Cauta in 21.294 retete
Intr-un blender se pun untul, faina si zaharul si amestecati pana obtineti o consistenta dorita . Transferati in alt vas, adaugati oul, sarea si apa si amestecati cu un mixer cam 3 minute si obtineti aluatul, care se tine la frigider macar o ora. Dupa care trebuie sa-l tineti la temperatura camerei pentru a-l putea intinde. Puneti aluatul in forma speciala intins uniform, peste el se asezoneaza fructele, trebuie sa stea in cuptorul bine incins 10 minute la foc mare si 20 de minute la foc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Se prepara blatul mixand albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul,pana se intaresc(bezea),apoi se adauga galbenusurile frecater un pic cu lingura de ulei,se adauga si esenta,apoi faina cernuta.Se amesteca usor pana la o omogenizare perfecta a compozitiei apoi se toarna in forma de tort cu margine detasabila,pe care am tapetat-o cu hartie pentru copt si dam la copt,in cuptorul preincalzit,cca.40 minute.Se scoate blatul din forma si se lasa sa se raceasca bine,apoi se taie pe orizontala...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... putinta. Dar sunt convinsa ca pozele spun mult mai mult decat ... va prezint prima tura de poze, urmand sa mai completez galeria ... , in functie de cum primesc pozele si de la ceilalti fotografi ... . LE - Am adaugat in galerie si pozele facute de Mihai Albu ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Pizza cu nutella si fructe de padure Mure, zmeura, afine de cultura& Cate tentatii trebuie sa-ndure Un bucatar aflat la cura! INGREDIENTE pentru blat 220 gr faina 1/2 pliculet de drojdie uscata 1 lingura de zahar lapte caldut (aproximativ 130 ml) pentru topping nutella 100 gr afine de padure 100 gr afine de cultura 100 [&] Post-ul PIZZA CU NUTELLA SI FRUCTE DE PADURE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Un ursulet care era la cura Avea pofta de o prajitura Si i-a soptit o vulpe dragalasa Ca afinele de padure nu ingrasa. INGREDIENTE pentru blatul de biscuiti 300 gr biscuiti (am folosit petit beurre) 200 gr de unt pentru crema 150 gr zahar 1200 gr crema de branza 200 gr smantana grasa 3 oua [&] Post-ul CHEESECAKE CREMOS CU SIROP DE AFINE DE PADURE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Stiu ce bucurie va aduce fiecare reteta de cheesecake, nu stiu de ce, dar a devenit una dintre cele mai apreciate retete de dulciuri de pe blog. Si sa v-o spun pe aia dreapta: cheesecake-ul este prajitura mea favorita! Muuuulta branza si muuuuulte fructe si muuulta aroma... ce sa nu iti placa? Insa de data asta am facut primul cheesecake patrat! Si minunea asta a fost posibila numai si numai datorita site-ului www.pentrucopt.ro , de unde mi-am facut doua cadouri: o tava patrata cu pereti ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
E important sa #stamacasa, Cred ca avem ceva provizii, Viata-i frumoasa, prajitura e pufoasa, Sa & moara de necaz covizii. INGREDIENTE pentru blat 6 oua 150 gr. de zahar 8 linguri faina jumatate de plic praf de copt 40 ml ulei 30 ml apa Ingrediente pentru crema 250 gr. mascarpone 250 gr. ciocolata alba Pentru [&] Post-ul PRAJITURA PUFOASA CU CREMA ALBA SI FRUCTE DE PADURE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... alte retete cu fructe de padure, foarte bune pandispan https://draft ... fructe 350 gr fructe de padure Un praf de sare 1/2 praf ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... .Se decoreaza cu fructe de padure si capsuni dupa inspiratia fiecaruia ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
Blat: 4 oua, 120 g zahar, 60 g faina, 60 g amidon, un plic praf de copt. Mod de preparare: Se separa ouale. Albusul se bate cu zahar, se amesteca cu galbenusele, faina, amidonul, praful de copt. Se pune in tava pregatita cu hartie si se coace 15 min. Se rastoarna pe un prosop cu zahar si se ruleaza. Branza de vaci se amesteca cu siropul, sucul si coaja de lamaie, zaharul. Se inglobeaza gelatina dizolvata si frisca. Blatul se unge cu gem si pune crema. Se ruleaza si se da 2 ore la rece.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Dulceata de cirese amare, profunda si parfumata, este una dintre cele mai deosebite si rare tipuri de dulceata, deoarece se prepara din cirese salbatice, mai greu accesibile decat cele de cultura. Este o dulceata excelenta pentru clatite, dar si pentru alte combinatii rafinate (vezi tartinele cu gorgonzola si dulceata ) Portii: aproximativ 2 kilograme Timp de preparare: 120 de minute Ingrediente: 1,3 kilograme de cirese amare 1 kilogram zahar 1 lamaie Preparare: Spalati si alegeti fructele....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
blat de cacao insiropat cu suc de visine, crema frisca batuta bucatele de visine.
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... bucatareste de zor insusindu-si pozele altora Iata aici cateva exemple: Aici poza furata de la reteta Mayei : http://caietul-cu-retete ... Reteta originala o gasiti aici Aici pozele furate de la reteta mea ... . Reteta originala o gasiti aici Aici poza unei retete furata de pe ... Reteta originala o gasiti aici Aici poza unei retet furata de la ... .Reteta originala o gasiti aici Aici...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... umplutura : 300 gr fructe de padure, 2 lg amidon, 70 gr zahar ... pus 300 gr fructe de padure congelate. Amestecam faina cu zaharul ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... cu branza si fructe de padure, acolo este mai bun atat ... cu branza si fructe de padure si umplutura asta Ingrediente pentru ... compozitie : 300 gr fructe de padure congelate 50 gr zahar tos ... de gr de fructe de padure pt ca am facut o proba ... la topingul de fructe de padure pt grisul cu lapte pt ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
A fost o zi extraordinara azi! Multumesc tuturor celor care au participat si celor care au ajutat la organizarea lui. Lactitalia ne-a asigurat deliciosul mascarpone, domnul Kiss a facut niste sculpturi extraordinare in fructe, echipa de la Creative Circle au facut o treaba grozava cu afisul si foile de prezentare si retete si River Deck care ne-au fost gazda primitoare. Impreuna cu Camelia am pus la punct fiecare detaliu al evenimentului, ne-am stresat pentru fructe si ne-am nenorocit ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Incingeti cuptorul la 180 grade C si ungeti cu unt o tava de chec. Puneti intr-un castron ouale intregi, galbenusul si zaharul si bateti-le pana ce incep sa se albeasca. Topiti untul, varsati-l in castron si adaugati praful de copt, 1 varf de cutit de sare si faina. Amestecati din nou si incorporati apoi ceaiul verde, fructele si fisticul. Dupa ce le-ati amestecat pe toate usor, varsati compozitia in tava, bagati checul la cuptor si lasati-l sa se coaca 45 de minute. Daca vi se pare ca se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Nu zic nu, e buna si-o salata Pentru dieta e de-a dreptul minunata, Dar stii ce gust are viata adevarata? De tort duo mousse de ciocolata! INGREDIENTE pentru blat 16 piscoturi Savoiardi 200 ml lapte ingrediente pentru mousse-ul de ciocolata neagra 200 gr ciocolata neagra 300 ml smantana lichida pentru frisca 1/3 pliculet de gelatina [&] Post-ul TORT DUO MOUSSE DE CIOCOLATA SI SIROP DE FRUCTE DE PADURE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Vinetelele se taie straifuri, se oparesc si se scurg. Ceapa se taie felii si se pune la fiert cu otet subtiat cu apa, piper si sare. Dupa 10 min. se ia de pe foc, se adauga uleiul si se toarna peste vinetele. Se pune salata in borcane si se lasa la rece timp de cinci zile, pentru formarea gustului. - 1,5 kg vinetele, 100 ml ulei, 50 ml otet, piper, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro