Cauta in 21.294 retete
... care au fost rehidratate in alcool, zeama de lamaie, praful de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si zaharul,apoi adaugam untul rece, taiat cubulete pe care-l incorporam ... furculita. 2.Adaugam galbenusurile si apa rece.Framantam repede pana adunam toate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
250g zahar, 3 cesti apa, 1 ceasca esenta ceai rusesc, 2 sticle apa minerala, 2 lamii, 1 portocala Mod de preparare: Zaharul se fierbe cu cele 3 cesti de apa pana se topeste. Intre timp, se pregateste o ceasca esenta de ceai rusesc foarte concentrat. Se amesteca cu siropul racit, cele doua sticle de apa minerala, sucul de la cele doua lamii si de la portocala
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... strecoara si se pune la rece. A doua zi se curata suprafata ... cu smintina si se serveste rece. - 500 g resturi de carne, 2 buc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... castron impreuna cu 1/4 l apa foarte rece, otet, sare si piper. Se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mare, clatita bine cu apa rece si scursa de apa se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Azi incepem cu supa :) Supa rece de castraveti este din colectia ... e ca supa de castraveti, servita rece sau tarator este o supa specifica ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... se curata de pielita la rece; castravetii se curata de coaja ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Faci amestec din: 2 cani otet, 1 cana zahar, 0,5 cana sare, 1 cana ulei, piper, salicilat. Amesteci toate si le pui peste gogosarii cruzi taiati. Lasi pana a doua zi, amesteci din cand in cand. Pui in borcane gogosarii cu zeama care se lasa, le capsezi si le pui la rece. Raman crocanti. - 5 kg gogosari spalati si taiati, 2 cani otet, 1 cana zahar, 1/2 cana sare, 1 cana ulei, piper, salicilat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se pune in putina apa rece, sa se inmoaie usor. Se ... adauga apoi la compozitie apa rece, treptat, potrivind-o de subtire. Pentru ... imediat ce s-a racit. Se serveste rece. Ideala pe timp de vara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... - toate legumele si se serveste rece. - 1-2 linguri ulei de masline, 2 catei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se toarna esenta de cafea fierbinte peste faina amestecata cu zaharul pe foc slab si se obtine un sos gros. Se amesteca cu untul frecat spuma si se asaza pe farfurie alternind biscuitii cu aceasta crema Se inveleste cu un strat de crema. - 500 g biscuiti, 250 g unt, 2 linguri faina, 4 linguri zahar, cafea fierbinte. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca bine branza cu iaurtul si se adauga usturoiul zdrobit, sarea, chimenul si verdeturile tocate marunt. Intr-o tigaie de teflon se rumeneste susanul (fara grasime) si se presara peste sosul de iaurt cu branza. Se fierb taiteii (in apa cu sare), se scurg si se servesc cu sosul dinainte preparat. - 100 g branza moale (telemea desarata, branza de vaci), 2 pahare iaurt (300 g), un catel de usturoi, o legatura patrunjel verde, o legatura busuioc, 1/2 legatura cimbru verde, sare, 1/4 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mare si se pune la rece, amestecand din cand in cand ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Usturoiul se piseaza in piulita de lemn cu sarea pana ce se obtine o pasta. Pasta se pune intr-un vas inox (email), adaugand putina supa rece si amestecand compozitia pana la omogenizare. - Pentru 1 kg: 500 g usturoi, 50 g sare, 1 l supa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Bucatile care raman de la carnea aleasa pentru friptura se sterg de sosul marinatei (apa amestecata cu vin, 2-3 linguri otet, 2-3 linguri untdelemn, felii de ceapa, morcov, telina, foi de dafin, cimbru, sare, piper - se lasa doua zile). Se prajesc bucatile in untdelemn, cu 4 cepe taiate marunt. Se adauga cate putina apa calda si se acopera, lasand sa se fragezeasca carnea. De o parte, se trag de asemenea, in ulei, vreo 20 fire de arpagic care se pun in cratita, impreuna cu un paharel de vin,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Spalati vanata si taiati-o in felii de 1 cm, presarati peste ele o lingura de sare si lasati-le o ora, asezate pe-o farfurie. Clatiti-le cu apa de la chiuveta si uscati-le cu hartie absorbanta. Puneti rondelele de vinete pe o tava acoperita cu pergament si bagati-le la cuptor, ungandu-le pe fiecare in parte cu untdelemn. Lasati-le sa se coaca sub grila cuptorului vreme de 5 minute, rasturnandu-le o data. Opariti rosiile, curatati-le de pielita, taiati-le in doua pentru a le scoate semintele,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca zaharul cu ceai, pana ce acesta se dizolva. Se adauga zeama si pulpa de portocala si se amesteca. Se raceste. Inainte de servire, se amesteca berea, limonada si feliile de portocala. - 1/2 l ceai, zahar dupa gust, zeama si pulpa de la o portocala, 4 lingurite suc de lamaie, 2 cutii bere, un pahar limonada, o portocala taiata felii. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro