Cauta in 16.330 retete
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius Unge cu putin ulei 12 forme pentru briose. Pune cârnatii într-o tigaie si rumeneste-i putin, apoi scoate-i pe un prosop din hârtie pentru a elimina excesul de grasime. Amesteca într-un bol ouale, ardeiul tocat marunt, ceapa, cârnatii, sarea si piperul. Distribuie uniform compozitia în cele 12 forme de briose si pune tava în cuptor. Lasa timp de 15-20 de minute sau pâna când ouale s-au coagulat bine, iar pe scobitoare nu ramân urme...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fierbeti 2-3 oua tari (minim 5 minute). Preparati o maioneza rapida dintr-un galbenus ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tigaia Delimano . Se fierb doua oua tari, se curata si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius Unge cu putin ulei 12 forme pentru briose. Pune cârnatii într-o tigaie si rumeneste-i putin, apoi scoate-i pe un prosop din hârtie pentru a elimina excesul de grasime. Amesteca într-un bol ouale, ardeiul tocat marunt, ceapa, cârnatii, sarea si piperul. Distribuie uniform compozitia în cele 12 forme de briose si pune tava în cuptor. Lasa timp de 15-20 de minute sau pâna când ouale s-au coagulat bine, iar pescobitoare nu ramân urme dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca ouale, avocado, rosiile, ceapa, sarea si piperul într-un bol. Adauga apoi maioneza, smântâna si zeama de lamâie si amesteca bine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbe cartofii în coaja, iar când au fiert curata-i si taie-i felii pe lat. Rondelele de cartofi se pun într-un vas de sticla, care a fost uns în prealabil cu unt. Peste cartofi se asaza un strat de brânza sarata si rondele de ou fiert. La final se pune un strat de rondele de cartofi, peste care se adauga cateii de usturoi, mararul tocat si putina sare. Vasul se umple cu apa, cât sa acopere ingredientele, si se lasa la cuptor, la foc mediu, aproximativ 60 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun la fiert cartofii in coaja si separat ouale. Intr-o tigaie antiaderenta puneti 2 linguri de ulei, adaugati morcovul taiat foarte fin (feliute si bastonase) si ceapa taiata fasii subtiri. Caliti cateva minute, adaugati putina apa, mai lasati pe foc pana scade zeama si puneti-le intr-un castron. Dupa ce au fiert cartofii, scurgeti apa, curatati-i de coaja, taiati-i in jumatate si apoi in felii subtiri.Ouale fierte tari se curata de coaja si se taie in jumatate. Scoateti galbenusul si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tigaia Delimano . Se fierb doua oua tari, se curata si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (sau branza dulce si smantana) 2 oua fierte ceapa verde piper Amestecati ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... cu pasta de branza si oua fierte de prepelita. Se alterneaza ... , bagheta umpluta cu branza si oua de prepelita, se infasoara in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbem ouale tari , le curatam si le taiem cuburi.' Cartofii ii fierbem in coaja iar dupa ce se racesc ii curatam si ii taiem Curatam hamsiile si le indepartam capurile apoi le spalam bine. Ceapa o tocam rondele. Punem intr-un castron toate ingredientele, adaugam sare, piper, ulei si otet, apoi amestecam Transferam pe un platou. Dam 10-15 minute la rece inainte sa servim
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ouale trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat. Se pun ouale in apa clocotita. Se lasa sa fiarba 5-6 minute pentru a obtine un albus bine inchegat. Ouale cleioase pot fi servite simple sau cu diferite sosuri calde, sos alb, sos bechamel, sos de rosii. - Oua. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... subtia putin sosul. Celelalte doua oua si albusurile ramase se toaca ... se serveste. - 4 legaturi ceapa verde, 4 oua, 4-5 linguri ulei, 1/2 lamiie sau 2-3 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mari, 3 linguri de faina, ulei, 2-3 oua, faina, smantana, sare, piper, apa ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se toarna peste gulii si oua. Se presara cu pesmet, se ... tot), sare, 100 ml otet, 4 oua, unt pentru forma, 250 ml ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Conopida se fierbe in apa cu sare si apoi se desface buchetele. Se pune intr-un castron. Ouale fierte tari se decojesc si se taie felii subtiri sau se toaca marunt. Se pun peste conopida. Maslinele se taie bucati si se amesteca cu legumele. Se condimenteaza si se toarna smintina. Se amesteca usor pentru a nu se sfarima. Se serveste imediat. - O conopida mare, 4 oua, 150 g smintina, 10 masline, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu patrunjel verde si masline. - 6 oua, 30 gr. unt, o lingura sunca ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... oua se fierb tari si se taie pe lungime in jumatati ... , dar nu este obligatoriu. Pe oua se presara putina sare si ... si inlocuiesc ouale umplute. - 10 oua, 1/2 l ulei, 100 g mustar, 3 castraveti in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Rosiile, castravetele si ouale se taie felii, se pun intr-o salatiera, se presara cu cascaval, se sareaza, pipereaza si se toarna smantana. Se garniseste cu salata si patrunjel. - 5-6 rosii, 1 castravete, o salata verde, 3 oua rascoapte, 3 linguri cascaval ras, 1/2 ceasca smantana, patrunjel verde, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... adauga smintina si patrunjel verde. - 4 oua, 1 ceapa, 1 morcov, 1 borcan iaurt sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro