Cauta in 21.294 retete
... . Toarna sosul de iaurt peste oua, apoi deasupra amestecul de unt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o tigaie se pun uleiul si chimenul la prajit un minut, dupa care se adauga ceapa pâna se înmoaie putin. Se adauga usturoiul razuit, paprika afumata si ardeiul, amestecându-se putin pâna când se înmoaie toate. Apoi se pune conserva de rosii, sare, piper si se lasa tigaia acoperita pe foc, timp de 15 minute. Se face câte un loc pentru fiecare ou, dupa care se acopera din nou tigaia si se lasa înca 5 minute pâna când albusul este facut integral si obtii consistenta dorita pentru...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca toata lumea a ramas cu oua in plus de la Paste ... transforma in "chilimbar" (doamne cate oua-chihlimbar am avut de-a lungul ... incercati si altele. Variante. Ingrediente: - oua fierte - ceapa verde - marar verde ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
1. Pune ouale la fiert în apa vreo zece minute. Da doua oua pe razatoare si amesteca-le cu smântâna si hreanul. Potriveste gustul de sare si lasa sosul la rece 15 minute, ca sa se întrepatrunda aromele. 2. Între timp, fierbe cartofii în coaja. Curata-i, taie-i în cubulete si repartizeaza-i în patru pahare 3. Pune deasupra cubulete de ardei gras, rondele de ridiche si castravete. Toarna sosul rece si serveste cu jumatati de ou fiert.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o tigaie, rumeneste cârnaciorii taiati felii. Mai apoi, scoate-i din ulei si lasa-i la scurs. Într-un castron, bate ouale, adauga laptele, sarea si mustarul. Dupa ce le amesteci, adauga cuburile de pâine, brânza si cârnaciorii. Tot amestecul se toarna într-un vas, care a fost în prealabil uns cu putin unt. Acopera vasul si pune-l la frigider pe parcursul noptii. Dimineata, când te trezesti, scoate vasul din frigider si lasa-l 30 de minute la temperatura camerei, dupa care îl...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune ouale la fiert în apa vreo zece minute. Da doua oua pe razatoare si amesteca-le cu smântâna si hreanul. Potriveste gustul de sare si lasa sosul la rece 15 minute, ca sa se întrepatrunda aromele. 2. Între timp, fierbe cartofii în coaja. Curata-i, taie-i în cubulete si repartizeaza-i în patru pahare 3. Pune deasupra cubulete de ardei gras, rondele de ridiche si castravete. Toarna sosul rece si serveste cu jumatati de ou fiert.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: pentru Oua "Cazino" 5 oua 1-2 lgt mustar unt maioneza salata verde ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Încinge uleiul într-o tigaie, la foc mediu. Soteaza dovlecelul pâna când devine usor moale, aproximativ zece minute. Asezoneaza-l cu sare si piper. Bate ouale într-un bol, adauga lingurita cu apa si bate iar, pâna când amestecul este omogen. Toarna ouale peste dovlecei si lasa pe foc timp de cinci minute, amestecând cu grija, pâna ce ouale s-au coagulat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... treaca Pastele, sa ramana atatea oua inrosite si sa nu facem oua umplute? Cred ca asta e prima reteta care ii vine in ... ceva mult mai indraznet, respectiv oua umplute cu ansoa, condimentate cu ... si fara maioneza grea. Ingrediente: - 5 oua fierte tare - 5 fileuri de ansoa ... pasta asta umplem jumatatile de oua, pe care le asezam pe ... faceti si un sos pentru oua, din maioneza,...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... si se încorporeaza în amestecul cu oua. Visinele se amesteca cu plicul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Drojdia se pune într-un bol mic cu putin zahar si 5 linguri de lapte si se lasa la crescut. Între timp, faina se pune într-un vas mare, apoi se adauga ouale batute bine. Topim zaharul în lapte, punem aromele si le punem peste faina. La final, adaugam drojdia crescuta si margarina topita si se amesteca pâna se obtine o compozitie omogena. Se lasa coca la crescut pâna i se dubleaza volumul. Când e gata, din compozitia rezultata se întind foi având grosimea de 1 cm. Cu un pahar se fac...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , asa ca s-a adjudecat denumirea de oua in cuib de paine. Care ... inmuia painea in galbenus. Ingrediente: - 2 oua - 2 felii de paine (daca aveti ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Preîncalzeste cuptorul la 165 grade Celsius. Amesteca crema de brânza si zaharul. Adauga, pe rând, ouale si amesteca bine. Adauga esenta de vanilie, amidonul de porumb si smântâna. Toarna compozitia în aluatul pentru tarta. Coace timp de 60-70 de minute sau pâna când prajitura s-a întarit. Scoate cheesecake-ul din cuptor, desprinde aluatul de pe margine cu un cutit, dar nu-l scoate din tava. Lasa sa se raceasca, apoi pune la frigider. Serveste cheesecake-ul când s-a racit complet.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pretentii, ci una dezarmant de simpla. Totusi, pentru iubitorii macului - printre ... bicarbonat un praf de sare 2 oua vanilie 8 linguri de unt 200 ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Încalzeste cuptorul la 170 grade Celsius. Pune untul, zaharul, faina si migdalele macinate într-un blender si amesteca pentru a le combina. Taie croasantii pe lungime ca si cum ai face un sandvis, dar nu îi taia complet. Lasând cele doua jumatati lipide va mentine forma croasantilor. Întinde pasta de migdale si unt în interiorul ficarui croasant, dar pastreaza 2 linguri de compozitie pentru mai târziu. Pune la loc "capacele" croasantilor pentru a-i închide si asaza-i pe o tava...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se alege spanacul si se fierbe. Se lasa la o parte, o lingura de spanac, iar restul se asaza într-o tava pentru cuptor, cu doua linguri de unt. Se presara brânza rasa si se pune putina smântâna. Separat se bat albusurile, se adauga sare si se toarna peste spanacul din forma. Se netezeste albusul cu dosul lingurii si din loc în loc se fac gauri rotunde, cât sa încapa un galbenus. La mijloc se face o gaura ceva mai mare, în care se asaza spanacul pastrat la cald. În fiecare gaura se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ouale fierte se curata de coaja, se taie pe jumatate si li se indeparteaza galbenusurile. Ciupercile si ceapa se toaca foarte fin si se pun la calit in ulei, pana se inmoaie. Dupa ce se racesc se amesteca cu smantana, maioneza, mustar, patrunjel tocat fin, sare si piper. In functie de preferinte, galbenusul se poate adauga sau nu. Cu amestecul obtinut se umplu jumatatile de ou. Se decoreaza cu patrunjel verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , sau se taie si se folosesc în diverse retete de oua umplute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... place voua mai mult. Ingrediente: - 5 oua fierte tare - 1 lingura cu varf ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
- gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa rece; - cu un cutit zimtat decupam capacele din fiecare ou de ciocolata; - le asezam intr-un cofrag fiindca au stabilitate mai buna, iar capacelele le punem deoparte; - crema de mascarpone o punem intr-un vas, adaugam zahar dupa gust, coaja rasa de la o lamaie, 2 plicuri zahar vanilat si o amestecam cu mixerul pana la omogenizare 1-2 minute; - frisca o batem spuma si apoi o adaugam la crema de mascarpone; - punem vasul cu gelatina inmuiata pe foc...
Reţetă de pe retete.eva.ro