peste spaniol lenguado
Pagina 5 din 5
... Pestele se curata de intestine,de solzi(pe cai mici ,daca ... . Aceasta zeama se toarna fierbinte,peste pestele copt,apoi se acopera ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se decapiteaza pestii, se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce au fiert se pun la racit, se scoate carnea de pe oase si se taie marunt. Se adauga margarina, se mixeaza cu mixerul se adauga sarea si piperul si se mixeaza din nou pana se face o pasta. Se taie o lamaie in doua, se stoarce si se amesteca. Se taie rosia feliute si se orneaza farfuria. Se serveste rece ca aperitiv pe paine.Este sanatoasa si este indicata la micul dejun. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... paine se pun bucatele de peste afumat fara piele (dupa preferinta ... bucati). Se adauga deasupra de peste ceapa taiata in inele sau ... generozitate cu inca 1/3 din dressing.Peste peste se adauga rucola si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am dezghetat pestele in lapte. L-am scurs si uscat cu servetele de bucatarie ca sa se faca crocant deasupra. L-am dat cu sare si piper pe ambele parti. Am presarat oregano, tot pe ambele parti. L-am stropit cu suc de lamaie. L-am asezat in tava cu hartie de copt cu pielea in sus si l-am stropit si cu ulei. L-am dat la cuptor la 220C pentru 15 minute. Am servit cu felii de lamaie. Puteti servi si cu o garnitura de cartofi natur.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... baghete. In compozitia ramasa adaugati pestele scurs, amestecati usor si umpleti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a da un aer festiv salatei ;-) 5. Pestele marinat -eu am avut merluciu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de preparare: Pentru inceput, pregatim pestii, ii spalam, ii curatam de ... dorim sa le servim cu pestele. Dupa ce am scos legumele ... , pentru 10-15 minute. Scoatem pestele cand e gata si il portionam ... -am pus). Turnam supa apoi peste si lasam sa se raceasca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se curata pestele, se spala bine , se lasa la zvantat 10 ... 2- 3 clocote dupa care se pune peste peste se acopere 3-5 minute. se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem pe lungime filurile de peste in fasii de 1 cm.Le condimentam si apoi imletim cate 3 fasii intre ele ca pe niste codite,fixand capetele cu scobitori.Le punem in uleiul incins si le prajim pe ambele parti. Se scot pe hartie absorbanta iar apoi se servesc alaturi de ce garnitura dorim. Eu am facut niste "taietei" din cartofi (taiati cu masina de spiralat legume)
Reţetă de pe retete.eva.ro
... iar la sfarsit fileul de peste tocat.Se condimenteaza dupa gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro