platou rece pt nunta pt nunta
Pagina 4 din 5
Punem iaurtul intr-un vas . Adaugam apa plata si omogenizam. Castravetii ii curatam de coaja si ii dam pe razatoare apoi ii adaugam in iaurt. Pisam usturoiul , punem peste el uleiul de masline si il adaugam in supa. Dam la frigider pentru cel putin o ora. Punem supa in bol , asezonam cu sare si piper, presaram mararul tocat marunt si adaugam un castravete taiat cubulete. Optional presarati bucatele de nuca. Se serveste rece de la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
O supa cremoasa, delicioasa si plina de vitamine si minerale. Ingrediente 1 1/2 avocado sare 2 linguri ulei de masline 2 cani apa zeama de lamaie rozmarin sau marar chilli 1 rosie (optional). Se amesteca toate ingredintele in blender pana se obtine o supa cremoasa si delicioasa. Se garniseste cu rosii taiate cubulete si rozmarin sau marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se curata de pielita "la rece"; castravetii se curata de coaja ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de crema si dam la rece pana pregatim crumble-ul. Crumble ... . Impartiti frimiturile deasupta cremei. Dati la rece pentru 2 ore si serviti ...
Reţetă de pe bunatati-delicatese.blogspot.com
600 gr. zahar, zeama si coaja a 2 lamii, 2 pliculete zahar vanilat, 1 1/2 litru vin alb, rom Mod de preparare: Se freaca zaharul cu coaja de lamiie impreuna cu un pahar de apa si zaharul vanilat. Se lasa 12-24 ore sa se dizolve. A doua zi dupa ce s-a dizolvat zaharul bine se adauga zeama a doua lamii, vinul si putin rom dupa plac. Se amesteca toate foarte bine si se pun intr-o sticla bine astupata si sigilata. Se pune la rece pana la intrebuintare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... preparare: Ca orice mancare servita rece, se prepara cu untdelemn. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Racoritoare si delicioasa. Ingrediente 1 -2 castraveti, curatati de coaja 2 bucati de ceapa verde sau putina ceapa uscata marar proaspat 1 lingura zeama de lamaie 1/4 lingurita sare de mare 1/2 cana seminte de canepa (contin proteine, vitamina E, acizi grasi esentiali, magneziu) 1/2 cana apa 2 linguri ulei de masline. Se amesteca toate ingredientele in blender pana se obtine consistenta dorita. Se presara deasupra ulei de masline si marar. Daca nu ai seminte de canepa le poti inlocui cu o ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se raceste, se introduc boabele de struguri si se serveste rece ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata si se taie castravetii cubulete. Se pun într-un blender castravetii împreuna cu un catel de usturoi, iaurtul, laptele, vinul alb si menta. Se mixeaza pâna se obtine o pasta fina. Se potriveste cu sare si piper, apoi se adauga uleiul de masline, zeama de lamâie si mararul, dupa care se mixeaza din nou. Supa se serveste bine racita, ornata cu marar proaspat si câteva frunze de menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune morcovii, ceapa, apa, supa si ghimbirul într-un vas si pune-l la fiert la foc mare. Da focul mic si mai lasa vasul acoperit înca 10-12 minute. Lasa apoi la racit 5 minute. Toarna continutul într-un blender si lasa-l pâna se obtine o crema. Pune-o apoi iar la foc mic timp de 2-3 minte. Toarna supa în vase si asezoneaza cu piper dupa gust si coriandru. Se serveste cu pâine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Gustos si racoritor in zilele de vara, acest desert este gata in cateva minute! Ingrediente si cantitati: 1 cana crema de branza 1/2 cana miere (optional) alune macinate Mod de preparare: 1. Amesteca bine crema de branza cu mierea. 2. Pune desertul astfel creat la frigider, pana se raceste. 3. Inainte de a servi, presara deasupra alune macinate.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Bulgaria: Tarator. E o supa facuta la rece din catraveti si iaurt, fara ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
Placerea mea si a lui Alex sunt aperitivele si salatele. Daca ar fi dupa noi am manca numai asa., dar d-lui Grosu ii trebuie mancare gatita. Nu ca nu i-ar placea si lui aperitivele si salatele, dar vrea mancare calda. Ce sa fac, trebuie sa impart si capra si varza. Hai sa vedem ce aperitiv am mai facut eu azi sau mai bine zis din ce si cum: -1 cutie de ton in suc natural (sau in ulei) -3 cartofi (de preferinta rosii, eu am avut albi) -1 ceapa rosie -150g masline verzi -1 lamaie -patrunjel ...
Reţetă de pe bucatariacameliei.blogspot.com
... . Mod de servire Cand este rece si suficient de tare se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: - o cutie de foi pt lasagna (eu nu am gasit decat ... NEAPARAT cativa stropi de ulei, pt ca altfel se lipesc intre ... - 3 linguri mari de faina - Lapte RECE (cat ia compozitia) Se topeste ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Pune rosiile, avocado, ceapa, ardeiul gras si sucul de lamâie în blender si lasa-l pâna se transforma într-o crema. Adauga o cana cu suc de rosii. Toarna crema obtinuta într-un vas mare si apoi adauga sucul de rosii ramas si o ceasca de iaurt. Pune sare dupa gust si lasa la frigider timp de 2 ore. Orneaza fiecare portie cu iaurt, arpangic si piper.
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr. resturi de carne, 2 buc. morcovi, 2 buc. ceapa, 2 buc. castraveti proaspeti, 250 gr. smantana, sare, piper Mod de preparare: Se fierb din ajun resturi de carne si oase. Se ia bine spuma de la supa, se adauga morcovii, cepele intregi, piperul si putina sare. Supa fiarta si racita se strecoara si se pune la rece. A doua zi se curata suprafata supei de toata grasimea si se toarna intr-un castron peste cuburi de castraveti cruzi. Mod de servire Se drege cu smantana si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne, 4-5 cepe mari, 3-4 linguri ulei, sare, 20 fire arpagic, 1 pahar vin, 20 masline, 2 foi dafin, 10 boabe piper, o lamaie Mod de preparare: Bucatile care raman de la carnea aleasa pentru friptura se sterg de sosul marinatei (apa amestecata cu vin, 203 linguri otet, 2-3 linguri untdelemn, felii de ceapa, morcov, telina, foi de dafin, cimbru, sare, piper - se lasa doua zile). Se prajesc bucatile in untdelemn, cu 4 cepe taiate marunt. Se adauga cate putina apa calda si se acopera,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... peste noapte) si se serveste rece, cu pastele fainoase fierbinti. - 500 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Uleiul se bate cu telul intr-un vas pina incepe sa se tulbure. Se adauga zeama de lamaie si apa minerala, turnata sub forma de firicel, sarea si sarea de lamaie. Se bate in continuare, apoi se adauga verdeata si piperul amestecand componentele pana la omogenizare. Se controleaza gustul. Se recomanda la preparatele din peste, creier, ficat, pasare, pui etc., fierte. - Pentru 1 kg: 300 ml ulei, 400 g lamaie, 100 g patrunjel verde (marar), 500 ml apa minerala, 3 g sare de lamaie, 1 g piper, 10 g...
Reţetă de pe www.eculinar.ro