Cauta in 16.319 retete
... 5 minute. Totul, ceapa pregatite, spaghetele, carnea tocate punem intr-un alt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... altceva, decat un amestec de carne, cascaval, oua, lapte si paste ... este tava in care le prepari. Dar daca faci patru straturi ... de vin alb, doua linguri de pasta de tomate. Preparare: - Toaca carnea, toaca marunt ceapa si ... usturoiul in ulei si adauga carnea. Lasa totul la calit. Adauga ... , piper si putina nucsoara. Cand carnea este bine facuta, adauga 50 ... foc cateva...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente 1 muschi vitel 200 gr carne tocata porc 200 gr masline ... 1 pahar vin rosu Mod de preparare Desfacem muschiul felii si le ... cu sare si piper. Tocam carnea de porc. Tocam cubulete maslinele ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... , 6 ciuperci mari, o ceapa mare, 350g carne tocata de vita, cateva linguri ... piper, 100g parmezan. Mod de preparare: Se spala si se curata ... ceapa a devenit sticloasa, adaugam si carnea tocata de vita Am adaugat ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... pentru prima data chili con carne in Portugalia, pregatit de un ... gustul nostru. Reteta se poate prepara si ca si mancare de post (chili sin carne) inlocuind carnea cu soia, tofu sau ... si sunteti salvati :) Ingrediente -500 g carne tocata de vita/amestec -300 ... calesc 2-3 minute, apoi se adauga carnea tocata si se calesc la un loc pana cand carnea isi schimba...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Se prepara o supa de carne. Mazarea tinuta la inmuiat se pune in supa ... in putin unt (crutoane). - 500 g carne, 250 g mazare, 200 g zarzavat (morcov ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . In Moldova asa mod de preparare a carnii se numeste " Trei ciobanei" , pentru ca este o combinatie reusita a gustului ... din piept de gaina si 3.carne din porc.Toate sa fie ...
Reţetă de pe anishoara.blogspot.com
... si se amesteca. Sosul se prepara separat si se toarna peste ... rosii si ou rascopt. - 500 g carne fripta de vaca sau vitel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... regula, perioada anului in care prepar aceasta mancare, profitand din plin ... , numai buni pentru umplut cu carne. Tot de aici am strans ... si verzi - 110 g orez - 400 g carne tocata de porc - 1 ceapa - 1 ou ... - 1 cana apa Mai intai se prepara sosul de rosii astfel: intr ... semintele apoi se lasa deoparte . Carnea tocata se amesteca cu orezul ... 250 grade. Ardeii umpluti cu...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... si se amesteca cu maioneza preparata sau cumparata, trebuie pusa maioneza ... verzi de varza germana. - 200 g carne de pasare, 150 g ananas (conservat ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , tot dietetic. Portii : 1 Timp de preparare : 15 minute Ingrediente: 120 g antricot ... de lamaie sare si piper Preparare: Bucata de antricot (cam jumatate ... intr-un bol de salata. Preparati dressingul. Intr-o ceasca, amestecati mustarul ... dressing si serviti. Salata cu carne de vita se poate servi imediat, cat carnea de vita este calda. De asemenea, se poate ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Carnea de berbec (vrabioara sau pulpa) se spala, se taie bucati ... pentru ca sa se marineze carnea. Inainte de a le pune la fript, bucatile de carne astfel preparate se infig intr-o frigare de metal, alternind cu ceapa taiata felii. Carnea trebuie sa se friga la ... bucati de lamiie. In acelasi mod se pot prepara frigarui din carne de porc. Ca ... poate servi orez fiert....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pregateste carnea. Se adauga faina la carnea inabusita, cu ceapa si grasime, se stinge cu putina zeama de carne sau de zarzavat. Se adauga castravetii taiati si spalati in mai multe ape si bulionul desfacut in apa cu un virf de lingurita de boia de ardei dulce. Se fierbe pina ce scade sosul si se moaie castravetii. In acelasi mod se prepara si rata cu castraveti murati, in care caz la o rata se folosesc opt castraveti, o...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Aspicul se va prepara cu 12-13 foi de gelatina sau ... , cind se taie in portii.Carnea de iepure, caprioara, mistret etc ... toate golurile si depasind nivelul carnii cu 1 cm. Dupa ce aspicul s-a inchegat, preparatul se rastoarna pe platou. - Carne de vinat, aspic. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea de porc este temelia celor mai bune fripturi. Dar, de cele mai multe ori, o preparam in acelasi fel, dupa retetele ... daca am incerca sa pregatim carnea de porc altfel, folosind aceleasi ... fructe, iar daca totusi preferi o carne mai slaba, poti opta pentru ... porc cu mere coapte Placinta cu carne de pui si marar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Ingrediente: 300g carne de manzat 250g paste-lasagnette 1 ceapa rosie 4-5 tije ... ulei de masline Mod de preparare; Intr-o tigaie woc se pune uleiul la incins,se taie carnea cubulete sau la robot si ... fierbinti impreuna cu sosul de carne si rosii.Cine doreste poate ...
Reţetă de pe silvia-gusturisiarome.blogspot.com
Ficatul se trage în ulei pâna se întareste suficient pentru a fi taiat marut, si mai apoi se amesteca bine cu ciupercile maruntite, sarea, piperul, pastrama taiata marunt, oul, smântâna si patrunjelul tocat. În etapa a doua, se desprinde pielea gainii de la piept introducând degetele de la gât în jos si se umple cu o treime din amestec, restul se introduce în burta si apoi se coase. Îaninte de a fi bagata la cuptor, gaina se stropeste cu grasime, se pipereaza si sareaza, se adauga...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea se curata, se spala, se taie bucati si se trece ... spala, se piseaza si se prepara un sos de usturoi cu ... ulei. - Pentru 15 bucati: 300 g carne de oaie fara os, 300 g carne de vita, 5 g bicarbonat, 1 g cimbru praf, 15 g usturoi, 3-4 g ardei iute, 1 g piper ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... aer oriental. Un pliaf cu carne si stafide. Un deliciu! Ingrediente si cantitati: 600 g carne de miel (pulpa sau spata), taiate cubulete ... de marar ulei de masline sare Mod de preparare: 1. Bucatelele de carne de miel se prajesc in ulei incins. Adauga ... , adauga apa sau zeama de carne, cat sa acopere orezul, plus ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , pentru ca nu este un preparat foarte greu, dar este deosebit ... pe deasupra, aceasta budinca de carne de pui este foarte consistenta ... cantitati: 500 g rasol de pui (carne fiarta); 1 lingura pesmet alb; 8 crengute ... ) tocata; sare; piper. Mod de preparare: 1. Prepararea sosului: Intr-un castron ... amesteca energic, pentru o buna omogenizare. 2. Carnea de pui fiarta se taie ......
Reţetă de pe retete.eva.ro