Cauta in 17.804 retete
Este superlativul piureului de cartofi. Gustul, aroma si aspectul sunt de nota 10! Ingrediente: opt cartofi albi, o legatura de ceapa verde, 500 de grame de ciuperci, 100 mililitri de lapte, 50 de unt, sare, piper. Preparare: - Pune cartofii curatati la fiert in apa cu putina sare. Curata ciupercile si toaca-le foarte marunt. Pune-le la calit cu o lingura de ulei si un praf de sare. Lasa ciupercile sa se caleasca bine si sa scada sucul. Pune-le intr-un blender, adauga laptele fierbine si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Inainte de incepe, untura trebuie sa fi stat in jur de 30 minute la congelator. Intr-un vas se amesteca ingredientele uscate: faina, zaharul si sarea. Se adauga untura rece si se amesteca rapid, pentru a nu-i da voie sa se incalzeasca si sa se topeasca prea mult. Compozitia ar trebui sa arate ca o coca faramitata. Oul se amesteca cu apa intr-un castron si se bate usor cu o furculita. Apoi se toarna peste coca, amestecand rapid pana cand se omogenizeaza aluatul, fara insa a il framanta prea...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 2 oua 250 ml lapte 250 g faina un praf de sare 1/2 plic praf de copt 2 linguri zahar 3 mere taiate felii 1 lingura ulei 1 lingurita scortisoara Mod de preparare: Mixam spuma,ouale cu zaharul si scotisoara. Adaugam laptele si uleiul iar ultima data faina cernuta impreuna cu praful de copt si putina sare. Incingem o tigaie pentru clatite,turnam cate un polonic iar in mijlocul clatitelor punem cate o felie de mar. Prajim clatitele pe ambele parti si gata micul dejun. Pofta Buna!!
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
1 sticla apa minerala, zeama unei jumatati de lamiie, coaja rasa de la o lamiie, 1 lingura zahar, 1 lingura sirop visine, 1 lingurita gheata pisata Mod de preparare: Toate aceste componente se amesteca bine. Mod de servire Se serveste cu pai
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Portii: 250 ml Pentru: marinata umeda pentru carne rosie, porc, pui, peste, legume Ingrediente: 1 ceapa mica (tocata mare) 1 ardei jalapeno taiat mare (ardei iute) 3 linguri otet din vin alb 2 linguri sos de soia 2 linguri ulei de rapita (sau ulei de floarea soarelui) 1/2 lingurita de patru mirodenii (amestec in proportii egale de piper, nucsoara, scortisoara, cuisoare) 1 varf de cutit de pudra de usturoi 1 varf de cutit scortisoara macinata 1 varf de cutit sare grunjoasa 1 varf de cutit...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1 cup water, buttermilk, milk, vegetable oil = 240 ml apa, lapte batut, lapte, ulei vegetal 1 quart strawberries & other berries = 615 gr capsuni si fructe asemanatoare 1 cup strawberries & other berries = 120 gr capsuni si fructe asemanatoare 1 cup mashed bananas = 225 gr banane piure 1 cup sugar = 200 gr zahar 1 cup brown sugar = 225 gr zahar brun 1 cup butter= 220 gr unt 1 cup cacao = 87 gr cacao 1 cup all purpose flour = 128 gr. faina obisnuita 1 lb =1 pound = 454 gr
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Intr-un castron, se amesteca faina, praful de copt, pudra de scortisoara si un virf de cutit de sare. Intr-un alt vas, se pun laolalta ouale, untul topit si racit, zaharul tos, un pliculet cu zahar vanilinat si o lingura de miere. Se mixeaza totul, se adauga laptele si se mai mixeaza doua minute. Se toarna totul peste ingredientele din castron si se amesteca bine. Se unge cu unt o tigaie pentru clatite, se ia compozitie cu un polonic si se toarna cite o gramajoara, fara sa se intinda in toata...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pulpele se spala si se curata de piele. Chipsurile (sau fulgii de porumb) se maruntesc bine. Cascavalul se rade pe razatoarea mare. Pulpele (trebuie sa fie nesterse) se tavalesc mai intai prin cascaval, apoi prin chips (sau fulgi). Se asaza cu grija pe gratarul cuprorului si se frig la foc iute la inceput, apoi potrivit. Sub gratar trebuie sa asezati o tava. Sint gata cand au prins o crusta aurie frumoasa. Se servesc ca atare sau cu garnitura dupa preferinta. - 8 pulpe de pui intregi, 400 g...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pun bananele intr-o tavita mai mica si se coc in coaja la cuptor. Separat se cerne faina, se adauga galbenusurile, laptele si se amesteca bine. Se adauga untul inmuiat pe marginea plitei, precum si miezul bananelor taiat in rotocoale subtiri. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza in compozitie. Se unge o tava cu putin unt, se baga in ea aluatul, apoi se da la cuptor. Cand placinta e gata, se lasa sa se raceasca si se serveste ornata cu frisca. - 200 g faina, 3 galbenusuri, 100 ml...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se cerne faina si se amesteca cu praful de sare. Se adauga untul, taiat in bucatele mici, care se framanta repede cu faina. Se adauga 2-3 linguri de apa rece. Se framanta bine ingredientele pana ce se obtine un aluat, care se aduna in bulgare si se pune la frigider, in folie de plastic, o ora. Se porneste cuptorul. Se piseaza alunele intr-un mojar si se amesteca cu fulgii de ciocolata. Se topeste untul si se lasa sa se raceasca putin. Se amesteca zaharul cu ouale pana se obtine o crema...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Aluat:Se amesteca 100 ml apa calda cu drojdia, sare, zahar si se lasa sa se omogenizeze, dupa care adaugam faina, restul de apa si uleiul; Se framanta bine, dupa care se lasa la dospit. De preferat, aluatul se face cu o zi inainte, e mai bun lasat la frigider. Dupa ce a crescut, se intinde pe o tava in prealabil unsa cu putin ulei (tavita de teflon), se unge cu sos de tomate foaia, dupa care se adauga toate ingredientele. La urma, se pun ouale batute si se rade cascaval. Se da la cuptoul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca zaharul cu ceai, pana ce acesta se dizolva. Se adauga zeama si pulpa de portocala si se amesteca. Se raceste. Inainte de servire, se amesteca berea, limonada si feliile de portocala. - 1/2 l ceai, zahar dupa gust, zeama si pulpa de la o portocala, 4 lingurite suc de lamaie, 2 cutii bere, un pahar limonada, o portocala taiata felii. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cu 2 1/2 ore inainte de servire, intr-un castron mare, se masoara jumatate din cantitatea de faina si se adauga celelalte ingrediente mai putin uleiul si zaharul pudra. Se amesteca cu mixerul la viteza mica pana se omogenizeaza, apoi se adauga resul de faina, se mareste viteza mixerului si se amesteca cca.1 min. Se mai adauga faina si se framinta usor cu mina pina devine o coca cu o consistenta potrivita si usor de manevrat. Se acopera castronul si se pune la frigider cca 15 min. Coca se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca maioneza, mustarul, semintele de telina, sarea si piperul si se amesteca bine. Apoi se amesteca bine cartofii, ouale, ceapa, telina si muratura. Se adauga sosul si se amesteca. - 4 cartofi mari fierti, taiati bucati, 2 oua fierte tari, taiate felii, o ceapa medie, taiata julien, o tulpina de telina, taiata bucati, o muratura mai dulce taiata bucati; maioneza dintr-un ou, o lingurita mustar, 1/2 lingurita seminte de telina, 1/2 lingurita sare, un virf lingurita piper. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... incredere Fuchs condimente pentru Barbeque American , le-am descoperit de curand ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , 20 g ghimbir proaspat, 40 g alune americane, sos de soia, 1 leg. ceapa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
pentru o portie: 1 galbenus crud, 2 linguri zahar, 40 ml punch de vin Mod de preparare: Se freaca galbenusul cu zaharul, se amesteca cu vinul si se da la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pentru o portie: 1 pahar cafea, 20 ml punch de vin, 20 ml coniac, 20 gr. lapte praf Mod de preparare: Se agita totul si se tine la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... deasupra ouale feliate si sosul American Dressing (se gaseste la orice ... de miere si mere, sos American Dressing. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro