piftie somn
Pagina 2 din 5
Te-ar mai putea interesa:
somn prajit, ciorba de cap de somn, icre de somn, ficat de somn, prezentare icre somn, piftie, somn la gratar, somn, somn la cuptor, ficat de somn este comestibil
... bucati mici un fileu de somn si unul de pastruga, apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Pestele se curata, se taie in bucatele si se condimenteaza cu condiment de peste. Se curata morcovul si ceapa, se taie felii si se aseaza intr-o tava. Deasupra pe legume se aseaza bucatile de peste si se stropeste peste tot cu ulei cu aroma de lamaie. Se taie lamaia felii si se aseaza deasupra si intre bucatile de peste. Se da la cuptor cca 30 de minute. Pestele se serveste cald alaturi de legumele din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Adica piftie fusion, sau combinata, sau din mai multe feluri de ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... taie, alegand bucatile potrivite pentru piftii. Se pune apa sa fiarba ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de culcare, va asigurati un somn mai linistit. Ingrediente o ceasca de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Carnea cea mai potrivita pentru piftie sunt picioarele, de la gennchi ... la rece, sa se prinda piftia. - Picioarele, urechile, 1/2 kg carne macra ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Piftiile se pot face din picioare si din urechi de porc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... inchege. Ca sa se obtina o piftie frumoasa, limpede, trebuie sa fiarba ... aproape acoperit. Cea mai gustoasa piftie este aceea pregatita din picioare ... astfel se poate prepara si piftia din picioare de vaca sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... apare la suprafata, pentru ca piftia sa fie cit mai limpede ... toata spuma, se pun 1-2 cepe. Piftia trebuie sa fiarba numai la ... . Se lasa sa se inchege. Piftia se incearca daca este suficient ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... usturoiul. Se potriveste de sare. Piftia fiarta se toarna pe un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata pestele fara a i se indeparta capul, coada si inotatoarele. Se imparte in portii si, impreuna cu capul, se pun intr-o cratita cu apa, sare si foi de dafin. Se fierb la foc potrivit, se ia spuma. Cand pestele este fiert, se scoate, iasandu-se capul, care va fierbe in continuare pana cand zeama a scazut astfel incat, luand o picatura intre degete, sa se simta gelatinoasa. La nevoie, se pot adauga 1-2 foi de gelatina alba. Feliile de peste se asaza pe un platou adanc. in zeama se pune...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 6 luni. - 1 kg peste (crap, stiuca, somn,etc.), o ceapa mare (100 g ), 1/2 l suc ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , sare, piper, aspic (zeama de piftie). Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (cu mai putine oase - salau, somn, calcan), 300 g morcovi, 300 g patrunjel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... frapat. - 500 g peste gras dezosat (somn, crap mare, somon). 4 cartofi mijlocii ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... lamiie. - Un peste (de preferinta somn, salau, pastrav sau somon) de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de peste mare (crap sau somn), 2 cepe, 1/2 kg. rosii, 2 ardei grasi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1.Se scoate carnea de pe os cu un cutit ascutit,apoi se da de 2 ori prin masina de tocat cu sita marunta. Painea veche se inmoaie in apa rece apoi se preseaza in maini pana eliminam pe cat posibil apa. Mararul se taie marunt,usturoiul curatat se zdrobeste bine. Se amesteca carnea tocata de peste cu toate ingredientele,apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust. 2.Cu mainile umezite in apa rece ,modelam chiftelute care se prajesc in ulei incins apoi se scot pe servetele absorbante pentru a ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
ntr-un bol facem o marinada cu mustar, miere, sucul de portocala si putina coaja rasa, apoi punem pestele intorcandu-l din cand in cand; In tava punem cartofii fierti pe jumatate si taiati in sferturi, mazarea, ardeii taiati suvite, usturoiul pisat, ulei, sare, piper, amestecam totul. Deasupra punem pestele cu tot cu marinada si lasam la cuptor 30 minute. Se serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa si cartofii se curata si se taie rondele. Intr-o tava se pune ceapa, se stropeste cu putin ulei, un pahar de vin, se asezineaza cu sare si piper si se da la cuptor pentru aproximativ 30 min. Dupa aceea se adauga si cartofii taiati, se mai adauga putin vin si un pahar de apa si se mai lasa la cuptor, la foc mediu, inca 30 min. Pestele se asezoneaza cu condimente speciale si se aseaza peste cartofi. Se stropeste cu putin ulei (numai daca pestele nu este prea gras), se mai adauga vin si...
Reţetă de pe retete.eva.ro