Cauta in 21.294 retete
Pune la fiert orezul în apa cu sare. Între timp, pune uleiul de masline într-o tigaie si lasa-l pe foc sa se încinga, dupa care adauga ceapa verde taiata marunt si ciupercile. Presara peste ele sare si piper, dupa gust. Când sunt bine calite, adauga rosiile decojite si amesteca pâna când obtii un sos. Când orezul e gata fiert, strecoara-l din apa în care a fiert si toarna peste el sosul. Lasa orezul 5 minute pe foc împreuna cu sosul, dupa care adauga pe deasupra mararul. Masa este...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta cu un aer oriental. Un pliaf cu carne si stafide. Un deliciu! Ingrediente si cantitati: 600 g carne de miel (pulpa sau spata), taiate cubulete 300 g orez 3 cepe 1 catel de usturoi 1 lingura bulion 100 g stafide 100 g migdale prajite o legatura de marar ulei de masline sare Mod de preparare: 1. Bucatelele de carne de miel se prajesc in ulei incins. Adauga usturoiul taiat fin si ceapa taiata mare si lasa totul sa se caleasca timp de cateva minute. 2. Adauga orezul si continua calirea,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la Bran am gasit vas roman, asa ca am decis sa ... ... Ce e foarte important la vasul roman e ca nu trebuie sa adaugati ... , mai multe detalii despre vasul roman, ingrijirea lui, instructiuni de folosire ... de apa si scufundam vasul roman in ea. Apoi, o data vasul ... siguranta voi mai folosi vasul roman, urmeaza cu siguranta o tura de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... intr-un vas de lut roman. Ingrediente carne de porc (spata ... 1 lingurita chimen Cat timp vasul roman a stat in apa pentru a absorbi ... dea in clocot. In vasul roman am adaugat ingredientele pregatite din ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Sa faci un pilaf nu e mare lucru si este una dintre ... , tot auzind lumea pomenind de pilaf, mi s-a facut asa o pofta incat ... . Asadar iata cum fac eu pilaful. Ingrediente 1 ceapa 1-2 ardei grasi 2 rosii ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... magazine, la shooping ca ori roman:), am fost la strand...deci ... sunt mai mici ca in Romania la foarte multe produse. In ... . Si erau o multime. Unde in Romania vezi la mare la noi ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
... de a face paine in vasul roman am gasit-o la Miha si ... dorita painii, asezati-o in vasul roman pudrat in prealabil cu faina ... tin loc de cuvinte! :) * vasul roman se inmoaie in apa conform ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Razvan" , intr-o emisiune dedicata zilei Romaniei. Noua ne-a placut, sper sa ... blog! La multi ani, dragi romani! Sa fiti sanatosi, fericiti si ... va fie bine ... dar BINE cu adevarat ... LA MULTI ANI, ROMANIA ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Kedgeree este numele uneia dintre cele mai indragite mancaruri englezesti, devenita un adevarat etalon al acesteia. Cu toate acestea, numele si originea kedgeree este indiana. Originalul indian, khichri, are in mare aceleasi ingrediente de baza (orez, oua, peste), un plus de linte, si arome mai multe si mai concentrate. Versiunea adaptata de colonistii britanici, kedgeree, este mai potrivita pentru gusturile insularilor englezi, la fel si pestele care se adauga in reteta in mod traditional:...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... la cuptor, la foc mic, pentru ca pilaful sa fiarba incet ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Sanitar Veterinare spun ca in Romania au ajuns 105 kilograme de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
2 kg spanac, 4 cescute orez, 4-5 cepe, 6-7 linguri ulei, sare, putin piper Mod de preparare: Spanacul se spala in multe ape pentru a indeparta tot nisipul. Curatat si bine spalat, se opareste. Se inabusa ceapa, se adauga orezul si se inabusa putin, se adauga spanacul si se fierbe cu apa in care a fost oparit socotind cantitatea de orez Se serveste rece. In acelasi fel se procedeaza si cu pilaful de stevie, de loboda si urzici.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... clocot. Serviti puiul cu orezul pilaf( apasati aici ) care acompaniaza foarte ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... semnatura unica a lui Radu Anton Roman. Din 1999, data aparitiei primei ... "aduce" dinainte Doborgea si Campia Romana. Va invitam intr-o calatorie culinara ... cunoscute ale lui Radu Anton Roman, dar si i n marturiile prietenilor de suflet ai lui Radu Anton Roman: Andrei Plesu, Cristian Tabara, Mihai ... cu povestiri despre marele gurmand roman si cu retete speciale. De ... imagini speciale cu Radu...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
I-am zis asa pentru ca are in el buruieni specifice primaverii, adica: Ingrediente: - carne de pui (da, eu am avut de tara, nimic nu se compara la gust ca puiul de tara !) - ceapa verde - morcov / - loboda rosie (am constatat ca n-a fost nevoie de toata legatura, asa ca am pus doar o mana) - orez - spanac proaspat - sare si 2 felii de lamaie Mod de preparare: Am pus puiul la fiert separat, pentru ca nu stiam cat dureaza sa se fiarba. Am vazut apoi ca a fost cocosel tanar (de-ala de...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Se caleste putin ceapa, se adauga apoi morcovul si ardeiul taiate marunt. Se adauga putina apa si apoi orezul si se continua calirea. Se pun apoi ciupercile si se completeaza cu apa. Se pun apoi boabele de piper, piperul macinat si boiaua. Patrunjelul se adauga la sfarsit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... am pus la inmuiat vasul roman in apa. Se tine in ... pus varza direct in vasul roman si peste ea am turnat ... cu boia. Am acoperit vasul roman si l-am pus in cuptorul ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Concursul Steagul Culinar al Romaniei s-a incheiat. Cevabun.ro a desemnat castigatorii (nu ... CEVABUN.ro STEAGURI CULINARE ALE ROMANIEI  primite in concurs Laura Jose ... .ro  concursul Steagul Culinar al Romaniei. Gasiti steagurile culinare ale tarilor ... de la Sydney aici . Fiindca Romania nu este pe lista (inca ... si fotografiati steagul culinar al Romaniei. Cele mai reusite creatii vor ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
1 cana de orez 500 gr ciuperci 2 ardei capia 1 ceapa 1 patrunjel radacina 1 pastarnac pasta de rosii 1 morcov 1 legatura patrunjel verde condimente: curry, boia, piper Fierbem ciupercile in putina apa cu sare, condimente si o foaie de dafin. Taiem ardeii julien, ceapa o tocam marunt si radacinoasele le dam prin razatoare. Calim ceapa, morcovul apoi ardeiul, orezul, radacinoasele, adaugam condimente, bulion, si stingem cu zeama de la ciuperci.
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
500 gr. carne de berbec, 1 pahar de orez, 2 cepe, 1 lingura untura Mod de preparare: Carnea de berbec se taie in bucati mici, se presara cu sare si piper, se prajeste in untura impreuna cu ceapa taiata marunt. Dupa ce carnea si ceapa s-au prajit, se sting cu apa cat sa le acopere, se pune capacul si se fierb inabusit pana cind carnea este moale. Cind se serveste la masa se pun pe platou bucati de carne impreuna cu zeama in care a fiert, iar deasupra se asaza pilaf fierbinte.
Reţetă de pe www.retete-bune.com