Cauta in 17.960 retete
... Se curata pestele, se spala si se taie felii. Se sareaza ... . Dupa câteva clocote, se adauga pestele prajit, frunza de dafin si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -o tigaie 3 linguri de ulei si peste se rumeneste pe ambele parti . Odata rumenit, pestele se coate din tigaie si se pastreaza deoparte ... de dimensiuni adecvate cantitatii de peste ce urmeaza sa se pregateasca ... . Deasupra se aseaza bucatile de peste, se toarna sucul de rosii ... lasa in cuptor pana cand se rumeneste preparatul deasupra.Se serveste pestele cald, prepsarat cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fierbeti 2-3 oua tari (minim 5 minute). Preparati o maioneza rapida dintr-un galbenus ... intr-un blender conserva de peste, un ou fiert si galbenusul ... mijloc 2-3 linguri de pasta de peste, asezati langa cele doua jumatati ... ardei rosu. Puneti pasta de peste ramasa intr-un castronel si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pestele se face file , se condimenteaza si se pune la cuptor ... si marar. Apoi se scoate pestele din cuptor si pe farfurie intinsa se adauga legumele, pestele si peste peste se pune sosul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... intr-un vas termorezistent, adaugam pestele alb, amestecul de praz si sosul. Intinde foaia de aluat peste vas si fa cateva gauri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... propunem asadar delicioasele rulouri de peste cu legume, pe care le poti prepara oricând, chiar si în timpul posturilor. Mod de preparare: Caleste legumele în unt dupa ce le-ai ... ce s-au fiert, adauga ciupercile peste legume si potriveste cu condimente ... calit bine, înfasoara fileurile de peste cu compozitia obtinuta. Le poti ... lega cu ata. Separat, se prepara maioneza –...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in bucati mai mari si pestele in ulei cu tot cu ... cu cateva frunze de patrunjel. Preparati un sos de salata din ... , sare si piper si adaugati-l peste salata. Amestecati usor ca sa nu zdrobiti pestele si galbenusurile. Mutati totul in castronul de servit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... intr-un vas termorezistent, adaugam pestele alb, amestecul de praz si sosul. Intinde foaia de aluat peste vas si fa cateva gauri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se curata pestele, se spala bine , se lasa la zvantat 10 ... intr-un vas acoperit. Se prepara saramura din 200 ml de ... 2- 3 clocote dupa care se pune peste peste se acopere 3-5 minute. se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se curata se spala si se taie in bucati se aseaza intr-o oala sub presiune. Ceapa se taie sub forma de solzi se adauga bulionul, uleiul ,otetul, boabele de piper, foile de dafin si sarea dupa gust. Se adauga apa atat cat sa acopere bine ingrediente. Se fierbe la foc mic 45 de minute. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tava si pastram uleiul pentru frigaruile de peste. Ne apucam de peste pe care dupa ce-l spalam, il taiem bucatele si il ... de rozmarin, alternativ, bucati de peste, dovlecel si ardei si le asezam frumos in tava in care am preparat cartofii; punem desigur, peste ele sare si piper. Dam la cuptor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , grasime pentru forma, 4 fileuri de peste (de cca 200 g fiecare), sare ... , 2-3 lingurite hrean ras. Mod de preparare: Se caleste ceapa curatata si ... varza in strat. Fileurile de peste se clatesc repede in apa ... se asaza (ca tiglele) peste fileurile de peste. Se da zeama ... si piper si se toarna peste compozitie. Se baga in cuptorul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de la niste file de peste Tilapia, despre care n-am auzit ... l-am folosit intreg. Si cum peste marinat nu mai facusem de ... macar efortul :)) Ingrediente: - file de peste (chiar nu conteaza de care ... - apa, sare, ulei Mod de preparare Am facut varianta cea mai ... un pic sosul. 3. Se adauga pestele (direct congelat) si se mai ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
700-800 g peste, 1-2 ardei grasi, morcov, patrunjel, telina (toate 200 g), o ceapa ... , bors, leustean, sare. Mod de preparare: Zarzavatul si ceapa, rase prin ... stinge cu 11/2 l supa de peste clocotita si se lasa sa ... pana cind se pregatesc perisoarele. Pestele, fara oase prea multe, se ... se amesteca bine. Oasele de peste, capul si pielea se fierb ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
peste afumat, maioneza, 6-7 cartofi fierti, 2-3 cepe potrivite, sare, piper, patrunjel tocat marunt, castraveti murati taiati marunt, masline Mod de preparare: Maioneza se amesteca, dupa gust, cu sarea, piperul, patrunjelul si castravetii taiati si scursi de zeama, se adauga ceapa taiata solzi, pestele si cartofii fierti taiati cubulete. Mod de servire Se serveste rece, ornata cu masline si eventual cu felii subtiri de lamiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 conserve de peste in ulei, 1 buc. ceapa, 100 gr. margarina, zeama de lamiie, sare, piper Mod de preparare: Pestele se scurge de ulei, se paseaza, se freaca cu margarina pana se omogenizeaza (se poate da cu mixerul), se adauga zeama de lamiie, sare si piper dupa gust. La sfirsit, se adauga ceapa tocata marunt. Mod de servire Se foloseste la sandvisuri
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de facut, rapid, poate fi preparat in mai multe feluri, depinde ... baghete. In compozitia ramasa adaugati pestele scurs, amestecati usor si umpleti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de pastrav, stiuca sau salau. Mod de preparare: Pentru inceput, pregatim pestii, ii spalam, ii curatam de solzi, de ... dorim sa le servim cu pestele. Dupa ce am scos legumele ... , pentru 10-15 minute. Scoatem pestele cand e gata si il portionam ... -am pus). Turnam supa apoi peste si lasam sa se raceasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Astazi iti recomandam un preparat usor, delicios si extrem de sanatos ... despre piureul de telina cu peste, preparatul perfect pentru familia ta, dar si pentru prietenii care se ... patrunjel verde vin alb si apa cimbru uscat Mod de preparare Peste fileul de peste se pun sare, piper, cimbru si zeama de ... care condimentele intra in carne, pestele se frige pe gratar. In...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 peste afumat (cca 150 g), 2 buc. mere acrisoare, 2 cepe potrivite, 200 gr. maioneza, sare dupa gust Mod de preparare: Se curata de oase si se portioneaza pestele afumat. Merele se curata si se dau pe razatoarea mare. Cepele se taie pestisori. Se pun intr-un castron, se potrivesc de sare si se amesteca cu maioneza. Mod de servire Se serveste pe un platou cu frunze de salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com