programa scolara 2016 2017
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
friptura vitel cuptor fragedabonjour nice merci de nous informer de cette formation oui nous les trois dentistes roumaines nous sommes tres interessees de la formation aeu s dation consciente de cette annee 20015 2016 mais veuillez a nous clarrifier d ava, asul verde ultimul numar august 2016, tort 15 aprilie 2016
Se pun toate ingredientele în blender si se mixeaza pâna obtii o consistenta cremoasa. Se strecoara cu ajutorul unui tifon. Poti sa pastrezi pulpa si sa o usuci în cuptor pentru a obtine faina de migdale pe care sa o folosesti pentru prajituri.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mixeaza cu robotul de bucatarie faina, sarea, zaharul si adauga untul rece, pulsând de câteva ori pâna când obtii un amestec farâmicios. Se adauga apa foarte rece si se mixeaza putin pâna când se strânge o bila de aluat. Se împacheteaza în folie alimentara si se lasa la frigider 30 de minute. Dupa ce a tercut o jumatate de ora se întinde aluatul si se aranjeaza în tava pentru copt, dupa care se introduce din nou la frigider. Cuptorul se preîncalzeste la 190 de grade Celsius....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Scoate sâmburii si împarte prunele în sferturi, iar apoi amesteca-le cu 100 de g de zahar într-un castron mare. Acopera castronul cu o folie alimentara si pune-l deasupra unei cratite cu apa la foc mic timp de 30 de minute pentru a scoate tot sucul din prune. Strecoara sucul din prune apasând peste ele cu o furculita si ar trebui sa obtii aproximativ 300 ml, însa poate fi diluat cu apa daca mai este nevoie. În 100 de ml de apa clocotita se dizolva restul de 100 de g de zahar si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pregateste tava punând în cele 12 compartimente ale sale forme speciale de hârtie pentru briose si unge-le cu putin unt. Într-un bol mediu, amesteca împreuna faina, praful de copt si sarea. Cu mâna sau mixerul, freaca untul cu zaharul timp de aproximativ 2 minute pâna obtii o compozitie de culoare galben deschis si pufoasa. Se adauga ouale si vanilia si se amesteca bine pâna la omogenizare. Apoi începem sa punem putina faina, putin lapte, apoi din nou faina si tot asa pâna terminam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mai întâi pune deoparte câteva boabe de zmeura si de afine. Pune iaurtul într-un bol, laolalta cu dulceata de zmeura si cu mierea, apoi amesteca bine. Adauga boabele de zmeura si afinele, dar ai grija ca acestea sa nu se zdrobeasca. Ia patru pahare dimensiuni mici (poti folosi si pahare goale de iaurt) si toarna crema în acestea. Pune apoi deasupra, în fiecare pahar, boabele de afine si de zmeura pastrate la început. Paharele trebuie lasate în congelator timp de cel putin o noapte....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul de preîncalzeste la 190 de grade Celsius. Se pregatesc formele pentru briose. Se amesteca împreuna faina, zaharul, macul, praful de copt, bicarbonatul si sarea, lasând bolul la o parte. Într-un alt bol se amesteca iaurtul, zeama/coaja de lamâie si ouale. Se toarna amestecul lichid peste ingredientele uscate si se amesteca cu grija, iar la final se încorporeaza untul. Se toarna în formele pentru briose si se lasa la cuptor 20-25 de minute sau pâna când iese perfect testul cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele. În functie de consistenta dorita, poti sa maresti cantitatea de seminte care se vor umfla si vor absorbi laptele, formând astfel o budinca delicioasa. Amesteca bine si lasa la înmuiat 15 minute pâna când semintele de chia se umfla. Poti sa folosesti pudra de cacao pentru o budinca de chia cu ciocolata sau diverse fructe, în functie de preferintele tale. De asemenea, poti sa-i adaugi o lingurita de pulbere de matcha sau turmeric pentru a face o budinca...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un bol, amesteca bine untul sau margarina, pesmetul de graham, zaharul pudra si o cana cu unt de arahide. Asaza compozitia într-o tava de aproximativ 20x30 centimetri, niveleaza si preseaza bine. Topeste chipsurile de ciocolata la bain marie împreuna cu 4 linguri cu unt de arahide, amestecând din când în când. Toarna ciocolata topita peste amestecul din tava. Pune la frigider si lasa la racit timp de cel putin o ora, apoi taie în dreptunghiuri.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata merele si se taie în felii nici prea groase, nici prea subtiri. Se pun în tava de tarta si se dau la cuptor timp de 10 minute la foc mediu. Între timp, untul topit se amesteca cu zaharul. Dupa cele 10 minute, turnam compozitia rezultata peste mere, iar peste asezam foaia de foitaj. Chiar daca nu este rotunda, nu e nevoie sa o taiem dupa forma tavii, ci vom face din surplus o margine care va deveni crocanta. Se lasa la foc mediu timp de aproximativ 30 de minute, se scoate, se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 260 de grade. Acopera o tava joasa cu folie din aluminiu si unge cu putin ulei. Asaza bucatile de piept de pui în tava, cu pielea în sus, si pune la cuptor, timp de 20-25 de minute. În timp ce puiul este la cuptor, pregateste sosul cu marar. Încinge uleiul într-o togaie mare, la foc mediu. Adauga ceapa si usturoiul si caleste timp de cinci minute. Toarna vinul alb si supa de pui si lasa sa dea în clocot. Amesteca smântâna, mararul si untul si adauga-le în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
De Craciun, soarele meu, Tudor, a primit o carte de retete de fursecuri de la SpongeBob. Foarte simple, apetisante si interesante. Mie mi-a cazut ochii pe reteta aceasta deoarece aveam trei albusuri plictisite intr-o cana prin frigider. Reteta e cu doua albusuri, dar merge si cu trei, va spun eu :-) Ingrediente: 100g nuci, 2-3 albusuri, 1 priza de sare, 100g zahar, 1 pachet zahar vanilat, 50g ciocolata neagra rasa, 50g ciocolata cu lapte sau alba pentru decor, praf de cacao pentru presarat....
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Prajitura Craciunului este o alta varianta a cunoscutelor foi cu miere. De aceasta data le-am umplut cu smantana si dulceata de visine. Ingrediente pentru foi: - 1 ou - 50 g unt moale - 150 g zahar - 60 g miere de albine - 2 linguri lapte - 3/4 lingurita bicarbonat de sodiu - 400 - 450 g faina Ingrediente pentru umplutura: - 1 kg smantana de minim 32% grasime - 250 g zahar tos - 300 g dulceata de visine - 2 pliculete zahar vanilat Glazura de ciocolata alba Intr-un castron se amesteca oul, ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Imi place marca asta de produse! Mi-a placut mereu. La inceput m-au incantat cadourile. Imi amintesc (si-mi vine sa rad! :D ) cum urmaream ofertele impreuna cu Diana, si ne trimiteam numere de oferte de unde erau cadouri mai faine :)))), comandandu-ne chestii de care aveam sau (mai ales!) NU nevoie! :)))) Ce vremuri ... asa mi-am facut prima colectie de parfumuri ?, primul set de ingrijire, primele stocuri de gel de dus (cu aroma de cafea ... ) Astazi, dupa multi ani, am ramas fidela...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... repetate in discipline diverse. Propunem o programa de cursuri atat din domenii ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Se amesteca toate ingredientele maruntite si se stropesc din abundenta cu zeama proaspat stoarsa de lime, sare de mare si piper negru. Este o salata delicioasa ca atare sau consumata alaturi de peste la cuptor/gratar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie usturoiul marunt si pune-l la rumenit în uleiul încins. Adauga ceapa tocata, lasa 1-2 minute si toarna sosul de rosii decojite din cutie. Pune sare si piper si lasa un sfert de ora la fiert, timp în care fierbi tagliatellele conform instructiunilor de pe ambalaj. Pastele se scurg si se adauga sosul de rosii, ciupercile taiate felii, rosiile cherry si câteva frunze de busuioc deasupra. Se pot servi si cu parmezan ras sau feliat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mixeaza în robot faina de migdale cu zaharul praf si cacaua pentru a se amesteca foarte bine. Albusurile se bat 2-3 minute cu mixerul. Apoi se adauga câte putin din zaharul alb fin, mixând în continuare pâna când obtii o bezea ferma. Se încorporeaza câte o lingura din mixul de faina de migdale/zahar praf/cacao, amestecând bine cu o spatula. Se pune câte putin din amestec într-o punga pentru ornat si se formeaza mici macarons. Se bate bine tava de blat si se lasa timp de o ora sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza toate ingredientele în blender, adâugând câte putina apa pâna când obtii consistenta dorita. Se orneaza cu frunze de patrunjel, creveti si se consuma rece!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se freaca bine untul cu zaharul, se adauga faina, laptele si praful de copt si se amesteca bine pâna obtinem o compozitie omogena. Aluatul obtinut se tine la rece timp de 2 ore. Imediat dupa aceea, se întinde bine o foaie nici groasa, dar nici subtire si se pune în tava speciala pentru tarta inclusiv pe marginile interioare ale acesteia. Bagam la cuptor la foc mediu timp de jumatate de ora, timp în care preparam umplutura. Pentru umplutura folosim jumatate de kilogram de fructe de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 rondele de somon Zeama de lamaie Sare si piper Ulei de masline Condimentam pestele, punem ulei de masline si ungem pe toate partile. Dam la cuptor neacoperit pentru maxim 20 de minute. Servim cu zeama de lamaie.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com