Cauta in 20.697 retete
... si zaharul,apoi adaugam untul rece, taiat cubulete pe care-l incorporam ... furculita. 2.Adaugam galbenusurile si apa rece.Framantam repede pana adunam toate ... ,iar dupa ce o asezam pe platou presaram zahar pudra si o portionam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... castron si se adauga untul rece, taiat in bucatele. Se taie ... textura. Se adauga apa foarte rece, cate 1 lingura o data si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... strecoara si se pune la rece. A doua zi se curata suprafata ... cu smintina si se serveste rece. - 500 g resturi de carne, 2 buc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... castron impreuna cu 1/4 l apa foarte rece, otet, sare si piper. Se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mare, clatita bine cu apa rece si scursa de apa se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . Azi incepem cu supa :) Supa rece de castraveti este din colectia ... e ca supa de castraveti, servita rece sau tarator este o supa specifica ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... se curata de pielita la rece; castravetii se curata de coaja ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
600 gr. zahar, 6 lamii, 3 portocale, 300 g frisca, 5 linguri rom Mod de preparare: Se fierbe zaharul in
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Faci amestec din: 2 cani otet, 1 cana zahar, 0,5 cana sare, 1 cana ulei, piper, salicilat. Amesteci toate si le pui peste gogosarii cruzi taiati. Lasi pana a doua zi, amesteci din cand in cand. Pui in borcane gogosarii cu zeama care se lasa, le capsezi si le pui la rece. Raman crocanti. - 5 kg gogosari spalati si taiati, 2 cani otet, 1 cana zahar, 1/2 cana sare, 1 cana ulei, piper, salicilat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... - toate legumele si se serveste rece. - 1-2 linguri ulei de masline, 2 catei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se toarna esenta de cafea fierbinte peste faina amestecata cu zaharul pe foc slab si se obtine un sos gros. Se amesteca cu untul frecat spuma si se asaza pe farfurie alternind biscuitii cu aceasta crema Se inveleste cu un strat de crema. - 500 g biscuiti, 250 g unt, 2 linguri faina, 4 linguri zahar, cafea fierbinte. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca bine branza cu iaurtul si se adauga usturoiul zdrobit, sarea, chimenul si verdeturile tocate marunt. Intr-o tigaie de teflon se rumeneste susanul (fara grasime) si se presara peste sosul de iaurt cu branza. Se fierb taiteii (in apa cu sare), se scurg si se servesc cu sosul dinainte preparat. - 100 g branza moale (telemea desarata, branza de vaci), 2 pahare iaurt (300 g), un catel de usturoi, o legatura patrunjel verde, o legatura busuioc, 1/2 legatura cimbru verde, sare, 1/4 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mare si se pune la rece, amestecand din cand in cand ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Usturoiul se piseaza in piulita de lemn cu sarea pana ce se obtine o pasta. Pasta se pune intr-un vas inox (email), adaugand putina supa rece si amestecand compozitia pana la omogenizare. - Pentru 1 kg: 500 g usturoi, 50 g sare, 1 l supa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Bucatile care raman de la carnea aleasa pentru friptura se sterg de sosul marinatei (apa amestecata cu vin, 2-3 linguri otet, 2-3 linguri untdelemn, felii de ceapa, morcov, telina, foi de dafin, cimbru, sare, piper - se lasa doua zile). Se prajesc bucatile in untdelemn, cu 4 cepe taiate marunt. Se adauga cate putina apa calda si se acopera, lasand sa se fragezeasca carnea. De o parte, se trag de asemenea, in ulei, vreo 20 fire de arpagic care se pun in cratita, impreuna cu un paharel de vin,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gasi 3 plicuri: unu cu praful pt crema, unul cu fulgi de ... cu 400 ml de lapte rece rece de la frigider, apoi ... crema si dam torul la rece 1 ora. Prajiturica asta, "musuroi de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Spalati vanata si taiati-o in felii de 1 cm, presarati peste ele o lingura de sare si lasati-le o ora, asezate pe-o farfurie. Clatiti-le cu apa de la chiuveta si uscati-le cu hartie absorbanta. Puneti rondelele de vinete pe o tava acoperita cu pergament si bagati-le la cuptor, ungandu-le pe fiecare in parte cu untdelemn. Lasati-le sa se coaca sub grila cuptorului vreme de 5 minute, rasturnandu-le o data. Opariti rosiile, curatati-le de pielita, taiati-le in doua pentru a le scoate semintele,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu zahar (fierbinte), 1 plic praf pt crema Tiramisu (Dr.Oetker), 200 ml lapte degresat rece, 50 g nuca de cocos (razuita ... dulce. Se asaza pe un platou 7 piscoturi peste care se toarna ... prin sita. Se baga la rece si se serveste peste 2-3 ore ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pesmetul.Apoi cand,amestecul este rece, adaugati 3 galbenusuri si amestecati bine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro