Cauta in 21.294 retete
Cuptorul se preîncalzeste la 176 de grade Celsius. Pune biscuitii în formele pentru briose. Amesteca crema de brânza cu iaurtul grecesc si cu zaharul, dupa care adauga pe rând ouale si cacaua. La final încorporeaza bucatile de ciocolata neagra si toarna câte putin din amestec peste biscuitii din forme. Se lasa la cuptor timp de 20 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata castravetii si se dau prin razatoare. Mararul se taie marunt. Se zdrobeste usturoiul. Se amesteca toate ingredientele si se asezoneza cu sare si piper. Se lasa cel putin jumatate de ora la rece. Aceasta salata poate fi asezata si lânga o friptura, dar poate fi consumata si simpla.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... data asta am folosit iaurt grecesc, asta este motivul pentru care ... de gluten 120 gr iaurt grecesc 190 gr apa plata sau ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
Sosul tzatziki Amesteca într-un bol iaurtul cu castravetii cubulete, uleiul de masline, zeama de lamâie si usturoiul. Asezoneaza cu sare si piper, adauga mararul si amesteca. Frigaruile de pui Într-un bol mic, amesteca iaurtul, zeama si coaja de lamâie, oregano, pudra de usturoi si boia. Într-un alt vas, pune peste feliile de pui amestecul de iaurt si lamâie, acoperind carnea pe toate partile cu sos. Înfige fiecare felie de piept de pui pe betele pentru frigarui, întepându-le pe o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dovleceii se calesc câteva minute cu ceapa, dupa care se lasa la racit. Iaurtul grecesc se amesteca bine cu uleiul de masline, usturoiul zbrobit, coaja si zeama de lamâie, marar tocat marunt, sare si piper. Amestecul cu dovlecei si ceapa se pune în acest sos, se amesteca bine si se mai condimenteza daca este nevoie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sosul tzatziki Amesteca într-un bol iaurtul cu castravetii cubulete, uleiul de masline, zeama de lamâie si usturoiul. Asezoneaza cu sare si piper, adauga mararul si amesteca. Frigaruile de pui Într-un bol mic, amesteca iaurtul, zeama si coaja de lamâie, oregano, pudra de usturoi si boia. Într-un alt vas, pune peste feliile de pui amestecul de iaurt si lamâie, acoperind carnea pe toate partile cu sos. Înfige fiecare felie de piept de pui pe betele pentru frigarui, întepându-le pe o...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începem prin a separa albusurile de galbenusuri. Batem albusurile bine pâna obtinem o spuma foarte tare. Putem testa prin întoarcerea castronului invers! Adaugam o cana de zahar în ploaie si zaharul vanilinat. În paralel frecam galbenusurile cu uleiul si praful de sare. Adaugam iaurtul. Încorparam galbenusurile în spuma obtinuta din albusuri si avem grija sa amestecam foarte încet pentru a evita lasarea compozitiei. Imediat dupa aceea punem faina în ploaie si continuam sa amestecam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începem prin a amesteca foarte bine iaurtul cu apa. Castravetii se curata de coaja si se rad pe razatoarea mica sau se paseaza cu ajutorul unui blender, dupa care se adauga în iaurt. Usturoiul se piseaza, se adauga uleiul si apoi se pun în supa. Se asezoneaza cu sare, piper si marar si se lasa la rece pentru câteva ore. Când se serveste, se adauga în bol câteva rondele subtiri de castravete si menta pentru decor. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Toaca biscuitii în bucatele potrivite. Pune-i într-un bol si adauga untul topit. Amesteca bine. Pune biscuitii într-o tava rotunda pentru prajituri unsa cu putin unt, preseaza bine pentru a forma un blat si pune tava în frigider. Toarna iaurtul într-un bol si adauga mascarpone sau crema de brânza. Amesteca totul cu grija, întorcând ingredientele cu spatula de la baza bolului în sus. Adauga capsunile tocate marunt si zaharul pudra, amestecând cu grija. Pune crema pe blatul din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se preîncalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius si se unge cu ulei o forma mai mica pentru chec. Se mixeaza zaharul cu ouale, iaurtul si uleiul. Într-un bol separat se amesteca faina cu praful de copt, sarea, vanilia Bourbon si coaja de lamâie. Se adauga peste compozitia cu oua câte putin din amestecul cu faina, amestecând totul bine cu mixerul. Se toarna compozitia în tava pentru chec si se lasa la cuptor aproximativ 40-45 de minute. Dupa ce s-a racit checul se poate face o glazura...