Cauta in 21.294 retete
... trecut cu bine si de sarbatorile pascale... Spun am trecut cu bine, pentru ca stiu cat de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o masa copioasa de sarbatori nu pot lipsi prajiturile! Apreciate atat de micutii care sigur vor ... sa mancam cu ocazia fiecarei sarbatori importante... Noi am pregatit pentru tine trei retete de prajituri care au trei caracteristici comune ... de gustoase! Pofta buna! Prajitura cu bezea Prajitura cu nuci si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , altfel nu-i aroma aceia specifica sarbatorilor. Si mie si lui Janet ... gustul a fost diferit fata de cozonacul clasic, dar m-a surprins placut ;-) Sarbatori pascale luminate si binecuvantate va ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
O friptura autentic romaneasca, simpla si totodata densa care se mananca de primavara (in special in perioada Pastelui) si pana tarziu inspre toamna. Mancare de stana si, in acelasi timp, de saloane scrobite, potrivita in orice zi dar mult mai gustoasa cand esti inconjurat de prieteni sau familie. O friptura eveniment , veche de sute de ani, dar care nu se demodeaza niciodata. Reteta: Pulpa de berbec la tava Ingrediente 1 pulpa de berbec 125 g slanina 1 lingura de untura 1 capatana mare...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... miracolului Invierii si prezenta mielului la protap. Adevarat simbol al sarbatorii pascale, mielul la protap este expresia culturii culinare grecesti, reunind deoportiva ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cu albus si se da pasca la copt in cuptorul incalzit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taie in patru. Se rastoarna prajiturile - desprinzindu-le cu un cutit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se pune amestecul de brinza. Umplutura: 500 brinza(quark) 2 plicuri de ... vanilia ,dupa care se adauga brinza,smantana si albusurile batute spuma ... griss. Se pune crema de brinza peste prima foie in tava ...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Blat: 17 de linguri de faina, 20 de linguri de zahar, 20 de linguri de lapte, 20 de linguri de ulei, 3 linguri de cacao, 2 oua, un praf de copt ( sau bicarbonat de amoniu alimentar) stins cu zeama de lamiie sau otet Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele pentru blat intr-un bol mare, si compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se da la cuptor la foc iute, iar dupa 10 minute se reduce focul la moderat. Se mai lasa la copt inca 10 minute. Dupa ce se raceste...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg branza de vaci, 200 g zahar pudra, 2 pachetele zahar vanilat, coaja de la o lamiie, 1 lingura plina cu faina, 5 galbenusuri, 5 albusuri batute spuma, 3 linguri cu smantana, 100 g stafide, 2 linguri cu pesmet, 50 g unt, sare Mod de preparare: Brinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se unge cu ou, se presara stafide si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. branza dulce de vaci, 6 oua, 1 punga cu stafide, 3 linguri margarina, 3 linguri faina, apa, otet, zahar, gris Mod de preparare: Pentru aluat: se freaca margarina cu 2 linguri de zahar, una de apa, una de otet si faina cat cuprinde, ca sa iasa o coca care sa se poata intinde pe fundul vasului de Jena. Coca trebuie sa aiba aprox. 1 cm. grosime si nu se intinde decit pe fundul vasului si nu pe margini. Peste coca se presara un strat subtire de gris. Separat, branza de vaci se amesteca cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. faina, 30 gr. drojdie, 100 gr. zahar, 3 linguri apa, 80 gr. untura, 4 oua, o lamiie, 250 gr. branza telemea, o lingurita scortisoara Mod de preparare: Se dizolva drojdia in putina apa calda. Se pune faina pe planseta, drojdia in mijloc si se adauga zaharul, untura topita, galbenusurile de ou si coaja de lamiie. Se freaca aluatul si se lasa sa creasca aproape 1 ora. Din aceasta coca se intinde o foaie de 1 cm grosime, care se acopera cu branza rasa, amestecata cu zahar si scortisoara....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Intr-un vas se amesteca brinza de vaci ( scursa bine) ouale ... doriti, preparati alta umplutura din brinza , stafide oparite in prealabil, o lingura ... si se repartizeaza implutura de brinza . vezi foto Un secret, la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in care dorinti sa faceti prajitura (eu am ales o forma de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Iaurtul se va pune intr-un vas,adugam pe rand zaharul,uleiul,ouale, faina si praful de copt amestecand bine cu un tel. Vom pune compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si vom da la cuptor 45-50 min la foc mediu.Dupa ce s-a copt scoatem hartia si glazuram cu ciocolata topita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... folosind aceleasi ingrediente, traditionale, pentru Sarbatorile de Iarna? De exemplu, niste ... te inspiri din retetele de prajituri cu ciocolata , din "reteta de sarbatoare" sau sa alegi prajitura cu ciocolata si dulceata . Coaste de porc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la rece,apoi se taie. E o prajitura deosebita,e mai mult de lucru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cat o nuca; zahar pentru pudra prajitura Mod de preparare: Borsul caldut ... tavii in care se coace prajitura. Merele se curata de coaja ... . In cca. 30-35 minute, prajitura este coapta. Mod de servire ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... internet in diferite variante. Este o prajitura foarte fina, un adevarat deliciu ... ocazii mai speciale v-o recomand pentru Sarbatorile Craciunului . Ingrediente blat: - 6 albusuri - 200 ... , si se pudreaza cu cacao. Prajitura se da la rece pana ... avut timp sa se combine, prajitura se poate portiona. Pofta buna ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com