Cauta in 16.331 retete
Zaharul se topeste intr-o cratita cu pereti grosi si apoi se toarna intr-o forma cu pereti detasabili, imbracand-o. Merele se curata de coaja si de cotoare si se taie sferturi, asezandu-se in tava peste zaharul topit. Ouale se mixeaza, se adauga mierea, faina si untul topit. Se amesteca bine si se toarna compozitia peste mere. Prajitura se da la cuptor pentru 45-50 de minute. Prajitura cu mere se serveste calduta sau rece si daca doriti cu frisca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... s-a potrivit foarte bine si pentru prajitura asta. Se separa ouale.Zaharul ... .Omogenizam bine,apoi o turnam peste prajitura. Pentru ornat am facut cateva ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
ungem o cratita cu margarina in strat generos si asezam prunele cu partea taiata in jos.Punem zaharul peste prune si dam la cuptorul incins si la foc mediu spre mare 20 min sa se topeasca zaharul si sa se inmoaie prunele.Intre timp pregatim blatul:batem albusul cu zaharul,adaugam galbenusurile,zaharul vanilinat,apoi amestecam usor faina si praful de copt.Asezam usor blatul peste prune si dam la cuptor 10-15 min Dupa ce s-a copt miscam putin tinand demarginile cratitei si apoi rasturnam pe un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... visinele bine scurse. Bagam iar prajitura in cuptor pentru 35-40 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun intr-un vas ouale cu zahar si cu zahar vanilat si se bat pana se fac spuma,apoi se aduga faina si se mai mesteca un pic sa nu fie cocoloase si praf de copt,apoi se da la cuptor la foc mic.Cand este gata copt acest blat il insiropam cu siropul de al un compot de ananas si apoi il taiem in patratele sau in forma de inimioare.Taiem ananasul in felii si apoi in forma de inimioare ,kiwi ,felii,para o taiem felii si apoi in forma de inimioare si le punem intr-o tigaie peste care adaugam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Aceasta prajitura cu mere este reteta bunicii si este un desert ... se toarna compozitia peste mere. Prajitura se da la cuptor pentru 45-50 de minute. Prajitura cu mere se serveste calduta sau ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
BLAT: separam albusurile de galbenusuri.Batem albusurile bine cu un praf de sare.Intr-o cratita punem zaharul si apa si lasam sa fiarba la foc mic,pana se topeste tot zaharul. Fierbinte il turnam peste albusuri,si mixam continuu.Cand am terminat de turnat tot siropul, adaugam galbenusurile,esenta si uleiul.Amestecam faina cu cacaoa si o cernem deasupra. Amestecam cu o lingura pana se omogenizeaza bine toata compozitia.Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina.Turnam aluatul,apoi il dam la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Albusurile se bat spuma cu zaharul, galbenusurile se freaca cu 4 linguri de ulei, apoi se adauga la albusuri si se pune si restul de ulei. Urmeaza faina cu praful de copt si scortisoara. Se amesteca de jos in sus cu o lingura de lemn. Se ia o tava dreptunghiulara se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pune compozitia in tava. Visinele se pun peste compozitie, in tava. Se da tava la cuptor 30-40 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mai intai punem visinile cu zahar dupa gust si le amestecam pentru a lasa fructele zeama. facem blatul:separam galbenusurile de albusuri,punem 3 linguri de zahar peste ganlenusuri si 2 peste albusuri impreuna cu sarea.Batem albusurile pana spuma nu cade cand intoarcem vasul,apoi galbenusurile pana se topeste zaharul.Amestecam cele 2 compozitii,tot timpul albusul peste galbenus amestecand de sus in jos,adaugam faina si cacao in ploaie,esenta de rom,uleiul si praful de copt.Punem la copt...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Perele se curata de coaja pastrand insa coditele. Intr-o cratita se pun perele,scortisoara,zaharul si cuisoarele; se acopera cu apa si se fierb 5-10 minute pana se inmoaie putin. Ouale se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga untul topit si siropul de artar si se omogenizeaza. Faina se amesteca cu praful de copt si se cerne in compozitia de mai sus. Se adauga esenta de vanilie si se mixeaza bine. Ungem formele cu unt si tapetam cu faina. Asezam in mijloc para si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Margarina cu zaharul se amesteca bine,apoi adaugam galbenusurile si amestecam pana devine spuma totul.Incorporam faina si praful de copt,apoi albusurile batute spuma.Compozitia se pune in tava tapetata cu hartie de copt si deasupra punem ciresele curatate de samburi. Coacem la foc mediu.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Blat: -6 albusuri,6 linguri apa,se bat spuma si se adauga apoi 6 linguri zahar si galbenusurile. Se pun pe rand 12 linguri faina si un praf de copt,se amesteca usor. Se unge tava cu unt si se intind in strat biscuitii macinati,apoi se pun merele rase si amestecate cu zahar si scortisoara,necalite si nestoarse de zeama(zeama va inmuia biscuitii). Peste stratul de mere intindem uniform blatul si coacem la foc mediu.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 6 linguri zeamil sau faina, 10 oua,zahar farin. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... forma cu o folie de aluminiu. Prajitura cu prune se serveste calduta sau rece. - 1/2 l lapte, 6 oua, 150 g zahar, 250 g faina, unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ml frisca, 125 ml iaurt, 6 oua, 320 g zahar tos, 300 g visine ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu varful unui cutit, scoateti prajitura din forma si lasati-o sa ... de nuca, 100 g ciocolata amaruie, 4 oua, 1 bucata coaja de portocala glasata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... o tava cu hirtie pentru copt prajituri unsa cu ulei si se ... inca doua linguri de cacao. - 2 oua, 150 g zahar tos, 250 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... portocala zaharisita. Ungeti o forma de prajituri cu grasime, apoi puneti in ... parti. Varsati compozitia inauntru. Bagati prajitura in cuptorul bine incalzit dinainte ... e gata cu un pai). Scoateti prajitura din forma si lasati-o sa ... , 100 g ciocolata amara, 80 g zahar, 4 oua, 20 g unt, coaja de portocala ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pudra din abundenta. - 1 pachet margarina, 3 oua, o cana zahar, 300-350 g faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , untul, 65 g zahar, sare si 2 oua. Se inveleste in folie si ... jumatatile de pruna. Se coace prajitura in cuptorul incins cca 30 ... g unt, 115 g zahar, putina sare, 5 oua, grasime, 5 linguri praf de cappuccino ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro