Cauta in 21.294 retete
4 bucati cas de 100 gr., 3 oua, o lingurita unt, 1 pahar smantana, o lingura faina, sare Mod de preparare: Bucatile de cas se asaza intr-un vas rezistent la caldura uns bine cu unt. Peste feliile de cas se toarna ouale batute bine cu furculita, sarea necesara si smantana amestecata cu faina. Se da la cuptor sa se rumeneasca. Mod de servire Se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 2 galbenusuri, 1 lingura mustar, 100 ml ulei, 100 g sunca, 1 castravete in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 30 gr. unt, o lingura sunca tocata, o lingurita pasta de sardele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 3 linguri pline faina, 1 pahar lapte, un varf de cutit sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, resturi de friptura (peste, sunca), 3-4 linguri svaiter ras, 50g unt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2-3 salate, 2 oua, 3 linguri smantana, 75 g unt, 1 lingura faina, sare, 1 ceapa Mod de preparare: Salata curatita se taie in patru si se fierbe 20 minute. Separat, se face un sos din faina si o lingura de unt, la care se adauga doua cesti din apa in care a fiert salata, sare, ceapa taiata si se pune salata sa mai dea citeva clocote. Se scoate apoi pe farfurie si se acopera cu sosul legat cu galbenusurile si smantana.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 1 castravecior in otet, 1 lingurita plina cu marar tocat, 1 lingura ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... preparare: Pentru inrosit, se aleg oua proaspete. Pentru a verifica prospetimea, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... conserva), piper, grasime pentru forma, 8 oua, putin cascaval ras. Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... scrumbie sarata, 4 oua, 1 buc. ceapa, 4 masline, 4 linguri ulei, 4 linguri otet, 1/2 pahar ... din nou in loc linga oua sau deasupra lor. Mod de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua fierte, sos maioneza, 60 gr. sunca, o lingurita mustar, piper macinat, frunze de salata verde Mod de preparare: Se curata de coaja ouale tari, rascoapte. Se taie in doua in latime. Se taie putin din capetele rotunjite, pentru ca oul sa poata sta vertical. Se amesteca bine sosul maioneza cu mustarul si sunca tocata. Se pune praf de piper. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile fierte si se netezeste cu cutitul. Se aseaza in farfurie, pe frunze de salata verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... orez se iau 2 pahare lapte, 2 oua, 2-3 linguri zahar, 50 gr. stafide ... mereu. Se adauga apoi zahar, oua, stafide si se amesteca bine ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... salate, 2 oua tari, 1 lingurita mustar, sare, piper, 100 ml ulei, 2 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
oua Mod de preparare: Timpul de firbere necesar pentru obtinerea oualelor tari este de 10 minute de la primul clocot. Depasindu-l, galbenusul se impietreste. Dupa ce au fiert, se tin citeva secunde in apa rece pentru a se curata mai usor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 2 galbenusuri, 1 lingura de mustar, 100 g ulei, 100 g carne de pasare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ), 2 vinete, 2 gogosari murati, 2 ardei capia, 4 oua, 2 cepe, usturoi, 250 gr. unt ... rosiile si la urma cele 4 oua fierte si taiate in jumatate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 4 felii piine, 1 cana cu lapte, 2 oua, rozmarin sau alta verdeata, sare, piper, 150 ml vin alb, 6 oua fierte tare Mod de preparare ... sunculita maruntita, cu piinea maruntita, 2 oua si verdeata tocata. Se condimenteaza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 6 linguri lapte, 75 gr. unt, 3 legaturi de patrunjel, 3 legaturi de marar, sare, piper, 3 rosii (facultativ) Mod de preparare: Se bat ouale cu laptele. Se adauga verdeata tocata marunt, sare si piper. Se toarna compozitia in tigaia cu untul incins. Se amesteca cu furculita pana se prind ouale si se rastoarna. Se poate garnisi cu felii de rosii.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 conopida potrivita, 2 oua fierte tari, 100 gr. unt, 30 gr. pesmet, patrunjel verde Mod de preparare: Se fierbe conopida intreaga. Cind este gata, se scurge de apa, se asaza pe o farfurie intinsa, incalzita si se presara cu ouale tocate foarte marunt si patrunjel verde. Separat, intr-o tigaie, se prajeste pesmetul in unt si se toarna deasupra conopidei. Mod de servire Se serveste fierbinte
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 2-3 buc.sardele, 50 gr. unt, o lingura pasta de peste, salata verde Mod de preparare: Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua, in lung. Se scot galbenusurile, se pun intr-un castron si se adauga la oua, sardele de la care se scot oasele, unt si o lingurita de pasta de peste. Totul se freaca bine pana devine o pasta cu care se umplu albusurile. Se asaza pe o farfurie garnisita cu frunze de salata verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com