu praful de copt si o adaugati in trei reprize. O sa obtineti o compozitie cremoasa. O turnati pe o bucata de folie de aluminu si o dati la frigider pentru 10 minute. Le scoateti pe un gratar, unde le lasati sa se raceasca.Daca nu doriti sa-i mancati simpli, puteti sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spanacul se curata,se spala si se lasa la scurs intr-o strecuratoare.In timp ce spanacul este lasat la scurs, trecem la curatarea, spalarea si tocarea cepei, usturoiului, morvovului si a ardeiului gras (capia sau gogosar). Spanacul il vom folosi neoparit pentru asi pastra intacte toate vitaminele. Intr-o cratita adaugam 1-2 linguri ulei de masline si punem la inabusit ceapa,usturoiul,morcovul si ardeiul. Turnam un pahar cu apa calda si lasam sa se inmoaie, dupa care adaugam orezul ales si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Proportia apei este stricta 1:3. Pentru 600 g de orez am folosit 1800 ml apa pe care am pus-o la fiert cu cele 4 cuburi de concentrat de supa de peste. Cand a inceput sa fiarba am stins focul. Se pune ulei intr-o tigaie (de preferat care nu lipeste) dupa care se prajesc pe rand: mai intai calamarii pe care i-am prajit in jur de 7 minute pentru ca au lasat apa si au fost gata cand au inceput sa se rumeneasca. Apoi am calit crevetii pana au capatat o culoare rosiatica frumoasa. Apoi am calit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cu ajutorul mixerului bateti untul pana devine o crema. Adaugati si laptele condensat si mixati in continuare. O sa obtineti o crema consistenta si catifelata. Adaugati vanilia si ouale pe rand. Faina o amestecati cu praful de copt si o adaugati in trei reprize. O sa obtineti o compozitie cremoasa. O turnati pe o bucata de folie de aluminu si o dati la frigider pentru 10 minute. Pe o suprafata presarata cu faina intindeti o foie destul de groasa. Si stantati inimioarele. Le asezati pe o tava...
Reţetă de pe retete.eva.ro
În prima faza se amesteca foarte bine faina cu amestecul pentru aluaturi dospite, peste care se adauga laptele, uleiul, oul si zaharul. Toata compozitia se amesteca pâna când aluatul devine lucios, iar apoi se adauga stafidele. Nemaifiind nevoie sa fie lasat aluatul la dospit, imediat se trece la etapa urmatoare, si anume modelatul aluatului. Pe suprafata de lucru se presara faina si se împarte aluatul în 4 bucati din care se rasucesc cu mâna rulouri. Rulourile se împletesc câte 2 si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cunoscute si pentru unii ar putea semana cu publicitate platita. In ... Award for Excellence la Romanian PR Award 2011. Si l-au meritat ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Millefeuille cu vinete, mozzarella si prosciutto (Egg plant, mozzarella and prosciutto in layers)
Adauga la favorite
... maaare dragoste. Adevarul e ca n-as putea trai fara legume. In principiu ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... aduce pe specialistii in jurnalism, PR si blogging - Cristina Bazavan, Sorana ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... cunoscute si folosite condimente. Nu putem concepe un mititel sau cremvurst ... densa. Daca este prea tare putem adauga putin otet. Apoi introducem ... arome diferite. Ca potentiator de aroma putem folosi 1/4 - 1/3 lingurita cu ghimbir ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... cum e mai bine ca sa putem iesi din iarna fara probleme ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... putin cam departe ca sa o putem imbratisa, asa ca am ales ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... timp. Destul de rau, as putea zice. Trebuie sa reiau activitatea ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com