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Nuca se macina putin, apoi desfaci piersica în doua, scoti sâmburele si o tai cubulete. Amesteca piersica cu nuca. Împarte amestecul în doua pahare sau borcane si amesteca iaurtul cu mierea, apoi adauga câte o lingura de ulei de nuca. Toarna crema de iaurt peste piersici si presara deasupra nuca macinata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Indicat este sa cumparati filet de peste, verificati sa nu aiba oase, si taiati in bucati medii si lasati deoparte. Intr-un vas, puneti berea, faina si amidonul, apoi amestecati bine pana nu mai sunt cocoloase. Berea ajuta sa se umfle frumos cand se va praji si amidonul ajuta sa se lege frumos compozitia si nu va fi tare crusta. Lasati compozitia cca o ora la frigider. Intr-o farfurie, puneti putina faina( ajuta sa se lipeasca mai bine compozitia), trecem pestele intai prin faina, apoi punem...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Compozitia este cea ca pentru un pandispan obisnuit, doar ca adaugam fructele preferate si iaurt. Începem prin a separa albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma, apoi adaugam zaharul treptat si mixam în continuare. În paralel, frecam galbenusurile cu zaharul vanilinat, iaurtul, praful de sare si uleiul. Încorporam galbenusurile în albusuri încet, amestecând lent cu o spatula având grija sa nu se lase compozitia. Imediat dupa aceea, punem în ploaie faina mergând pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge în prealabil cuptorul. Se amesteca ingredientele uscate, dupa care se adauga pe rând celelalte ingrediente si se amesteca bine toata compozitia. La final se integreaza stafidele si curmalele. Se toarna câte doua linguri în formele pentru copt si se lasa la cuptor aproximativ o jumatate de ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curatati castravetii de coaja si începeti sa îi taiati cât puteti de mic, si razatoarea poate fi utila pentru acest preparat. Adaugati sarea si usturoiul si lasati-i la înmuiat vreme de 15 minute! Nu mai aveti altceva de facut decât sa turnati ambele tipuri de iaurt peste compozitie si sa amestecati bine. Este foarte important ca acest preparat sa fie tinut cât mai mult la frigider pentru a avea gustul perfect. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru a fierbe corect broccoli se pune într-o cratita apa de un deget si se lasa sub capac buchetelele de broccoli timp de 5 minute, asfet sa-si pastreze culoarea si consistenta cât de cât crocanta. Nu trebuie sa fierbi niciodata broccoli mult timp pâna când îsi pierde culoarea si se înmoaie, deoarece nu va avea un gust bun. Pentru a prepara sosul de iaurt si usturoi se amesteca toate ingredientele cu ajutorul unui tel pâna când se omogenizeaza bine. Se toarna peste broccoli sosul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca bine iaurtul, cacaua si mierea într-un bol. Toarna amestecul într-un bol pentru servit. Adauga deasupra zmeura proaspata. Poti turna o lingurita cu miere deasupra zmeurei daca vrei ca desertul sa fie mai dulce.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare tort cu zmeura si migdale Se încalzeste cuptorul la 180C si se unge cu unt o tava în forma de inima, iar la baza se aseaza hârtie de pergament. Pentru blat: cu ajutorul unui mixer se amesteca bine untul si 140g de zahar pudra. Treptat încorporeaza ouale, faina în ploaie si 1 lingura de lapte. Adauga migdalele macinate, a doua lingura de lapte si extractul de migdale. Nu amesteca prea mult. Toarna jumatate din umplutura în tava pregatita, aseaza uniform 50g zmeura,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem toate legumele pe lung sau în formele dorite, însa cât mai subtire. Fierbem ouale foarte bine si le taiem rondele atunci când s-au racit si radem brânza sau cascavalul. Dupa ce toate sunt puse pe categorii, începem sa preparam un sos usor de iaurt. Prepararea dressingului pentru salata consta în amestecarea unei cepe taiate marunt cu mararul si iaurtul, iar la final adaugam zeama de la o lamâie, sare si piper. Se ia un bol mare (de preferat transparent pentru a ne putea bucura...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încalzeste cuptorul la 180C si se unge cu unt o tava în forma de inima, iar la baza se aseaza hârtie de pergament. Pentru blat: cu ajutorul unui mixer se amesteca bine untul si 140g de zahar pudra. Treptat încorporeaza ouale, faina în ploaie si 1 lingura de lapte. Adauga migdalele macinate, a doua lingura de lapte si extractul de migdale. Nu amesteca prea mult. Toarna jumatate din umplutura în tava pregatita, aseaza uniform 50g zmeura, adauga restul amestecului de blat, zmeura...
Reţetă de pe retete.eva.ro