Cauta in 20.694 retete
200 gr. parizer taiat in 6 felii, 1/2 lingura untura, 1 lingura unt, 250 ... Mod de preparare: Feliile de parizer cu coaja se prajesc usor ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 300-350 gr. branza de vaca, 1 lingurita zahar, 1/2 pahar smantana(iaurt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zaharul. Incorporati-o in branza de vaci, bine frecata inainte. Impartiti-o in ... g cirese, 400 g branza grasa de vaci, 100 ml frisca lichida, 150 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
150 gr. muschi de vaca, 1/2 buc. morcov, 1/2 buc. radacina patrunjel, 5 gr. unt, 2 felii rosii, sare, verdeata Mod de preparare: Se curata muschiul de pielite si se pune intr-o cratita smaltuita, cu zarzavatul curatat, taiat felii si putina sare. Se acopera cu apa calda si se lasa sa fiarba sub capac pana se fragezeste, avind grija sa nu scada lichidul. Cind este fiert se scoate, se taie felii. Mod de servire Se serveste cu piure de cartofi si se decoreaza cu feliile de rosii...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se intinde branza de vaci peste feliile de franzela, intr-un strat uniform. Se garniseste cu rosia taiata felii. - 2 felii franzela, 100 g branza de vaci, 1 rosie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
300 gr. branza de vaci, 150 gr. zahar, 2 linguri faina, 3 oua ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 80 g gris, 500 g branza de vaca (slaba). In plus: 4 linguri ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se da branza de vaca prin sita sau se striveste cu furculita, apoi se amesteca cu untul pana se omogenizeaza. Se ung feliile de franzela cu un strat uniform din aceasta pasta si se garnisesc cu gogosar. - Franzela, 2 linguri branza de vaca, 10 g unt, gogosar. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... rece. Umplutura: 125 g branza de vaci (grasa), 2 linguri zahar tos (fin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg branza de vaca, 200 gr.cascaval, 3 galbenusuri, 3 albusuri, 4 linguri smantana ... cu galbenusurile, smantana, branza de vaca data prin sita, cascavalul, o parte ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza de vaci, 150 g smantana proaspata groasa, chimen, ceapa. Mod de preparare: Brinza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se marunteasca, amestecandu-se apoi cu smantana. Smantana se poate inlocui cu maioneza. Pentru gust si aroma, se pot adauga 1-2 lingurite cu ceapa rasa fin sau numai cozi de ceapa verde taiate marunt si frunze de marar sau patrunjel, taiate marunt. Se aranjeaza pe platou, ornata cu felii de rosii, ardei grasi, ridichi...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . taitei, 100 gr. branza de vaci, 1 ou, 1 lingura zahar, coaja de ... si se scurg. Brinza de vaci, data prin sita, se amesteca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
75 gr. spaghete, 100 gr. branza de vaci, sare, 10 gr. unt Mod de preparare: Se fierb spaghetele in apa clocotita pana se inmoaie, avind grija sa nu se sfarime. Se iau de pe foc, se lasa sa stea 4-5 minute, apoi se scurg. Se clatesc cu apa calda, se strecoara si se lasa sa se scurga bine. Se amesteca cu untul topit si branza de vaci. Mod de servire Se servesc calde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... taie 1 kg de carne de vaca in bucati potrivite si se ... clocote. - 1 kg de carne de vaca, sare, o ceapa mijlocie, un morcov ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... foc potrivit. - 800 g carne de vaca pentru rasol, 1-2 morcovi, o ceapa, o felie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
4-5 mere mari, 3-4 linguri unt, 2 oua, 5-6 linguri zahar, pesmet, branza de vaca Mod de preparare: Se fierb inabusit merele curatate si taiete felii, in putina apa. Cind s-au muiat se lasa putin sa se raceasca, se amesteca cu zaharul si untul, se adauga galbenusurile, branza de vaca frecata, albusurile spuma si atita pesmet incit sa se obtina o compozitie compacta. Se pune intr-o forma unsa si presarata cu pesmet. Se coace o ora la foc potrivit.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Parizerul se pune intr-o tigaie si se prajeste pe ambele parti. Feliile vor lua forma unui cuib in care spargem cate un ou pe care punem sare, piper si o felie de cascaval. Se lasa sa se coaguleze ouale sub capac si la servit se presara cu patrunjel verde tocat. Se servesc cu salata de rosii. - 2 oua, 2 felii de parizer, 2 felii de cascaval, sare, piper, patrunjel verde tocat, putin ulei. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... slanina, 1/2 kg de carne de vaca (de preferinta piept), 1 ceapa, 2 cuisoare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de zmeura cu branza de vaci si sucul de lamaie. (Cui ... de ovaz, 250 g branza de vaca proaspata si smantanoasa, sucul de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tocata. - 400-500 g piept de vaca, 100 g morcovi, 50 g patrunjel, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro