Cauta in 20.697 retete
Se fierb pastele al dente si se lasa putin la racit. Între timp se lasa la fiert 3-4 minute floretele de broccoli si mazarea congelata, atât cât sa ramâna crocante. Se scurg de apa si se amesteca împreuna cu pastele. Se asezoneaza cu uleiul, condimentele si somonul afumat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de ou înca moale, aproape crud. Mai apoi se stinge focul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai mari, in trei. Taie pastrama de pui julien, iar casul ... , dupa gust. Amesteca salata si serveste-o imediat. - 2 salate mari, 200 g pastrama afumata de pui, 2 portocale mari, 70 ml ulei (preferabil de masline ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 1 kg varza rosie, 100-150 g carne de pui fiarta sau pastrama afumata de pui, 1/2 cutie de boabe de porumb, masline, 2 rosii, un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . varza rosie, 100-150 gr. carne de pui fiarta sau pastrama afumata de pui, 1/2 cutie de boabe de porumb, masline, 2 rosii, un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... : 500 gr carne tocata din piept de pui 150 gr pastrama afumata de pui 1 ou 1 ceapa 4 catei de usturoi patrunjel verde sos ... gr masline verzi patrunjel verde Pastrama de pui se marunteste cu ...
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
... prin frigider. Ingrediente: - 4 oua - 220 g faina - 100 g sunca Praga - 100 g pastrama afumata - 1/2 ardei rosu - 200 g branza tip Fetta - 125 g lapte 125 g ulei ... , piper Se taie cubulete sunca, pastrama, branza Feta si ardeiul rosu ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
1 conopida medie, 200 gr pastrama (sau orice del de carne afumata),250 gr cascaval sau mozarella Mod de preparare: Se fierbe la aburi conopida. Se taie in bucatale de 2-3 cm. Pastrama ( sau afumatura) se taie in bucati de 2-3 cm. Cascavalul se rade. In caserola care merge la cuptor se asaza conopida, peste conopida pastrama si pe deasupra se acopera cu cascavalul ras. Se lasa la cuptor 15 minute la 200 grade sau pana cind...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Salata de icre se face dupa reteta clasica. Pestele afumat se taie fasii sau marunt si se amesteca cu salata. Rosiile se taie in zig-zag si se opresc capacele. Apoi se umplu cu salata si se pun si cateva frunze de patrunjel si marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... e doar sa va placa somonul afumat si de acolo... nu aveti ... : - 150 gr file de somon afumat - 1 castravete mare - un borcanel de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Spalam salata, o uscam si o asezam pe un platou. Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii taiem cubulete mici. Fierbem oul, il taiem in sferturi si il asezam peste cartofi. Punem apoi fasii de somon afumat deasupra. Adaugam cateva capere. Asezonam cu sare de mare si piper. Facem apoi un dressing din iaurt, zeama de limeta si marar tocat marunt cu care vom servi salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de branzica , o fasie de somon afumat si se decoreaza cu marar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de brânza. Adauga somon afumat si frunze de nasturel. 2. Formeaza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune somonul afumat si untul în blender si amesteca pâna când obtii o pasta fina. Scoate pasta din blender, adauga zeama de lamâie, apoi smântâna, boia iute si frunzele de ceapa verde. Adauga sare si piper dupa gust. Împarte pateul în patru recipiente mici pentru servit si acopera cu folie alimentara. Pune la frigider si lasa sa se raceasca 30 de minute înainte de a servi. Serveste cu pâine prajita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul pâna la 200 de grade C Întinde uleiul de masline pe blat. Presara fâsiile de somon, anghinare si rosiile uscate. Presara mozzarella pe toata pizza, uniform. Coace în cuptorul încins pâna când mozzarella se topeste bine, aproximativ 10 sau 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se ung feliile de pâine cu crema de brânza, se asaza fâsiile de somon afumat si se stropesc cu putina zeama de lamâie. Apoi se orneaza cu marar proaspat, fulgi de ardei iute si piper rosu macinat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pestele (eu am folosit macrou afumat) de pielita, dezoseaza-l (grea operatiune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se pun bucatele de peste afumat fara piele (dupa preferinta pestele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam bine si rupem frunzele de salata. Fierbem ouale tari iar pestele afumat il alegem de piele si oase. Intr-un castron amestecam toate ingredientele tocate, stropim cu zeama de lamaie, ulei , condimentam si servim. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apoi adaugam smantana. Adaugam somonul afumat taiat fasii. Mixam cu ajutorul ... crema de branza cu somon afumat. Nivelam. Punem deasupra ultimul blat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro