Cauta in 21.086 retete
... de grade Celsius. Tava pentru prajitura se unge cu ulei/unt ... ajutorul unui tel. Cele trei oua se adauga pe rând, amestec ... camerei, dupa care se taie prajitura. O poti orna cu ciocolata topita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Intre timp se bat cele 6 oua cu zaharul si zaharul vanilat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius si unge o tava dreptunghiulara de aproximativ 20 de centimetri lungime cu ulei sau unt. Topeste untul într-o cratita, ia de pe foc si adauga zaharul amestecând. Adauga apoi rapid ouale si bate bine pâna când compozitia devine omogena. Amesteca laptele batut cu bicarbonatul de sodiu si adauga peste amestecul din cratita. Toarna treptat malaiul, faina si sarea peste compozitie si amesteca bine pâna când nu mai sunt deloc cocoloase. Toarna...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Gata si a doua crema! Asamblarea prajiturii: Blatul se taie in doua ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se freaca 2 linguri de zahar cu galbenusurile pana cand amestecul devine spumos, apoi se adauga mascarpone si se amesteca bine, folosind mixerul. Separat se bate frisca si se pune peste compozitia de mai sus, amestecand pana cand se omogenizeza bine si adaugam 1 lingurita esenta de rom. Albusurile se bat bine cu un varf de sare. Cand s-au intarit, adaugam 2 linguri de zahar si zaharul vanilat si batem in continuare cu mixerul pana cand devine suficient de tare ca sa nu cada din vas. Spuma de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 180 de grade Celsius. Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat cu mixerul, adaugând pe rând cele 8 linguri de zahar. Apoi se adauga pe rând galbenusurile, amestecând bine cu mixerul. Apoi se adauga pe rând faina cu praful de copt, amestecând cu o spatula. Dupa ce se tapeteaza tava cu hârtie de copt se pune o jumatate din compozitia blatului. Cealalta jumatate se amesteca cu cacao si se toarna apoi în tava. Visinele din compot se storc din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza ouale cu zaharul.Se adauga pe rand celalate ingredienete iar la sfarsit visinele,fara samburi si date prin faina,sa nu se lase la fundul tavii.Se da tva la cuptor pentru 40 min.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iaurtul se va pune intr-un vas,adugam pe rand zaharul,uleiul,ouale, faina si praful de copt amestecand bine cu un tel. Vom pune compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si vom da la cuptor 45-50 min la foc mediu.Dupa ce s-a copt scoatem hartia si glazuram cu ciocolata topita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Saptamana Mare multe retete de prajituri si dulciuri pentru Paste, ca ... mai schimbam traditionalul cozonac si prajituri clasice. La fel, veti avea ... . De ce mi-a atras atentia prajitura asta? Pentru ca e o combinatie inedita ... pachete de foi pentru napolitane) - 4 oua mari - 250g zahar brun - 200g ... congelator. Va asigur ca este o prajitura spectaculoasa atat la gust cat ... mai dau cateva...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... nectarinele se vor lasa in prajitura.cand incepe sa capete o culoare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... e usor rumenit pe margini. Centrul prajiturii va ramane usor gelatinos, dar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Galbenusurile de la cele 4 oua le batem cu 250 g zahar dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putem face cu el. Ingrediente: - 4 oua batute ca pentru omleta - 450g ... cm dar daca vreti ca prajitura sa iasa mai inalta, puteti ... o tava de 22x33 cm. Cat prajitura sta la cuptor, pregatim crema ... si o dam la rece. Cand prajitura e coapta si racita, intindem crema in strat subtire peste prajitura. Prajitura este senzationala, nimeni nu a crezut ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Încalzeste cuptorul la 350 de grade. Amesteca caisele, sucul de lamâie, zaharul brun si scortisoara. Toarna amestecul pe o tava. Combina pâinea uscata cu praful de copt si sarea. Bate albusurile bine. Adauga treptat zahar. Amesteca cele doua compozitii si toarna peste caise. Lasa-le la cuptor aproximativ 25 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de mere intre foi . Acoperim prajitura cu folie alimentara si o lasam ... foi ,eu le pregatesc si pentru prajiturile cu creme! Pofta buna ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
125 gr. faina, 125 gr. zahar pudra, 125 gr. unt, coaja de lamiie, 2 oua, sare, sirop de fructe Mod de preparare: Se amesteca zaharul cu ouale intregi, coaja de lamiie, putina sare, 100 gr.unt topit si, la urma, in ploaie, faina. Se coace la foc bun intr-o forma unsa cu restul de unt Mod de servire Se serveste rece cu sirop de fructe.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 oua, 1 pahar zahar, 1/2 pahar ulei, 1/2 pahar lapte, 2 pahare faina, zahar vanilat, arome, 1 praf de copt Mod de preparare: Pentru blat se amesteca toate ingredientele. Se pune deasupra un kg visine fara simburi si se da la copt. Mod de servire Se pudreaza rece cu zahar si sa taie patrate
Reţetă de pe www.retete-bune.com
C o m p o z i t i a 1 : 8 oua, 150 g zahar, 150 g nuci macinate, 1 praf de copt, 2 linguri faina sau pesmet; C o m p o z i t i a 2: dulceata acrisoara de strugurei, visine etc; C r e m a: 200 g unt, 150 g zahar pudra, 2 linguri cafea naturala sau nes, 100 g nuci(alune) prajite Mod de preparare: Se face un blat din prima compozitie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 1/2 l lapte, 40 gr. gris, zahar dupa gust, 75 gr. unt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pot servi. Pofta buna. Acest prajitura se pot face in diferite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro