piftie somn
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
somn prajit, ciorba de cap de somn, icre de somn, ficat de somn, prezentare icre somn, piftie, somn la gratar, somn, somn la cuptor, ficat de somn este comestibil
... bucati mici un fileu de somn si unul de pastruga, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Adica piftie fusion, sau combinata, sau din mai multe feluri de ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... usturoi, sare. Mod de preparare: Piftiile se pot face din picioare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taie, alegand bucatile potrivite pentru piftii. Se pune apa sa fiarba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
4-5 cescute orez, 7-8 bucati peste, 1 ceasca ulei, sare, piper Mod de preparare: Se desareaza pestele. Se inabusa orezul cu ceapa taiata marunt in ulei si cu putina apa. Cind orezul este pe jumatate fiert, se adauga pestele si se lasa sa mai dea citeva clocote pana ce orezul este bine fiert Mod de servire Se serveste rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de culcare, va asigurati un somn mai linistit. Ingrediente o ceasca de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Carnea cea mai potrivita pentru piftie sunt picioarele, de la gennchi ... la rece, sa se prinda piftia. - Picioarele, urechile, 1/2 kg carne macra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Piftiile se pot face din picioare si din urechi de porc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... inchege. Ca sa se obtina o piftie frumoasa, limpede, trebuie sa fiarba ... aproape acoperit. Cea mai gustoasa piftie este aceea pregatita din picioare ... astfel se poate prepara si piftia din picioare de vaca sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... apare la suprafata, pentru ca piftia sa fie cit mai limpede ... toata spuma, se pun 1-2 cepe. Piftia trebuie sa fiarba numai la ... . Se lasa sa se inchege. Piftia se incearca daca este suficient ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... usturoiul. Se potriveste de sare. Piftia fiarta se toarna pe un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pestele fara a i se indeparta capul, coada si inotatoarele. Se imparte in portii si, impreuna cu capul, se pun intr-o cratita cu apa, sare si foi de dafin. Se fierb la foc potrivit, se ia spuma. Cand pestele este fiert, se scoate, iasandu-se capul, care va fierbe in continuare pana cand zeama a scazut astfel incat, luand o picatura intre degete, sa se simta gelatinoasa. La nevoie, se pot adauga 1-2 foi de gelatina alba. Feliile de peste se asaza pe un platou adanc. in zeama se pune...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 6 luni. - 1 kg peste (crap, stiuca, somn,etc.), o ceapa mare (100 g ), 1/2 l suc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , sare, piper, aspic (zeama de piftie). Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . de peste mare (crap sau somn), 2 buc. ceapa, 1/2 kg. rosii, 2 buc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... (cu mai putine oase - salau, somn, calcan), 300 g morcovi, 300 g patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 1/2 l bors, 1/2 kg peste diferit(lin, somn, stiuca, calcan etc), 5-6 bucati crap ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... frapat. - 500 g peste gras dezosat (somn, crap mare, somon). 4 cartofi mijlocii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... lamiie. - Un peste (de preferinta somn, salau, pastrav sau somon) de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de peste mare (crap sau somn), 2 cepe, 1/2 kg. rosii, 2 ardei grasi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro