platou rece pt nunta pt nunta
Pagina 4 din 5
O supa cremoasa, delicioasa si plina de vitamine si minerale. Ingrediente 1 1/2 avocado sare 2 linguri ulei de masline 2 cani apa zeama de lamaie rozmarin sau marar chilli 1 rosie (optional). Se amesteca toate ingredintele in blender pana se obtine o supa cremoasa si delicioasa. Se garniseste cu rosii taiate cubulete si rozmarin sau marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Racoritoare si delicioasa. Ingrediente 1 -2 castraveti, curatati de coaja 2 bucati de ceapa verde sau putina ceapa uscata marar proaspat 1 lingura zeama de lamaie 1/4 lingurita sare de mare 1/2 cana seminte de canepa (contin proteine, vitamina E, acizi grasi esentiali, magneziu) 1/2 cana apa 2 linguri ulei de masline. Se amesteca toate ingredientele in blender pana se obtine consistenta dorita. Se presara deasupra ulei de masline si marar. Daca nu ai seminte de canepa le poti inlocui cu o ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de crema si dam la rece pana pregatim crumble-ul. Crumble ... . Impartiti frimiturile deasupta cremei. Dati la rece pentru 2 ore si serviti ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
... se raceste, se introduc boabele de struguri si se serveste rece ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se taie castravetii cubulete. Se pun într-un blender castravetii împreuna cu un catel de usturoi, iaurtul, laptele, vinul alb si menta. Se mixeaza pâna se obtine o pasta fina. Se potriveste cu sare si piper, apoi se adauga uleiul de masline, zeama de lamâie si mararul, dupa care se mixeaza din nou. Supa se serveste bine racita, ornata cu marar proaspat si câteva frunze de menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune morcovii, ceapa, apa, supa si ghimbirul într-un vas si pune-l la fiert la foc mare. Da focul mic si mai lasa vasul acoperit înca 10-12 minute. Lasa apoi la racit 5 minute. Toarna continutul într-un blender si lasa-l pâna se obtine o crema. Pune-o apoi iar la foc mic timp de 2-3 minte. Toarna supa în vase si asezoneaza cu piper dupa gust si coriandru. Se serveste cu pâine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Gustos si racoritor in zilele de vara, acest desert este gata in cateva minute! Ingrediente si cantitati: 1 cana crema de branza 1/2 cana miere (optional) alune macinate Mod de preparare: 1. Amesteca bine crema de branza cu mierea. 2. Pune desertul astfel creat la frigider, pana se raceste. 3. Inainte de a servi, presara deasupra alune macinate.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Bulgaria: Tarator. E o supa facuta la rece din catraveti si iaurt, fara ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Placerea mea si a lui Alex sunt aperitivele si salatele. Daca ar fi dupa noi am manca numai asa., dar d-lui Grosu ii trebuie mancare gatita. Nu ca nu i-ar placea si lui aperitivele si salatele, dar vrea mancare calda. Ce sa fac, trebuie sa impart si capra si varza. Hai sa vedem ce aperitiv am mai facut eu azi sau mai bine zis din ce si cum: -1 cutie de ton in suc natural (sau in ulei) -3 cartofi (de preferinta rosii, eu am avut albi) -1 ceapa rosie -150g masline verzi -1 lamaie -patrunjel ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
Ingrediente: - o cutie de foi pt lasagna (eu nu am gasit decat ... NEAPARAT cativa stropi de ulei, pt ca altfel se lipesc intre ... - 3 linguri mari de faina - Lapte RECE (cat ia compozitia) Se topeste ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Pune rosiile, avocado, ceapa, ardeiul gras si sucul de lamâie în blender si lasa-l pâna se transforma într-o crema. Adauga o cana cu suc de rosii. Toarna crema obtinuta într-un vas mare si apoi adauga sucul de rosii ramas si o ceasca de iaurt. Pune sare dupa gust si lasa la frigider timp de 2 ore. Orneaza fiecare portie cu iaurt, arpangic si piper.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... peste noapte) si se serveste rece, cu pastele fainoase fierbinti. - 500 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Uleiul se bate cu telul intr-un vas pina incepe sa se tulbure. Se adauga zeama de lamaie si apa minerala, turnata sub forma de firicel, sarea si sarea de lamaie. Se bate in continuare, apoi se adauga verdeata si piperul amestecand componentele pana la omogenizare. Se controleaza gustul. Se recomanda la preparatele din peste, creier, ficat, pasare, pui etc., fierte. - Pentru 1 kg: 300 ml ulei, 400 g lamaie, 100 g patrunjel verde (marar), 500 ml apa minerala, 3 g sare de lamaie, 1 g piper, 10 g...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... strecoara si se pune la rece. A doua zi se curata suprafata ... cu smintina si se serveste rece. - 500 g resturi de carne, 2 buc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... castron impreuna cu 1/4 l apa foarte rece, otet, sare si piper. Se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mare, clatita bine cu apa rece si scursa de apa se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Azi incepem cu supa :) Supa rece de castraveti este din colectia ... e ca supa de castraveti, servita rece sau tarator este o supa specifica ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... se curata de pielita la rece; castravetii se curata de coaja ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Faci amestec din: 2 cani otet, 1 cana zahar, 0,5 cana sare, 1 cana ulei, piper, salicilat. Amesteci toate si le pui peste gogosarii cruzi taiati. Lasi pana a doua zi, amesteci din cand in cand. Pui in borcane gogosarii cu zeama care se lasa, le capsezi si le pui la rece. Raman crocanti. - 5 kg gogosari spalati si taiati, 2 cani otet, 1 cana zahar, 1/2 cana sare, 1 cana ulei, piper, salicilat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro