Cauta in 21.294 retete
Convinge-te singura de rapiditatea cu care il poti prepara. Reteta se prepara fara foc, nu contine produse animale si este 100% sanatoasa. Ingrediente pentru crusta 1 cana nuci macadamia sau braziliene 1/2 cana fulgi de nuca de cocos (sau miez de nuca de cocos) 1 ceasca de curmale sau 1/2 cana de miere de albine 2 lingurite zeama de lamaie putina sare Ingrediente pentru crema 2 1/2 cani nuci caju (inmuiat cateva ore in apa si scurs) 1 ceasca unt de cocos 2 lingurite zeama de lamaie 2...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in putin ulei incins. Separat se oparesc urzicile, in prealabil fiind spalate. Dupa ce au fost oparite, se strecoara si se taoaca. Peste ceapa calita, se adauga urzicile si orezul deja umflat. Se lasa sa fiarba si se mai adauga zeama de supa. Se adauga spre sfarsit usturoiul pisat si sare dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iata ca luna februarie s-a incheiat si am ajuns la parada retetelor. Va reamintesc ca in februarie temele propuse de mine au fost "retete cu dragoste" si "drojdia" . Multumesc tuturor pentru participare, toate retetele sunt extraordinare, n-as putea spune care mi-a placut mai mult ! Pluteste dragostea in aer , e tarziu si mie mi-e foarte somn asa ca sa lasam vorbaria si sa trecem la fapte. Dar inainte sa incepem parada nu uitati ca provocarea lunii martie va fi gazduita de Cristina ! Sper ca...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Pilaful de orez cu piept de pui pare a fi o mancarica clasica ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
... Pilaf cu legume si costita Ingrediente: 1 cana de orez 1 morcov Cativa ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... , se sareaza si se pipereaza. Pilaful de orez cu mazare se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
UPDATE: Am generat, pe random.org, un numar intre 1 si 350 (numarul comentariilor). Potrivit extragerii efectuate prin intermediul site-ului, castigatoarele concursului sunt cele care au postat comentariile numarul 151 si 142: Andreea Ionita si, respectiv, Claudia Hossu . Le rugam sa ne trimita datele de contact pentru livrarea premiului fie la adresa retetehaplea2013@gmail.com, fie in [&] Post-ul UPDATE: castigatoarele premiilor de la Podravka Romania apare prima data in...
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
1 pui, 2 linguri grasime, sare, piper Mod de preparare: Se taie puii bucati, se pune sare si piper si se pun in tigaie peste grasimea cat mai fierbinte. Imediat dupa ce s-a format crusta pe ambele parti, se incetineste focul Mod de servire Se serveste cu garnitura de cartofi natur, orez, ciuperci etc.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Orezul se spala si l punem la fiert cu 1 ceapa,ardeiul,pastarnacul toate taiete foarte mici sau date prin robot,adaugam sare ,foi de dafin ,3 linguri ulei si putin piper,pana ce fierbe orezul curatam ceapa,o tocam marunt si punem la calit cu uleiul ramas,adaugam morcovii taiati marunt si orezul fiert,patrunjelul tocat . Pestele ,se condimenteaza se stropeste cu lamaie si se pune la gratar,(am folosit tigaie grill,punand o folie de alumin ptr a nu se prinde pestele)cand este facut se lasa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
2-3 litri apa, 1 buc. morcov, 1 buc. ceapa, 5 buc. cartofi, marar, patrunjel verde, leustean, 1 litru de bors, sare Mod de preparare: Se pun la fiert intr-o oala apa, morcovul intreg si o ceapa taiata marunt. Cind au inceput sa fiarba, se adauga cartofii curatati si taiati in bucati potrivite. Se pune sare si se presara multa verdeata, marar, patrunjel, leustean, toate taiate marunt. Se adauga borsul fiert separat. Se potriveste de acru si sare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
7 gramezi de urzici (1 castron foarte mare) 1 cana de orez 2 cepe catei de usturoi curry boia 3 cani zeama de urzici ulei de masline sunculita facultativ Urzicile se curata de codite dupa care se spala in multe ape pana cand apa ramene curata lundu-le cu mana din apa si nu strecurandu-le pentru a ramane nisipul la fund. Se pun intr-o oala cu apa sa dea in cateva clocote si daca doriti se trec apoi prin apa cu gheata pentru ca urzicile sa ramana verzi. Se caleste ceapa tocata si usturoiul ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Taiem ceapa marunt ,radem morcovul si le calim. Cand ceapa este aurie iar morcovii moi adaugam ciupercile taiate bucatele si le calim impreuna cu ceapa si morcovul. Dupa aproximativ 5-10 minute (5 minute la foc iute, 10 minute la foc lin) punem peste ciuperci o cana de apa, boiaua (eu folosesc boia dulce) si restul de condimente. Lasam sa fiarba la foc mic cca 20-30 de minute ciupercile proaspete (de aceea si ziceam o cana jumate de apa pt ca va scadea foarte tare la fiert si mai trebuie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aluatul: 800 gr. faina, 100 gr. margarina, 50 gr. ulei, 150 gr. zahar, 40 gr. drojdie, 500 ml. lapte, 4 galbenusuri, o lingura gris, o lingurita rasa de sare; Mod de preparare: Se pun drojdia si o lingurita de zahar in jumatate de pahar de lapte caldut. Se amesteca si se pune deoparte sa creasca. Se cerne faina intr-un vas adinc. Peste ea se toarna drojdia crescuta si se amesteca. Se topeste margarina impreuna cu uleiul si se amesteca cu faina. Se adauga galbenusurile frecate cu sarea,...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne, 4 cescute orez, 2 linguri unt, 1 ceapa, sare, piper Se fierbe carnea in apa rece cu ceapa Mod de preparare: Se inabusa orezul in unt si se strecoara zeama de carne pe deasupra, turnindu-se putin cite putin. La o masura de orez se socotesc 3 masuri de lichid. Se fierbe la foc domol 1/2 ora si cind orezul este aproape fiert, se adauga bucatile de carne. Se da la cuptor inainte de a servi. Daca se adauga putin piper, este si mai bun. Cantitatea de lichid este in functie de calitatea...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... potrivit. Dupa cca 25 minute pilaful este gata. Inainte de a fi ... si putin piper negru. In pilaf nu se amesteca cu lingura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 300 gr zahar, 300 gr faina, 100 ml ulei, un pliculet praf de copt, 2-3 linguri cacao si dupa preferinte: nuci, stafide, rahar Mod de preparare: Dupa ce se bat bine albusurile se adauga treptat 6 linguri de apa rece apoi pe rand zaharul, galbenusurile, uleiul, faina si praful de copt stins. Se amesteca cu nuca taiata (sau rahatul, stafidele) si se toarna mai bine de jumate din compozitie in tava unsa si tapetata cu faina. Restul se coloreaza cu cacao si se toarna in tava peste cea alba....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Provocarea secreta a lunii ianuarie m-a dus pe paginile blogului Andreei, In bucataria mea . Dupa ce am rasfoit toate paginile am ales sa fac o reteta de spanac cu orez, combinatie pe care nu am incercat-o pana acum desi am mai intalnit-o. Nu pot sa spun ca am fost foarte incantata de combinatiune, sunt asa putin intre, mai trebuie sa prepar de 2-3 ori ca sa imi dau seama :)) Oul mi-a placut mult, nu am mai incercat sa il prepar asa dar imi place de numa. Andreea, multumim de reteta! ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Mi-e dor in fiece clipa. Chiar daca nu sunt prezenta activ in dor, el este acolo si macina in maduva fiintei mele. Alteori imi sopteste pervers despre lucruri si fiinte dragi mie. Sau mi le arata pe rand in fotografii usor deteriorate de vreme, semn ca memoria nu-i asa de fidela precum imi place sa cred. Si rand pe rand trec prin mine amintiri si dorul se hraneste cu ele si ranjeste satisfacut. Mi-e dor de primele raze de soare calde din mai, de florile pomilor fructiferi, de bulbucii pe...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... 7 carti, 7 provocari culinare, 7 calatorii prin Romania savuroasa! In fiecare vineri, afla ... tau scrisa de Radu Anton Roman, patriarhul gastronomiei nationale, povestitor de ... , primul mare antropolog culinar al romanilor... Mancaruri si legende! Vineri, 27 ... volumul 7, dedicat sarbatorilor crestine, la romani, si bucatelor ritualice care le ... nationale, scrisa de Radu Anton Roman. Traditia...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com