Cauta in 21.294 retete
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius Unge cu putin ulei 12 forme pentru briose. Pune cârnatii într-o tigaie si rumeneste-i putin, apoi scoate-i pe un prosop din hârtie pentru a elimina excesul de grasime. Amesteca într-un bol ouale, ardeiul tocat marunt, ceapa, cârnatii, sarea si piperul. Distribuie uniform compozitia în cele 12 forme de briose si pune tava în cuptor. Lasa timp de 15-20 de minute sau pâna când ouale s-au coagulat bine, iar pe scobitoare nu ramân urme...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fierbeti 2-3 oua tari (minim 5 minute). Preparati o maioneza rapida dintr-un galbenus ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rotunde, 1 ceapa tocata, maioneza din 2 oua, 1 pahar ulei, zeama de lamiie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, 1 creier, 150 g smantana, verdeata, 50 g unt, sare Mod de preparare: Se fierb ouale, se curata de coaja, se taie in doua si se scot galbenusurile. Se amesteca creierul fiert cu galbenusurile, sare si cu verdeata tocata. Se umplu ouale, se asaza intr-o cratita unsa cu unt, se acopera cu smantana si restul de unt si se dau la cuptor 25 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6-12 oua, 6 rosii potrivit de mari, 100 gr. unt, 1 lingura faina, 100 gr. sunca, 100 gr. cascaval, 1 pahar lapte Mod de preparare: Se scobesc rosiile si se pune sare peste ele. Se umplu cu ouale fierte si tocate impreuna cu albusul, amestecate cu cascaval ras, sunca si cu sosul alb, preparat din unt, faina si lapte. Se dau la cuptor. Mod de servire Se servesc fierbinti, cu cascaval ras pe deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 3-4 castraveciori murati (marunti), 1 lingurita mustar, 150 g maioneza, 50 g smantana, 2 varfuri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , sare, piper Mod de preparare: 9 oua se fierb tari si se ... , dar nu este obligatoriu. Pe oua se presara putina sare si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 6 linguri ulei, 3 linguri zeama de lamiie, 2 lingurite mustar, 2 linguri smantana ... Mod de preparare: Se fierb 6 oua tari, se pun in apa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 4 buc. cartofi mari, 250 gr. ficat, 4 linguri ulei, 2 linguri zeama ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... untura sau unt, sare, piper, 3 oua, putin pesmet Mod de preparare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... franzeluta cu lapte, putina untura, 6 oua, 2 linguri nu prea pline cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua fierte tari, 1 ou crud, 400 gr. carne tocata, 1 lingura pesmet, 1 lingura unt Mod de preparare: Ouale fierte si curatate de coaja se imbraca in carne tocata, se dau prin ou batut si se tavalesc prin pesmet, dupa care se rumenesc pe toate partile in unt incins. Cind chiftelutele sunt frumos rumenite, se taie in doua, se asaza pe o farfurie, cu partea taiata in sus si se servesc imediat. Mod de servire Se pot servi si calde, si reci
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 8 felii de franzeluta, o lingura smantana, 3 1/2 lingurite unt, 1 1/4 pahar lapte, 1 galbenus ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 250 gr. spanac, 100 gr. macris, 100 gr. unt, 6 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza, 2 oua, 4-5 linguri smantana, 2 linguri faina, 3 linguri unt, 1/2 pahar lapte Mod de preparare: Se pune laptele impreuna cu untul pe foc sa clocoteasca, se adauga toata faina odata si se amesteca repede. Cind este aproape rece se adauga galbenusurile, branza bine sfarimata si smantana, apoi albusurile batute spuma (se pot pune si ouale intregi). Se unge o forma in care se toarna compozitia si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, o lingurita cu varf de mustar, o lingura zeama de lamiie, un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 2 buc. ficat de gaina, o ceapa, o lingurita cu varf de unt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 1/4 kg ciuperci, 2 cepe, 1 legatura patrunjel verde, 1 ceasca zeama de carne ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . radacina patrunjel, 2 buc. castraveti murati, 2 oua, 6 linguri ulei, 2 linguri zeama de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-350 gr. macaroane, 200 gr. branza de oi, 3 linguri unt, sare, 3 oua Mod de preparare: Macaroanele fierte in apa clocotita cu sare se strecoara si se amesteca cu branza rasa si cu ouale batute. Se asaza in tava, cu bucati de unt printre ele. Deasupra se pun citeva bucati de unt si se dau la cuptor sa se rumeneasca Se servesc fierbinti. Se pot prepara si fara oua.
Reţetă de pe www.retete-bune.com