Cauta in 21.294 retete
... amesteca cu untul topit si cacao. Se pune amestecul într-o tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se iau primele 3 ingrediente(uleiul, zaharul si apa) si se amesteca bine cu mixerul. Se adauga faina in care s-a amestecat praful de copt si vanilia. La sfarsit se adauga nuca. In tava unsa si tapetata cu faina se toarna aproximativ jumatate din compozitia rezultata. In jumatatea ramasa se amesteca cacao. Apoi se rastoarna si restul in tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 oua, 1 pahar zahar pudra, 250g unt, 300g biscuiti, 50g cacao sau ciocolata rasa. 1 paharel rom, 300g frisca Mod de preparare: Se freaca spuma untul cu zaharul, adaugind cite un ou si romul, apoi cacao sau ciocolata. In crema obtinuta se pun biscuitii rupti in bucatele mici si se amesteca bine. Se asaza compozitia pe o farfurie rotunda, dindu-i cu ajutorul cutitului forma de tort si se pune la gheata Mod de servire Inainte de a fi servit , se imbraca cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si uleiul.Amestecam faina cu cacaoa si o cernem deasupra. Amestecam cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul in ploaie putin cate putin, galbenusurile, uleiul, praful de copt stins cu zeama de lamaie, esenta. Se pregatesc doua tavi de chec, se tapeteaza cu hartie de copt, punem jumatate de compozitie in forme, in restul compozitiei punem cacao, amestecam usor dupa care punem in tavi in zig-zag. Se da la cuptor pentru 30-40 minute. Se scoate , se tapeteaza cu zahar farin si se feliaza.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... trebuie amestecata foarte bine.Pentru prajitura cu suprafata intinsa, se desarta ... -i toata suprafata. - 150 g zahar, 50 g cacao, 75 ml apa, 50 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fierbinte cu trei linguri de cacao si se lasa la racit ... o tava cu hirtie pentru copt prajituri unsa cu ulei si se ... , adaugand inca doua linguri de cacao. - 2 oua, 150 g zahar tos, 250 ... praf de copt, 6 linguri de cacao, zahar vanilinat, 300 g unt, 300 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
3 oua, 125 g unt, 250 g faina, 200 g zahar tos, 100 g cacao, 1 pachet praf copt, 2 g sare, 10 cl lapte, 1 lingura rom, coaja rasa de la o portocala Mod de preparare: Aveti nevoie de un robot la puterea maxima. Se pun, in ordine, oua, zahar, unt, faina, praful de copt si sarea, lapte, cacao, rom, coaja de portocala. Se toarna compozitia intr-o forma de chec care se introduce la cuptor dupa cum urmeaza : 15 minute la 200 grade si 35 minute la 180 grade.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zahar, 4 linguri rom, 2 oua, 2 linguri cacao, 1/2 lingura esenta de cafea Mod ... cantitatea de zahar, se adauga cacao si esenta de cafea fierbinte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina alba, 5 linguri zahar, 3 linguri cacao, 1 pliculet zahar vanilat, 1 ceasca lapte ... 2 linguri zahar, se adauga 3 linguri cacao -s e freaca in continuare-se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
7-8 piersici mari, 1 pahar lapte, 1 lingurita gris, 1 lingura cacao, 4 linguri zahar pentru compot, frisca, 4-5 linguri zahar pentru crema Mod de preparare: Se fierbe un compot din piersici cu 2-3 linguri de apa si zahar. Se prepara crema de cacao: se fierbe laptele cu grisul, zaharul si cacaua pana se ingroasa. Se amesteca mereu pana se raceste, se adauga usor frisca. Se pune in paharele de servit un strat de compot, iar deasupra crema de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in jos,adaugam faina si cacao in ploaie,esenta de rom ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru coca: 250 gr. margarina, 250 gr. zahar, 1 pachet zahar vanilat, 4 oua, sare, 75 gr. cacao, 1 lingurita cafea instant (nes), 500 gr. faina, 1 pachet praf de copt, 125 ml lapte, 125 gr. visine din visinata, 50 gr. nuci pisate, grasime pentru forma. Pentru glazura : 200 gr. zahar pudra, 2
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... faina, 5 oua, 1 praf vanilie, 1 lingura cacao, unt si faina pentru forma ... amesteca bine cu o lingura de cacao. In forma de chec unsa ... pune jumatate din compozitia fara cacao, peste ea se intinde in lung compozitia cu cacao (astfel ca sa se obtina o dunga pe ... toarna restul din compozitia fara cacao. Se coace la inceput la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
70 gr cacao, 100 gr zahar, 4 oua, 400 gr frisca Mod de preparare: Se fierbe la foc foarte mic cacao cu zaharul si putina apa. Se lasa sa se raceasca, apoi se freaca galbenusurile batute separat, iar apoi frisca. Se toarna in casetele de gheata de la frigider si se pun la inghetat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... aragaz, se vor dubla cantitatile.Prajitura se lasa sa se usuce ... se taie in dreptunghiuri. - 30 g cacao, 100 g zahar, 50 ml apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ,6 linguri zahar,4 linguri faina,2 linguri cacao,1 praf de copt, mirodenii Mod ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Albusurile impreuna cu apa se bat bine, se adauga zaharul si se bate bezeaua pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul si galbenusurile.Incorporam in amestec amestecand usor apoi si cacaua,faina si praful de copt.se imparte in doua si se pune in doua tavi de chec cu fund curbat tapetate cu hartie de copt. Se coc la foc mic 35 min. Se rastoarna,se indeparateaza hartia si se lasa sa se racesca blaturile. Crema: Frisca se bate bine. Gelatina se hidrateaza in 3-4 linguri de apa apoi se topeste pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , praf de copt,lapte, 3 linguri cacao, 2 linguri gem de caise, 150 ... , se adauga zaharul farin, gemul, cacao, untul, romul. Se umplu cele ... pe aburi cam 4-5 minute. Se pudreaza cu ciocolata rasa sau cacao ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 20 linguri zahar ,3 linguri cacao, 2 linguri cu varf margarina Mod ... la foc potrivit. Pentru sos, cacao, apa si zaharul se fierb ... si se toarna peste prajitura. Se da prajitura 3 ore la rece ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com