Cauta in 21.294 retete
1 varza mica, 1-2 cepe prajite, sare, piper, verdeata, ulei Mod de preparare: Se taie varza ca fideaua, se sareaza, se lasa sa stea 15 minute si se stoarce de zeama indigesta. Se prajeste apoi in ulei incins impreuna cu cepele tocate. Se adauga verdeata si piperul. Se prepara pirostele dintr-un aluat fraged; se umplu cu acest amestec. La fel se procedeaza cu varza acra la care nu se mai pune insa sare si verdeata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si se rumenesc in grasime. Pirostile se pot umple cu varza ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se farimiteaza drojdia, se adauga zaharul topit in doua linguri de lapte caldut si o lingura de faina. Se bate bine si se lasa sa creasca. Se adauga ouale intregi, restul de lapte, untul topit, sare si faina, pina se obtine un aluat potrivit de moale, care se lasa sa dospeasca. Umplutura: Se taie varza ca fideaua, se sareaza, se lasa sa stea 15 minute si se stoarce de zeama indigesta. Se prajeste apoi in ulei incins impreuna cu cepele tocate. Se adauga verdeata si piperul. Se intinde o foaie,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro