Cauta in 16.331 retete
... si vanilie. - 1/4 kg brinza de vaca, un ou, coaja rasa de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se da carnea de vaca prin masina de tocat de 2-3 ori ... diferite salate. - 100 g carne de vaca, o felie franzela, 1/2 ou, patrunjel verde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... - rondele. Se amesteca branza de vaci cu smantana, se incorporeaza cascavalul ... , cu amestecul de branza de vaci si ridichi. - 4 gulii, sare, o legatura de ridichi, 500 g branza de vaca (slaba), un borcanel de smantana ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... zahar, 6 oua, 500 g branza de vaci, coaja rasa de la doua ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Feliile de parizer taiate subtiri, fara sa li se rupa pielita de pe margini, se pun in grasime incinsa; pielita stringindu-se, feliile iau forma de cuib. Se sparge cite un ou in fiecare cuib de parizer, se pune cite o bucatica de unt pe deasupra si sare. Se dau la cuptor 10 minute pina se intareste albusul. Se servesc calde. - 6-12 oua, 6-12 felii parizer, 1 lingura grasime, 50 g unt, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... potrivit de tare. Brinza de vaca se amesteca bine cu ceapa ... , 15 g drojdie, 300 g brinza de vaca, 100 g masline ne-gre feliate ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Brinza de vaci impreuna cu fructele si zaharul se freaca cu dosul furculitei, pina cind se omogenizeaza, apoi compozitia se pune in cupe de sticla si se lasa la rece 2-3 ore.Dupa ce s-a racit, se modeleaza deasupra fiecarei portii cite o rozeta cu frisca. Se serveste rece. - 250 g brinza de vaci proaspata, 250 g fructe proaspete sau congelate, 100-150 g zahar, 200 ml frisca pentru ornat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... o crema din iaurt, branza de vaci, zahar, zahar vanilat, zeama de ... : 500 g iaurt, 250 g branza de vaci (slaba), 1 plic zahar vanilat, 2 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se amesteca brinza de vaci cu oul, faina si atita gris ... topit deasupra. - 100 g brinza de vaci, 1 ou, o lingura faina, gris, 15 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu galbenusurile, smintina, brinza de vaca data prin sita, cascavalul, o parte ... la masa. - 1/2 kg brinza de vaca, 200 g cascaval, 3 galbenusuri, 3 albusuri, 4 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de porc, din picioare de vaca si din cap de vitel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Prepararea muschiului de vaca (ca sa fie mai fraged si gustos ... -o sosiera. - 700-800 g muschi de vaca, 7 linguri ulei, 1 lingura otet, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , se adauga galbenusurile, brinza de vaci maruntita bine cu furculita, stafidele ... g unt, 250-300 g brinza de vaci, 5 oua, 1/2 lingurita sare, 150 g zahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... zeama de legume branza de vaci si iaurtul, si se bat ... , 125 g mazare, 250 g brinza de vaca, 300 g iaurt, sare, piper alb ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... galbenusurile cu painea, branza de vaci si legumele fierte, adaugi si ... de patrunjel, 150 g brinza de vaca, 2 oua, 1 lingura unt, 1 lingura smantana ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata andivele, se spala si se oparesc in apa clocotinda cu sare. Fiecare andiva se ruleaza in cite o felie de parizer si se aseaza intr-o tava tapetata cu unt. Se presara deasupra cascaval ras, sarea, piperul si restul unt. Se da la cuptor timp de 20 de minute. - 600 g andive, 200 g cascaval, 200 g parizer, 75 g unt, sare, piper. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 10 portii: 1,4 kg carne de vaca, pentru fripturi, 500 g ficatei de ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... fiecare ciuperca cu brinza de vaci amestecata cu ciupercile tocate, mararul ... , 2 linguri unt, 150 g brinza de vaca, 1 lingura marar tocat, 1 ou, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de rosii. - 500 g carne de vaca, 800 g cartofi, 2-3 cepe, o lingura faina ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Feliile de parizer cu coaja se prajesc usor in untura numai ... subtiri de cartofi fierti. - 200 g parizer taiat in 6 felii, 1/2 lingura untura ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro