pastrav afumat asezat pe cetina de brad
Pagina 2 din 5
Topeste untul într-o tigaie la foc moderat pâna când se formeaza spuma deasupra. Bate oale într-un castron si adauga-le în tigaie. Se amesteca ouale continuu cu ceva flexibil precum o spatula, astfel încât sa nu se lipeasca omleta de marginea tigaii. Omleta trebuie gatita pâna când apar câteva bucati tari de ou înconjurate de ou înca moale, aproape crud. Mai apoi se stinge focul. Jamie Oliver spune ca omleta se gateste inclusiv când este luata de pe foc. Lasa omleta în tigaie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de branzica , o fasie de somon afumat si se decoreaza cu marar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de brânza. Adauga somon afumat si frunze de nasturel. 2. Formeaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune somonul afumat si untul în blender si amesteca pâna când obtii o pasta fina. Scoate pasta din blender, adauga zeama de lamâie, apoi smântâna, boia iute si frunzele de ceapa verde. Adauga sare si piper dupa gust. Împarte pateul în patru recipiente mici pentru servit si acopera cu folie alimentara. Pune la frigider si lasa sa se raceasca 30 de minute înainte de a servi. Serveste cu pâine prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul pâna la 200 de grade C Întinde uleiul de masline pe blat. Presara fâsiile de somon, anghinare si rosiile uscate. Presara mozzarella pe toata pizza, uniform. Coace în cuptorul încins pâna când mozzarella se topeste bine, aproximativ 10 sau 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se ung feliile de pâine cu crema de brânza, se asaza fâsiile de somon afumat si se stropesc cu putina zeama de lamâie. Apoi se orneaza cu marar proaspat, fulgi de ardei iute si piper rosu macinat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pestele (eu am folosit macrou afumat) de pielita, dezoseaza-l (grea operatiune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si intoarceti usor cu o spatula pastravii pe partea cealalta. Garnisiti-i din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se pun bucatele de peste afumat fara piele (dupa preferinta pestele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... presara cu patrunjel proaspat tocat. Pastravul se curata de solzi si ... lipi, este mai bine ca pastravul sa se infasoare in hartie ... pachetul astfel format sa se aseze pe gratar. Se lasa aproximativ ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam bine si rupem frunzele de salata. Fierbem ouale tari iar pestele afumat il alegem de piele si oase. Intr-un castron amestecam toate ingredientele tocate, stropim cu zeama de lamaie, ulei , condimentam si servim. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la 180 de grade Celsius. Pastravii curatati si spalati se sareaza ... in lamele subtiri. In pielea pastravilor se fac incizii cu varful ... cateva lamele si in interiorul pastravilor, alaturi de cateva frunze de ... , apoi se pun cei doi pastravi. Pastravii se vor coace 20 ... razuit.In timpul in care pastravii se coc in cuptor, se ... piper si se tarna peste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cuptorul la maximum. Cresteaza fiecare pastrav de 10 ori pe fiecare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. castravetele felii nu foarte groase si le asezam pe un platou. Punem crema de somon intr-un sprit si ornam feliutele de castravete. Decoram cu caviarul german si crengute de marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu sare si piper. Somonul afumat se taie într-o forma rotunda ... . Se asaza o felie de somon afumat în mijlocul farfuriei, peste care se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele si se scurg. Se feliaza somonul, avocado si se amesteca cu pastele. Se condimenteaza cu piper, sare, ulei de masline, iar la final se presara patrunjelul si parmezanul ras.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se eviscereaza pastravii, se spala foarte bine, se condimenteaza cu sare, piper si condiment special pentru peste, se ung cu ulei. Se pregateste din timp gratarul si cand e incins se aseaza pastravii! Se lasa cam 30 minute la fript! Se orneaza cu bucati de lamaie si rosie, taiate felii! Se servesc cu mamaliga calda si mujdei cu smantana! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pstele si se condimenteaza dupa care se aseaza in tava unsa in prealabil cu unt ,se adauga ceapa taiata julien,vinul si patrunjel. Sos Meuniere: Topim untul ramas intr-o tigaie, punem patrunjelul lasam 2-3min. apoi adaugam putina coaja de lamaie si zeama de la o lamaie intreaga. Mai lasam pe foc inca 3-4 min. Sosul astfel obtinut se toarna peste peste (scos de la MO) si legume. Legumele se fac dupa preferinta fiacaruia…la cuptor, la abur, in tigaie…
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amesteca-le bine. Asaza somonul afumat pe un platou mare. Împrastie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem somonul fasii. Batem oule cu un praf de sare si un praf de piper. Tocam marunt ceapa si mararul si le adaugam. Spanacul l-am decongelat si apoi l-am adaugat peste oua. Daca folositi spanac proaspat il opariti mai intai. Adaugam si somonul afumat. Omogenizam compozitia si turnam in tava unsa cu unt. Dam la cuptor la foc mediu. Se serveste rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro