pastrama oaie la ceaun
Pagina 4 din 5
... cu ciupercile maruntite, sarea, piperul, pastrama taiata marunt, oul, smânt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usor. Pt.crema: Branza de oaie se amesteca cu smantana si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (eu am avut mixta, de oaie si vaca) - 75 gr faina ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... tocata (amestec porc si vita) - pastrama de pui (optional; eu am ... Mod de preparare: Am tocat pastrama, verdeata, usturoiul, painea Intre timp ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... - branza (ideala e o telemea mixta, de oaie si vaca, mai tare, adica ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... sunt nelimitate sunca (de pui, pastrama de porc etc) paste maioneza ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... . parmezan, 50 gr. cascaval de oaie, 200 gr. faina, 20 cl ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg carne de oaie, 9 vinete, 125 g ciuperci albe, 75 g de ceapa ... preparare: 1 kg de carne de oaie se pune la cuptor sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de rozmarin, 100 g telemea de oaie, 250 ml apa fiarta cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 100 g parmezan, 50 g cascaval de oaie, 200 g faina, 200 ml untdelemn ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de vita, 1/4 kg carne de oaie sau ceafa de porc afumata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
500 gr. carne de miel sau de oaie, 150 gr. slanina, 4 buc. rosii, 3 buc. ardei gras, sare, piper, 200 gr. orez, 3 linguri ulei, 3 buc. lamii Mod de preparare: Se taie carnea in bucatele mici care se dau prin ulei, piperindu-le. Se frig apoi pe frigaruie, sau se aseaza pe un gratar, alternind cu felii de slanina, ardei si rosii. Gratarul trebuie sa fie foarte incins. Mod de servire Saslikul se serveste insotit de orez fiert, stropit cu unt si jumatati de lamii
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... vaca, 4 cartofi, 200 g cas de oaie, 4 oua, 1 salata verde, 1 ceasca orez ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 kg cartofi, 75 g branza de vaca, 200 g telemea de oaie, 5 g unt, 2 oua Mod de preparare: Se desareaza telemeaua in apa calda. Se sfarima si se amesteca cu branza de vaca si cu ouale intregi. Se fierb cartofii cu coaja(nu prea tare), se curata si se taie felii. Se amesteca cu branza si se asaza intr-o cratita( rezistenta la cuptor) unsa cu unt, presarind deasupra bucatelele de unt. Se coace 1/2 ora.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... g carne de pui fiarta sau pastrama afumata de pui, 1/2 cutie de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se da brinza prin sita sau prin masina de tocat. Se freaca bine cu untul, se adauga chimenul si boiaua, se pune sare daca este nevoie si se amesteca in continuare. Se asaza pe farfurie si se garniseste cu ridichi de luna. Aceasta pasta poate fi folosita si pentru sandvisuri. - 250 g brinza sau cas de oaie, 100 g unt, 1 lingurita chimen foarte fin pisat, 1 lingurita boia rosie de ardei, sare (facultativ), ridichi. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... verde mare, 100 g telemea de oaie dulce, 100 g castraveti verzi foarte ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1/2 kg branza sau cas de oaie proaspat, 50-100 ml bere, 100 ml smantana, 4-5 sardele, chimen, ceapa, sare. Mod de preparare: Brinza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smantana, sardelele, o lingurita rasa de chimen macinat si ceapa rasa; compozitia se amesteca bine si se sareaza dupa gust. Compozitia se serveste in aceeasi zi, aranjata pe platou, ornata cu masline si gogosari.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... tocat, 100 gr branza de oaie Mod de preparare: Se rupe ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mare, 100 g branza telemea (de oaie), 4 lingurite Pesto (se gaseste de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro