Cauta in 21.294 retete
3-4 oua, 40 g unt, sare, piper. Mod de preparare: Se sparg ouale intr-o farfurie adinca, se bat bine 1-2 min pana cind devin spumoase. Ouale se lasa mai intii sa se inchege la baza si sa se rumeneasca, apoi se amesteca cu furculita pana se coaguleaza dupa gust
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pentru citeva minute. Se prepara jumarile din cele 4 oua si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ca si Creanga cel hazliu Am amintiri din copilarie Numai ca eu nu le scriu Ti le prezint in farfurie. INGREDIENTE pentru aluat 500 gr faina 250 ml lapte 7 gr drojdie uscata (1 pliculet) 2 linguri zahar 2 oua 40 ml ulei pentru uns deasupra am folosit un galbenus de ou, apoi am presarat [&] Post-ul BATOANE PUFOASE ,,AMINTIRI DIN COPILARIE" apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
6-12 oua, 5-6 rosii, 1 lingura unt, verdeata, sare Mod de preparare: Se fierb rosiile taiate felii, in unt, pana ce scade apa, apoi se adauga ouale batute cu sare si verdeata tocata Se servesc moi si cu unt proaspat pe deasupra.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se amesteca mereu pentru a obtine jumari moi. Intr-o craticioara se pune ... . Aceasta compozitie se toarna peste jumari, amestecand intr-una timp de 7-8 minute. Mod de servire Jumarile se servesc acoperite cu migdale taiate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 300 ml apa 400 g faina 650 180 g gris 15 g drojdie proaspata 1 lingurita de sare 2 linguri de ulei de maslina 1 ou 1 lingurita de otet 2 linguri de lapte praf Mod de preparare: Dragelor, eupun toate ingredientele in masina de paine si setez functia de paine alba, de 1 kg, bine rumenita. Sa va explic cele 4 secrete ale acetei paini: 1. oul , leaga 2. uleiu l, da savoare si fragezeste 3. grisul , da acel surplus de gluten, de care are nevoie painea (adica capacitate de absorbtie a...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
6 oua, o cutie ton, 100 gr. unt, 1 dl vermut, sare, piper Mod de preparare: Se sparg ouale intr-o farfurie si se bat cu furculita. Se pun pe foc foarte mic si se incorporeaza putin cite putin 50 gr. de unt. Cind ouale incep sa se prinda, se adauga pestele. Se pune piper ceva mai mult ca de obicei. La sfirsit, se pune vermutul si se mai lasa putin la foc.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
10 oua, 2 linguri unt, sare, 150g cascaval (se pot prepara si fara cascaval) Mod de preparare: In grasimea incinsa, se pun ouale batute cu sare, in ultimul moment. Dupa ce s-au prins putin pe tigaie, se amesteca cu furculita si fara sa se lasa sa se intareasca, se servesc fierbinti cu cascaval ras pe deasupra si unt proaspat. In loc de cascaval se poate folosi si altfel de branza sau se pot servi simple.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aceasta paine e pufoasa ca un cozonac Priviti pozele& cat o mie de cuvinte fac!
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
8 oua, 30 gr. usturoi, 80 gr. svaiter sau cascaval, o lingura mustar, sare, piper, 30 gr. unt Mod de preparare: Se sparg ouale intr-un castron si se bat. Se unge cu unt o cratita incalzita in prealabil. Se pune la bain-marie si se varsa ouale. Se sareaza, se pipereaza, dupa gust. Cind amestecul este inca lichid, se adauga usturoiul tocat marunt, svaiterul ras si o lingura de mustar. Se amesteca in permamnenta, cu o lingura de lemn, timp de 10 minute. Se rastoarna pe un platou incalzit. Mod de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
8 oua, 200 g ficat de vitel, 2 linguri grasime, sare, piper Mod de preparare: Se prajeste putin ficatul taiat bucatele mici, lunguiete. Se toarna deasupra ouale batute, sare si piper si se lasa pe foc potrivit pana se prind jumarile.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , peste cartofi si carne. Amesteci jumarile pana se prajesc si ouale ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pentru citeva minute. Se prepara jumarile din cele 4 oua si se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
90 gr.unt, 6 oua, 175 gr. zahar,150 gr. faina, 3 portocale, 400 gr. gem de portocale, 2 linguri zahar pudra Mod de preparare: Se tapeteaza o tava cu hartie speciala pentru copt. Se topeste untul in bain-marie, apoi se lasa putin sa se raceasca. Se separa galbenusurile de albusuri. Se bat spuma galbenusurile impreuna cu 4 linguri de apa calda si cu jumatate din cantitatea de zahar. Se bat spuma albusurile cu restul de zahar, apoi se incorporeaza frisca in amestecul de galgenusuri. Se presara...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 150 g branza, 50 g unt, sare, piper Mod de preparare: Se bat ouale, se amesteca cu branza, putina sare si piper si se toarna in untul incins. Cind incepe sa se prinda ouale, se amesteca cu o lingura pana ce se obtine o masa consistenta.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Jumarile simple se prepara prin spargerea oualor proaspete intr-o farfurie adinca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prajesc jumarile. Cind incep sa se prinda, se pune ficatul taiat felii foarte subtiri si, incet-incet, se varsa smintina amestecind mereu. La sfirsit, se pun sarea, piperul si zeama de carne. Se servesc fierbinti, pe bucati de franzela prajite in unt. - 4 oua, 1 ficat de pasare, 50 g smintina, o lingura unt, sare, piper, putina zeama de carne. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Se amesteca mereu pentru a obtine jumari moi. Intr-o craticioara se pune ... . Aceasta compozitie se toarna peste jumari, amestecind intr-una timp de 7-8 minute. Jumarile se servesc acoperite cu migdale taiate marunt si fructe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cuptor. Din oua se prepara jumarile (ouale se bat si se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
10 oua, 250 gr. ficat, o lingura grasime, sare, piper Mod de preparare: Se amesteca ouale batute cu sare si putin piper, impreuna cu ficatul prajit in prealabil si taiat bucati. La fel se prepara cu rinichi, care se inabusa si se fierb bine inainte.
Reţetă de pe www.retete-bune.com