pastrav afumat asezat pe cetina de brad
Pagina 1 din 5
... mere 1dl de smantana 2 linguri de ulei de floarea-soarelui 4 pastravi afumati file 1 lingura de arpagic proaspat 1 . Fierbeti cartofii in coaja, curatati ... ingredientele si asezonati salata. 5 . Taiati pastravul file in fasii groase de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curata cartofii si apoi pune-i la fiert în apa sarata timp de 15 minute sau pâna când intra furculita usor în ei. Se scurg si se lasa sa se usuce putin. Transfera cartofii într-un castron mare, adauga untul si asezoneaza-i dupa plac. Adauga apoi otetul sau zeama de lamâie, pune arpagicul tocat marunt deasupra si amesteca bine. Pastravul poate fi rupt în bucatele mici si amestecat cu cartofii sau poate fi lasat ca fileuri deasupra lor. Se serveste la temperatura camerei!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mere 1dl de smantana 2 linguri de ulei de floarea-soarelui 4 pastravi afumati file 1 lingura de arpagic proaspat Mod de preparare: 1 . Fierbeti cartofii ... ingredientele si asezonati salata. 5 . Taiati pastravul file in fasii groase de ...
Reţetă de pe deliciul-casei.blogspot.com
... aromat cu uleiurile rozmarinului trezesc nostalgii amatorilor de pastrav afumat in cetina de brad. Pentru ca pastravul cu rozmarin, usturoi si lamaie sau ... preparare: 30 de minute Ingrediente: 2 pastravi de dimensiuni medii 1 lamaie sau ... masline. Impachetati etnas pestele. Introduceti pastravii la cuptor pentru aproximativ 15 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... reteta nordica din peste afumat, pe cat de simpla pe atat ... : 200 grame file de macrou afumat (se poate inlocui cu hering sau chiar pastrav afumat) 2 linguri de smantana 4 centimetri tulpina de hrean 2 linguri zeama de ... oscioare din fileurile de peste afumat. Curatati si razuiti hreanul. Pasati ... servire. Ungeti crema de peste afumat cu hrean pe felii subtiri ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... romanesti (din carne si lapte, magiun de Topoloveni, file de pastrav afumat etc) si delicatese internationale (produse bio de import si vinuri ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... urma. Va doresc de asemenea, ca divinitatea sa va aseze sub brad, daruri minunate, din care sa nu lipseasca iubirea fara ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... Se spala pastravii în 3-4 ape, se sterg cu un prosop absorbant de ... de masline si otetul balsamic. 4. Pastravii se trec prin malai si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam salata, o uscam si o asezam pe un platou. Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii taiem cubulete mici. Fierbem oul, il taiem in sferturi si il asezam peste cartofi. Punem apoi fasii de somon afumat deasupra. Adaugam cateva capere. Asezonam cu sare de mare si piper. Facem apoi un dressing din iaurt, zeama de limeta si marar tocat marunt cu care vom servi salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pastravul trecut prin faina de grau se rumeneste uniform in tigaia cu unt incins. Asezi pestele in vas de yena uns cu unt. Asezi cate 2-3 fasii de ceapa si felii de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele al dente si se lasa putin la racit. Între timp se lasa la fiert 3-4 minute floretele de broccoli si mazarea congelata, atât cât sa ramâna crocante. Se scurg de apa si se amesteca împreuna cu pastele. Se asezoneaza cu uleiul, condimentele si somonul afumat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
În prima faza iaurtul se sareaza-pipereaza-boiaza si se amesteca bine cu zeama de lamâie. În acest amestec se aseaza pastravii si se lasa o ora la rece. În paralel, pesmetul se pune peste fulgii de porumb usor farâmitati, iar prin acest amestec se tavalesc pastravii care mai apoi se prajesc în ulei pâna devin crocanti. Preparatul se serveste cu rosii taiate cubulete, usturoi zdrobit, sare si patrunjel verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastravii se curata si se spala în multa apa rece. Se presara cu sare, piper si rozmarin si se lasa la rece cam 15 minute. Faina se amesteca cu malaiul. Pastravii se tavalesc în amestecul de faina, apoi se pun într-o tava acoperita cu hârtie de copt si se stropesc cu ulei de masline. Tava se pune în cuptorul încins la 250 °C, cam 20 de minute. Dupa 10 minute de întorc pe partea cealalta. Se servesc fierbinti, cu mamaliga si mujdei de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Salata de icre se face dupa reteta clasica. Pestele afumat se taie fasii sau marunt si se amesteca cu salata. Rosiile se taie in zig-zag si se opresc capacele. Apoi se umplu cu salata si se pun si cateva frunze de patrunjel si marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi adaugam smantana. Adaugam somonul afumat taiat fasii. Mixam cu ajutorul ... branza cu marar si nivelam. Asezam urmatorul blat si apoi crema de branza cu somon afumat. Nivelam. Punem deasupra ultimul blat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... e doar sa va placa somonul afumat si de acolo... nu aveti ... : - 150 gr file de somon afumat - 1 castravete mare - un borcanel de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... la 180 de grade Celsius. Pastravii curatati si spalati se sareaza ... in lamele subtiri. In pielea pastravilor se fac incizii cu varful ... cateva lamele si in interiorul pastravilor, alaturi de cateva frunze de ... , apoi se pun cei doi pastravi. Pastravii se vor coace 20 ... razuit.In timpul in care pastravii se coc in cuptor, se ... piper si se tarna peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se curata si se spala pastravul. Se taie ceapa rondele si ... presara putina sare. Se pune pastravul in tava, se adauga restul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastravul eviscerat se asezoneaza cu sare, piper, ulei si se umple cu rondelele de lamâie si marar maruntit. Se pune într-o foaie de copt si se împacheteaza. Se lasa la cuptor 10-15 minute. Între timp se pune mazarea cu putina apa la fiert 5 minute. Se paseaza cu blenderul, adaugând menta, usturoiul, untul, zeama de lamâie si condimentele. Se mixeaza pâna când obtii consistenta dorita. Piureul de mazare cu menta merge de minune cu pastravul la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de saramura, apoi vom face pastravul la gratar. Zdrobim usturoiul intr ... folie de aluminiu Preparare pastravi. Luam pastravii eviscerati (daca nu i-ai ... asteptarea) Dupa ce s-au facut pastravii, desfacem folia de aluminiu si ii asezam intr-o tava sau cratita mai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro