Cauta in 20.694 retete
... orez pasat cu branza de vaci, o reteta consistenta dar care nu ... : 100 g. orez 50 g. branza de vaci 15 g. zahar 400 ml. apa ... adauga zaharul si branza de vaci, bine frecata si trecuta prin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300 g branza de vaci, 2 galbenusuri fierte, 1 ceapa, 1 lingura unt, sare Mod de preparare: Se sfarma bine galbenusurile intr-un castron, se amesteca cu branza, untul, ceapa taiata fin si sarea. Se freaca cu o lingura de lemn pana devine o crema.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. margarina, 250 gr. branza de vaci, 250 gr. faina, 1 ou pentru uns, mac, o jumatate lingurita(rasa) sare. Mod de preparare: Se amesteca margarina cu branza de vaci si sarea, apoi se incorporeaza faina. Se face un aluat care se lasa la odihnit 1-2 ore. Se intinde aluatul de 3-4 mm grosime si se taie cu paharul rondele. Se asaza rondelele in tava unsa putin cu margarina si pudrata cu faina, unele langa altele. Se ung cu ou batut si se presara mac. Se coc...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
franzela, 2 linguri branza de vaci, 10 gr. unt, gogosar Mod de preparare: Se da branza de vaci prin sita sau se striveste cu furculita, apoi se amesteca cu untul pana se omogenizeaza. Se ung feliile de franzela cu un strat uniform din aceasta pasta si se garnisesc cu gogosar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 g branza de vaca, 100 g unt, 2 linguri smantana, 1 lingura faina, 3 linguri ... Mod de preparare: Brinza de vaca, fara zer, se da prin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza de vaca, 2-3 oua, 1/2 pahar smantana, 2 linguri faina sau pesmet, putina sare, 1 lingura unt, 3 linguri zahar Mod de preparare: Se freaca bine branza cu galbenusurile si cu zahar, pana nu se mai simte zaharul. Se adauga sarea, faina sau pesmetul si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si se coace la cuptor incins.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2-3 buc. dovlecei mici, 200 gr. branza de vaci, 1 buc. ceapa foarte mica, marar, maioneza, sare Mod de preparare: Se fierb dovleceii, se pun la scurs. Apoi se taie cuburi. Cu branza de vaci se amesteca maioneza, ceapa taiata fin, mararul si apoi se adauga dovlecelul taiat cubulete. Se amesteca foarte incet. Mod de servire Se serveste in bol, ornata cu rosii si ardei
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg branza de vaci, 200 g zahar pudra, 2 pachetele zahar vanilat, coaja de la o lamiie, 1 lingura plina cu faina, 5 galbenusuri, 5 albusuri batute spuma, 3 linguri cu smantana, 100 g stafide, 2 linguri cu pesmet, 50 g unt, sare Mod de preparare: Brinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se unge cu ou, se presara stafide si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. branza de vaci, 3/4 pahar de smantana, 2 oua, 2 pahare faina ... tare. Se trece branza de vaci prin masina de tocat carne ... din compozitia de branza de vaci, se indoaie unindu-se marginile ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 2 oua, 100 gr. sunca sau parizer, 50 gr. cascaval, sare Mod ... galbenusurile de ou, sunca sau parizerul taiate bucatele, sare, piper, iar ... cu cascaval ras si sunca sau parizer taiat fin, pe deasupra
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6-12 oua, 6-12 felii parizer, 1 lingura grasime, 50 g unt, sare Mod de preparare: Feliile de parizer taiate subtiri, fara sa li se rupa pielita de pe margini, se pun in grasime incinsa; pielita stringindu-se, feliile iau forma de cuib. Se sparge cite un ou in fiecare cuib de parizer, se pune cite o bucatica de unt pe deasupra si sare. Se dau la cuptor 10 minute pana se intareste albusul Mod de servire Se servesc calde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr. muschi de vaca, 15 ml ulei, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100-150 muschi de vaca, 2-3 felii morcov, o foaie dafin, 15 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 cornuri mici, o lingurita unt, o lingura branza de vaci, 4 linguri lapte, 1/3 lingurita chimen, sare Mod de preparare: Se taie cornurile in doua, se scoate o parte din miez, se ung jumatati cu unt si se umplu cu branza de vaci, frecata cu chimen si putina sare. Se stropesc cu lapte. Se dau la cuptor, la foc mai tare, 20 minute. Mod de servire Se servesc calde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. branza de vaci, 300 gr. smantana, 5 oua, 2 pahare malai ... preparare: Se freaca branza de vaci cu galbenusurile puse pe rind ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
10 cornuri, 200 g sunca, parizer, salam, 100 g unt, 50 ml smantana ... . Mod de preparare: ^unca, salamul, parizerul (singure sau amestecate) se trec ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6oo gr. salam tip Parizer, 1 lingura margarina, Mod de preparare: Se taie salamul feliute si se prajeste (nu prea tare). Se pune intr-o strecuratoare si se lasa sa se scurga grasimea in exces. Se taie legumele in bucatele si se prajesc pentru citeva minute. Se adauga ketchup, soia, apa si miere si se lasa sa fiarba 1-2 minute. Se adauga sare, piper si salamul Mod de servire Se serveste cu orez
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 albus, o lingurita faina, 10 gr. margarina, sifon, 150 gr. sunca slaba sau parizer Mod de preparare: Sunca sau parizerul, taiate in bucatele marunte, se amesteca cu faina desfacuta in 1-2 linguri de sifon si un albus bine batut. Se fac clatite mai groase decit cele obisnuite care se coc intr-o tigaie bine incinsa, unsa cu margarina. Se mai poate adauga in compozitie patrunjel sau marar marunt tocate. Mod de servire Inainte de a fi servite, clatitele pot fi...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza de vaca, 2-3 oua, 1/2 pahar smantana, 2 linguri faina sau pesmet, putina sare, 1 lingura unt, 3 linguri zahar Mod de preparare: Se freaca bine branza cu galbenusurile si cu zahar, pana nu se mai simte zaharul. Se adauga sarea, faina sau pesmetul si albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o forma unsa cu unt si se coace la cuptor incins.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , sare, 100 gr. branza de vaci, 10 gr. unt Mod de ... apoi clatitele cu branza de vaci amestecata cu jumatate de ou ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com