pastrama ied modul de preparare
Pagina 2 din 5
Maruntaiele se taie bucati, se spala, se oparesc apoi se pun la fiert in apa cu sare, frunzele de dafin si boabele de piper. Dupa ce au fiert, se lasa sa se raceasca apoi se trec prin masina de tocat sau se toaca cu cutitul (mie imi place mai mult sa le toc cu cutitul). Ceapa si usturoiul, se toaca marunt si se calesc in untura (se poate si ulei, dar gustul nu mai este acelasi). Se adauga si maruntaiele tocate si se mai calesc impreuna cateva minute, pe foc iute, amestecand intruna ca sa nu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam legumele.Punem apa la fiert cu sare, morcovii,telina,pastarnacul si cartofii taiati.Lasam 10 minute. Adaugam rosiile si pastele. Separat,am spalat ciupercile ,le-am taiat felii si le-am inabusit in unt cu putina sare si piper. Cand legumele au fost aproape fierte am adaugat ciupercile impreuna cu sosul lasat si am lasat sa dea cateva clocote. Inainte de a servi ,presaram patrunjel tocat fin si parmezan. Daca doriti,puteti drege supa cu galbenus si smantana. Pur si simplu,delicioasa!...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de gris - 1 lingurita de unt Mod de preparare: Prima si prima ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... de otet - sare - rosii (optional) Mod de preparare: Cat fierbeti pastele ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... de g de carne tocata (in mod normal se foloseste carne de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... ceva in casa!) - foarfece cu modele (pe astea le-am achizitionat ... ) - vedeti modelele pe fata fiecareia Mod de preparare: Am impaturit un ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... pe care il serviti in mod normal bebelusului) - 100 gr de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... un praf de sare 1 ou Mod de preparare: Intr-un castron ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... ) sare si piper dupa gust Mod de preparare: Conopida se desface ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... cu merele, taiate in acelasi mod. Mai lasam inca 3 minute, adaugam ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... repede. Stiu ca in Romania e moda pastelor fierte pana se fac ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... sunt nelimitate sunca (de pui, pastrama de porc etc) paste maioneza ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... g carne de pui fiarta sau pastrama afumata de pui, 1/2 cutie de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cas cu telemea), sunca fiarta, pastrama de pui, salam picant, peste ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se tapeteaza o strachina de lut cu bacon feliat, se pune un strat de mamaliga si se umple cu pastrama de oaie facuta la gratar. Deasupra se pune brinza de oaie si se acopera cu mamaliga. Se pune la cuptor incins 15 minute. Cind se scoate, se rastoarna, se da strachina laoparte, se pune o lingura de smintina si un ochi romanesc. - Malai, pastrama de oaie, brinza de oaie, bacon feliat, ou, smintina. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... urmiazi, mai pi intilesu tuturor: Mod de preparare : Operatiunea "dezbracarea" prazului ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... ulei. Dupa ce ati maruntit pastrama cubulete, maslinele si ciupercile, le ... verifica din cand in cand). - Pastrama de pui, porc, carnaciori, salam ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Azi sunt fericita :) Am primit unul dintre cele mai sincere comentarii si culmea, ghiciti de la cine? De la "ANONIMUL NEMULTUMIT"...da, anonimul care m-a scos din sarite, care mi-a stricat ziua si m-a imbatranit cu un an. Dar uite ca oamenii nu sunt atat de rai, uite ca oameni recunosc atunci cand gresesc si nu doar ca recunosc, ci o fac cu fruntea sus si cu demintate. Iti multumesc, Catalina :) Ca sa vedeti exact despre ce vorbesc, asta mi-a scris Catalina: "Nici nu stiu cum sa incep de fapt...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... rasfata papilele gustative intr-un mod unic. Ingrediente si cantitati: 1 jumatate ... Frisca 2 cescute lapte 1 lingurita vanilie Mod de preparare: Mai intai, amestecati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gr spanac 100 gr branza Mod de preparare Batem iaurtul cu ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com