Cauta in 21.872 retete
Preîncalzeste cuptorul si pregateste o tava întinsa cu foaie de copt. Începe prin a mixa untul cu zaharul împreuna, la viteza medie-mare timp de 4-5 minute pâna obtii un amestec pufos si aerat. Adauga pe rând câte un ou la fiecare 30 de secunde de mixat. Apoi vanilia si amesteca bine. Într-un castron mic amesteca faina, praful de copt si sarea. Folosind mixerul la viteza medie, adauga alternativ amestecul de faina si laptele. Nu se amesteca foarte mult. Se toarna aluatul în tava...
Reţetă de pe retete.eva.ro
SE FREACA GALBENUSURILE CU ZAHARUL PINA SE OBTINE O CREMA,APOI ADAUGAM FAINA,,ZAHARUL VANILAT,CACAUA,SI COAJA DE LAMAIE.SE BAT ALBUSURILE SPUMA SI SE ADAUGA PESTE COMPOZITIA DE MAI SUS,AMESTECAND DE JOS IN SUS.SE UNGE TAVA SPECIALA IN FORMA DE INIMA, CU MARGARINA,PUNEM COMPOZITIA,SI DAM LA CUPTOR MIC,25 MINUTE.DUPA CE S-A COPT LASAM LA RACIT SI DAM CU ZAHAR PUDRA
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tapeteaza cu faina; se toarna pandispanul si se coace la foc ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Un aluat pufos, moale si elastic ca un burete, de unde si denumirea in engleza de spongecake, folosit la prajituri si tarte. Varianta mea e foaaaaaaaaarte simpla si rapida (si ieftina!): 4 oua (albusurile batute separat), galbenusurile se amesteca cu 8 linguri zahar, 6 linguri faina si 4 linguri de apa rece. Se incorporeaza si albusurile cu un praf de copt dizolvat in suc de lamaie si se coace in forma de tarta aprox. 20 min. in cuptorul preincalzit.
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
Ingrediente 1/2 kg visine 8 oua 1 cana zahar 1 cana faina Mod de preparare Scoatem samburii visinelor si le lasam la scurs. Batem ouale cu zaharul pana ce se topeste zaharul. Adaugam faina si omogenizam. Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia. Presaram visinele cu faina si le punem din loc in loc. Dam la cuptor la foc mic pana se rumeneste usor deasupra. Lasam sa se raceasca apoi taiem cuburi.
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
sursa bucatar maniac 7 oua 7 lg zahar 7 lg faina 2 plicuri zahar vanilat 1 lgt rasa praf de copt Zeama de lamaie 3 lg ulei floarea soarelui Coaja portocale si lamaie 1 vf cutit de sare Putina faina pentru fructe Fructe proaspete sau congelate 500 gr Albusurile la temperatura camerei se separa de galbenusuri cu ajutorul palmei . Zaharul, galbenusurile, sarea, coaja de citrice, 1 plic zahar vanilat, praful de copt stins si cele 3 lg de ulei se mixeaza la viteza maxima pana se obt o crema. ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
5 oua, 150 gr zahar, 125 gr faina alba, 1 pliculet de zahar vanilat, coaja de la o lamiie sau o portocala rasa Mod de preparare: Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pana se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat si coaja de lamiie data pe razatoare, iar la sfirsit albusurile de oua batute bine, separat. Se unge o tava cu margarina apoi se toarna compozitia si se da la cuptor la temperatura moderata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se porneste cuptorul ca sa se incalzeasca bine. Se unge o forma (dupa dorinta) cu margarina si se tapeteaza cu faina. Se separa ouale,galbenusurile se dau deoparte si se presara putina sare pe ele, albusul se bate spuma foarte bine, (daca se intoarce castronul nu trebuie sa pice din el), se adauga tot zaharul odata plus romul. Se bate pina se topeste zaharul. Se adauga toate galbenusurile si faina cu praful de copt (praful de copt se amesteca in faina, nu se stinge) si se amesteca prin ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingredientele sunt pt un vas cu diametrul de 26 cm. Se bat toate ingredientele cu mixerul, 2 minute. Se rastoarna compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se pune in cuptorul incins pentru 30-40 min la foc potrivit. - 320 g faina, 320 g zahar, 2 plicuri de maia sau maia cat o nuca mare, 8 oua. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pandispanul se taie in forma de inimioara si se insiropeaza cu compot de caise. Margarina moale se mixeaza cu zaharul pudra, laptele si zaharul vanilat pana devine pufoasa. Cu aceasta crema se umple pandispanul si se imbraca. Gelatina se prepara dupa instructiunile de pe plic si se toarna peste inimioarele rezultate. Inimioarele se tin la rece o ora, apoi se orneaza cu frisca dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pregatirea pandispanului e simpla:batem bine albusurile cu 100 gr de zahar ... asamblam tortul. Asamblarea:o felie de pandispan udat cu baia de limoncello ... taiati bucatele, iar felie de pandispan udat si crema, apoi capsunii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pandispan: am separat albusurile de galbenusuri, am batul albusurile cu un ... asamblat. Am taiat o foaie de pandispan si asezat in forma de ... asezat si cealalta felie de pandispan insiropata, am asezat fructe si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... praf intaritor de frisca, 1 blat pandispan cu cacao (300g) si 4 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cutit zimtat se ia din pandispan un disc de 1,5 cm grosime ... o jumatate din doza se unge pandispanul, se umple cu crema si ... . Se acopera cu capacul de pandispan, si se rastoarna invers. Se ... deasupra intregii suprafete firmiturile de pandispan ramase/ pastrate. Se pune in ... se poate servi. - Un blat pandispan de 600 g, 1/2 pahar lichior Strega ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 8 linguri apa, 8 linguri faina - pentru pandispan; 8-10 mere curatate Mod de ... 8 linguri faina se face un pandispan. Merele curatate se taie felii ... ,poi se toarna compozitia de pandispan. Se coace la foc potrivit ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... praf intaritor de frisca, 1 blat pandispan cu cacao (300 g), 4 linguri ciocolata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... 8 linguri faina se face un pandispan. Merele curatate se taie felii ... ,poi se toarna compozitia de pandispan. Se coace la foc potrivit ... , 8 linguri apa, 8 linguri faina - pentru pandispan; 8-10 mere curatate. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... i-am pus si blat de pandispan :D Pentru crema de zahar ars ... . Intre timp, se prepara pandispanul. Pentru pandispan: - 3 oua - 125 gr de ... . Nu folositi mixerul, pentru ca pandispanul nu va mai fi la ... , turnam peste ea alatul de pandispan si mai lasam la cuptor ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com