programa scolara 2016 2017
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
friptura vitel cuptor fragedabonjour nice merci de nous informer de cette formation oui nous les trois dentistes roumaines nous sommes tres interessees de la formation aeu s dation consciente de cette annee 20015 2016 mais veuillez a nous clarrifier d ava, asul verde ultimul numar august 2016, tort 15 aprilie 2016
Pentru a prepara pastele toscane trebuie sa mixezi în robotul de bucatarie faina cu frunzele de spanac. Vei obtine un aluat de un verde frumos din care rupi câte putin si rulezi pe o suprafata tapetata cu faina. Astfel vei avea paste toscane pici care arata ca niste pastai de fasole verde. Se fierb pastele în multa apa cu sare timp de 5 minute, timp în se pregatesc legumele. Într-o tigaie se pune putin ulei de masline si se adauga usturoiul si fulgii de ardei iute. Apoi se pun feliile...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie biscuitii marunt în robotul de bucatarie si amesteca-i cu untul topit. Preseaza amestecul într-o tava de tort pe care ai întins o hârtie de copt si lasa tava la rece. Toaca marunt ananasul, apoi amesteca laptele condensat cu zeama de lamâie si ananasul maruntit. Amesteca bine smântâna pentru frisca cu zaharul. Pune frisca în amestecul de lapte condensat si ananas, apoi întinde compozitia peste blatul de biscuiti. Lasa tortul la rece pâna când se întareste si orneaza-l apoi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începem prin a amesteca foarte bine iaurtul cu apa. Castravetii se curata de coaja si se rad pe razatoarea mica sau se paseaza cu ajutorul unui blender, dupa care se adauga în iaurt. Usturoiul se piseaza, se adauga uleiul si apoi se pun în supa. Se asezoneaza cu sare, piper si marar si se lasa la rece pentru câteva ore. Când se serveste, se adauga în bol câteva rondele subtiri de castravete si menta pentru decor. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 stiuci maricele 1 lamaie mica 1 cana si jumatate vin alb sec, vreo 400 ml 1 capatana de usturoi Ulei de masline 1 ramurica cimbru 1 ramurica busuioc 2 lgt vegeta Sare si piper mozaic proaspat macinate 1 lgt cimbru macinat fin 1/2 lgt busuioc Curatam stiucile de solzi, urechi si le stergem cu servetele de partea neagra si de sange, nu se spala. Le condimentam pe ambele parti cu sare, piper, cimbru, busuioc si in burta punem vegeta si ramurele de cimbru si busuioc. Pisam usturoiul si-l ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... ca am fost impresionata de programele si proiectele lor. Sufletul organizatiei ... unul dintre cele mai reprezentative programe Little People . Chiar daca nu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Soarta si prietenii mei mai bogati sunt de vina pentru ca stau la un hotel fabulos de 5 stele. Trebuia sa innoptez la un 4 stele mititel si dragalas insa concetateni mei n-au fost multumiti de posibilitatile hotelasului si din trei clickuri si doua telefoane hop hop upgrade la ditamai Casa Medina, monument istoric de pe Carrera Septima. Seamana perfect cu Calea Victoriei doar ca e mai lunga, mai mare si mai frumoasa. Minunatia de hotel e construit de arhitectul Santiago Medina din resturile...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Topeste untul într-o tigaie mare. Presara sare si piper pe somon si soteaza-l timp de 4 minute pe fiecare parte, la foc mediu. Transfera somonul pe un platou, acopera-l si tine-l la caldura. Lasa tigaia pe aragaz, la foc mare, si adauga vinul peste untul în care ai sotat somonul. Adauga usturoiul tocat marunt si restul ingredientelor. Lasa sosul pe foc timp de 5-7 minute, pâna ce îsi reduce volumul la jumatate si se îngroasa putin. Serveste somonul peste care adaugi sosul de portocale.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru a prepara crema ai nevoie de un robot de bucatarie sau un blender foarte puternic. Se mixeaza înainte nucile caju cu putina apa, dupa care se adauga pe rând mierea de albine, vanilia Bourbon, sare de mare si ulei de cocos topit la abur. Piscoturile se înmoaie rapid în cafeaua concentrata si se asaza un strat într-un vas din yena sau ceramica. Apoi se adauga un strat generos de crema, un alt strat de piscoturi, iar la final un alt strat de crema din caju. Se orneaza cu cacao pudra...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge uleiul într-o tigaie, la foc mediu. Soteaza dovlecelul pâna când devine usor moale, aproximativ zece minute. Asezoneaza-l cu sare si piper. Bate ouale într-un bol, adauga lingurita cu apa si bate iar, pâna când amestecul este omogen. Toarna ouale peste dovlecei si lasa pe foc timp de cinci minute, amestecând cu grija, pâna ce ouale s-au coagulat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
inetele si ardeii kapia se coc direct pe flacara pentru o aroma de exceptie. Imediat dupa ce sunt gata, se lasa putin la racit si se decojesc. Pulpa se lasa la racit. Morcovii si ceapa se curata si se dau prin masina de tocat. Apoi se pun la calit, timp în care tocam vinetele si ardeii. Când ceapa si morcovii încep sa se înmoaie si sa prinda putina culoare, adaugam ardeii, iar la 15 minute distanta si vinetele. Punem sare, piper si ardei iute dupa preferinte. Se lasa la foc mic timp de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente crusta: 1 ou intreg + un albus de ou un praf de sare 4 linguri tarate de ovaz 1 lingura zahar Crema de branza: 250 g branza de vaci cu 0,2 % grasime un iaurt mic cu 0 % grasime 2 linguri indulcitor (xylitol) 1 ou esenta de vanilie Mod de preparare: Prima data ne ocupam de blat : Separam ouale. Mixam galbenusul cu zaharul. Mixam albusurile cu un praf de sare. Adaugam peste galbenus,albusurile si cele 4 linguri de tarate. Amestecam cu dosul unei linguri,incet pentru a nu se lasa ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Începe prin a freca untul cu zaharul si esenta de vanilie pâna devine o compozitie spumoasa si pufoasa. Se adauga un ou, apoi o lingura de faina, se amesteca, apoi celalalt ou si înca o lingura de faina. La final se pune restul de faina împreuna cu praful de copt si se bate bine. Se pune câte o lingura de aluat în fiecare adâncitura a tavii, unsa în prealabil cu putin unt. Este foarte important ca aluatul sa treaca putin peste jumatatea matritei de briose si sa se bage la cuptor timp...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune bucatelele de bacon într-o tigaie adânca si lasa-le la foc mediu timp de 10 minute, pâna când se rumenesc. Scoate-le pe un servetel ca sa se scurga si pastreaza grasimea în tigaie. Pune ceapa în tigaie si caleste-o timp de cinci minute, pâna când devine translucida. Adauga varza de Bruxelles si amesteca pentru a fi acoperita cu grasimea din tigaie. Lasa pe foc timp de cinci minute, pâna când varza se rumeneste si se înmoaie. Adauga sare, piper si presara bucatelele de bacon.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Floretele de conopida se spala bine si se scufunda în apa fierbinte, unde se lasa la fiert timp de 5-10 minute, în functie de consistenta dorita. Ouale se bat cu sare si piper, iar faina se întinde pe o farfurie. Se scurge conopida, se clateste cu apa rece si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se pune tigaia cu uleiul pe foc. Se trec buchetele de conopida prin faina, apoi prin oul batut si se pun în uleiul încins. Se scot pe un servetel de hârtie ca sa absoarba excesul de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o craticioara, la foc mic, combina amidonul de porumb, apa rece, zaharul, sosul de soia, otetul, usturoiul, ghimbirul si piperul. Lasa la fiert, amestecând frecvent, pâna când sosul se îngroasa si formeaza bule. Preîncalzeste cuptorul la 220 grade Celsius. Pune pulpele de pui într-o tava pentru copt unsa. Unge puiul cu sos, întoarce bucatile de carne si unge-le si pe cealalta parte. Pune în cuptorul încalzit si lasa timp de 30 de minute. Întoarce pulpele si mai lasa-le înca...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbe pastele. Intre timp, taie fin ceapa, curata usturoiul, zdrobeste-l putin cu lama unui cutit, iar apoi taie-l marunt. Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie, se adauga ceapa, usturoiul si jumatate de cimbru. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la inmuiat pana devin transparente. Se pun frunzele de spanac in tigaie si se prajeste pana isi lasa zeama. Adauga crema de branza si amesteca bine. Apoi, in aceeasi tigaie amesteca pastele cu compozitia care contine spanac si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie fâsii pieptul de pui si legumele. Toara ulei de masline într-o tigaie, pune-o pe foc si prajeste carnea de pui, iar când aceasta începe sa capete o culoare aurie, adauga fâsiile de ceapa. Dupa ce s-a rumenit ceapa, pune si bucatile de ardei rosu. Dupa 5 minute, pune si ardeiul verde în tigaie. Caleste amestecul la foc iute, astfel încât toate legumele sa fie rumenite, presara plicul cu condimente si amesteca timp de un minut, apoi ia tigaia de pe foc. Unge lipiile cu sosul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cum gatim pastele: 1. Pastele trebuiesc fierte intr-o oala mare, incapatoare . Fie ca pregatim spaghetti, penne ori fusilli, acestea trebuie sa aiba suficient spatiu in oala in care fierb, astfel incat sa nu se lipeasca prea tare una de cealalta. Pentru o cutie de 500g de paste, folositi o oala de minim 5,5 litri. 2. Puneti sare din plin in apa in care fierb pastele . Sarea nu afecteaza in niciun fel procesul de gatire al pastelor, insa le da acea savoare de care au nevoie pentru ca...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Mazarea se fierbe 3-4 minute în apa cu sare, iar pentru a-si pastra prospetimea si culoarea se pune rapid în apa cu gheata pentru a opri procesul de gatire. Se pun toate ingredientele în blender si se mixeaza pâna când obtii o crema delicioasa. În functie de consistenta finala dorita poti sa mai adaugi apa. Supa-crema de mazare se consuma cu crutoane si fulgi de ardei iute. Nu se va pastra la frigider. Daca vrei sa faci mai multe portii si sa o pastrezi la frigider trebuie sa o lasi sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se toaca varza cât mai mic, se freaca cu sare si se lasa la înmuiat aproximativ 10 minute. Imediat dupa aceea, aceasta se caleste împreuna cu ceapa si morcovul în uleiul deja încins, având grija sa amestecam cât mai des pentru a evita sa se lipeasca. Merele razuite vor fi si ele adaugate ulterior, apoi 250 ml de apa, putina sare si piper. Lasam la fiert aproximativ 30 de minute, completam cu zaharul, otetul si doua foi de dafin si ne pregatim ca în 5 minute sa închidem focul. Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro