oscar 2015
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
piera colectia costume de baie 2015, asul verde ultimul numar din august 2015, prajitura tina sept 2015 practic in bucatarie, asul verde ultimul numar decembrie 2015, culoarea rosie este in moda pt anul 2015, mijloace de transport 2015 rosiori nord turnu magurele, ana olson euforia din data de 02 09 2015
Încinge uleiul într-o tigaie. Caleste ceapa si usturoiul pâna ce devin usor maronii (aproximativ zece minute). Adauga quinoa peste ceapa si toarna supa de legume. Asezoneaza cu chimion, boia, sare si piper. Lasa sa dea într-un clocot, apoi redu focul, acopera si lasa la fiert pâna ce quinoa este moale si supa absorbita, timp de aproximativ 20 de minute. Adauga porumbul si mai lasa la fiert timp de cinci minute. Ia de pe foc si apoi adauga boabele de fasole neagra si coriandrul tocat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a alege foile din varza murata si lasa-le sa astepte pâna este gata umplutura. Imediat dupa aceea, pune o ceapa si ciupercile tocate marunt la calit, cu putin piper si sare. Acestea vor fi gata când sucul pe care si l-au lasat a disparut. Adauga orezul si amesteca timp de 1 minut, dupa care lasa compozitia la racit. Cele mai frumoase sarmale sunt cele mici, asa ca înarmeaza-te cu rabdare si împacheteaza-le cât poti de bine. Ar fi perfect daca ai avea un ceaun, le poti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prietene pofticios, sper ca nu ti-ai facut planuri in luna iunie. Hai sa-ti spun de ce! Edge revine cu noi cursuri: Edge Gourmet Edge Gourmet propune cursuri in care participantii invata sa aprecieze gustul mancarurilor preparate de ei insisi. Cursurile se desfasoara sub indrumarea unor profesionisti, care ajuta participantii sa isi dezvolte creativitatea in arii care tin de arta culinara. In paralel, vor degusta bauturi alese atent, pe care le vor potrivi cu mancarea. Edge Gourmet inseamna...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
O vreme am tot pregatit salate cu bulgur, dar ne-am cam saturat de ele. Deh, ai casei nu s-au prea dat in vant dupa textura bulgurului. Asa ca, ramasa inca cu materie prima, am decis sa o strecor pe ici, pe colo, pe unde pot si sa o consumam totusi. Si stiti cum e: cand te impinge nevoia faci cele mai faine descoperiri. Asa este si in acest caz: combinatia aceasta de ciorba cu legume, carne frageda si bulgur a avut un succes urias si toata ciorba a fost mancata cu pofta! Ingrediente 1 rasol...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Spala bine cartofii si pune-i la fiert cu tot cu coaja timp de 15 minute. Este o solutie mai buna, tinând cont ca acestia sunt mult mai tari decât cei obisnuiti. Dupa ce s-au fiert partial, amesteca-i cu uleiul si condimentele astfel încât sa nu ramâna nici unul neatins. Rastoarna-i într-o tava întinsa si distribuie-i pe întreaga suprafata. Tava trebuie neaparat unsa cu putin unt înainte de a o baga la cuptor. În jumatate de ora ar trebui sa fie gata pentru a-ti putea linisti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a spala orezul în câteva ape, timp în care laptele împreuna cu zaharul si vanilia fierb pe foc. Când esti gata, adauga orezul în lapte si lasa-l pe foc pâna când acesta absoarbe aproape tot lichidul. Un mic pont ar fi sa lasi întotdeaua compozitia mai apoasa, pentru ca orezul se mai umfla si dupa ce iei cratita de pe foc. Topeste ciocolata cu putin unt pentru a nu se întari si toarn-o calda în compozitie. Adauga aromele dorite si pune produsul final în castronele...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Foarte buni, ardeii isi iau gust de la legume, s-au mentinut foarte tari datorita hreanului Ingrediente I : ardei iuti, ceapa rosie solzisori, ceapa alba rondele, hrean ras fin, morcov taiat felii, gogosari taiat felii, sare, zahar, otet Ingrediente II : ardei iuti, gogosari feliute, telina radacina, cotoare de telina, frunze de telina, hrean, piper, boabe de mustar cu condimente de la fuks, foi de dafin, sare, zahar, apa. Compozitia lichida folosita pentru ambele variante : 250 ml otet de 9...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se dau biscuitii prin robot sau se farâma într-un prosop pâna sunt complet marunti. Amestecam cu untul topit si zaharul, dupa care îl presam pe fundul tavii, dar si pe jumatate din marginea/înaltimea acesteia. Bagam la cuptor timp de 10 minute blatul, timp în care vom face rapid compozitia. Amestecam toate lactatele, turnam ouale batute bine, esenta, zaharul, de preferat tos, si faina daca doriti, pâna obtinem o crema în toata regula. Turnam compozitia în tava si o lasam la copt...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca faina, zaharul si un vârf de cutit de sare într-un vas încapator, dupa care se adauga ouale batute împreuna cu laptele. Se poate pune si o lingurita de ulei în compozitie, însa este la alegere. Se amesteca încet pentru a nu se forma cocoloase, rabdarea este cheia unor clatite perfecte. Se amesteca întreaga compozitie pâna devine fina, cu o consistenta nici groasa, dar nici subtire. Dupa aceea se începe prajirea, si în functie de rezultat se mai adauga faina ori lapte,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Bananele se taie în doua si se pun pe bete pentru înghetata. Se introduc într-o punga si se lasa la congelator peste noapte. Se topeste ciocolata într-un borcan scufundat în apa fierbinte sau la abur, dupa care se amesteca împreuna cu mierea de albine. Se scot bananele de la congelator si se dau prin ciocolata pâna sunt acoperite integral. Dupa preferinta, se orneaza înghetata cu fulgi de cocos, fistic maruntit, seminte chia sau un mix de nuci. Se înveleste fiecare înghetata în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
De-alungul timpului, tot felul de "savanti" mari specialisti facuti la apelul de seara, ne invatau ca cutare aliment este benefic, cutare aliment este otrava, ori ca apa este uda si nu ne hidrateaza. Primul atac asupa sanatatii a venit din cauza crizei zaharului. Pe la inceputul secolului trecut, consumul de zahar scazuse din cauza apetentei pentru miere si indulcitori artificiali. Rapid, fabricantii de zahar au gasit diversi "savanti" care elogiau calitatile fenomenale ale zaharului, fara...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
Un nou meniu pentru micul dejun de week-end. Simplu, rapid si satios. Ingrediente pentru 2 persoane: - 400 g varza usor acra - 150 g cartofi albi - cca 15-20 g faina - 1 ou - 1 ceapa mica - arpagic - patrunjel verde - sare - piper Sos de iaurt: - 100 g iaurt - 100 g smantana 16% grasime - 120 branza de capra cu verdeturi - 40 g unt - 4 felii prosciutto Varza se surge foarte bine si se preseaza intr-un servet. Cartofii se curata si se dau pe razatoarea mare. Ceapa se curata de coaja si se...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Se amesteca toate ingredintele în blender pâna se obtine o supa cremoasa. Se garniseste cu rosii taiate cubulete si rozmarin sau marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
prin 2012 incercam piept de pui sous vide iar in 2013 - somon posat in ulei . rezultatul este uimitor insa complexitatea operatiilor descurajeaza pana si pe cei mai indrazneti si rabdatori. sous vide -ul pica oarecum in plan secund pentru mine, bucatar de weekend in apartament de bloc. nicium nu as fi acceptat sa cumpar un aparat de sous vide mare cat o cutie de aspirator care sa ocupe inca un loc pe blatul de bucatarie. si stiti cu totii ca oricat ar fi de mare blatul de bucatarie e ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
Varianta I : minunate, fragede, se topesc in gura doar ca aluatul se lucreaza cam greu, se rupe 200 gr untura de porc 460 gr faina baneasa 000 2 plicuri praf de copt 2 linguri otet 9 linguri de apa 1 lgt coaja de lime 1 lgt coaja de portocale 150 gr zahar pudra vanilat gem, nuca, ciocolata pentru umplutura Se framanta untura cu apa, coaja de citrice si praful de copt stins cu otet pana cand compozitia devine ca o maioneza. Adaugam faina treptat si o incorporam pana ce se desprinde de pe...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
1 kg struguri hamburg 1 kg prune brumarii 1 kg mere acre doua pere 10 linguri de zahar 1 steluta de anason 4 cuisoare 1 vf cutit cardamon 1 lgt praf de mirodenii 1 lingura coniac zeama de lamaie Strugurii se dau prin sita si se indeparteaza coaja si semintele. Celelalte fructe se curata si se taie dupa preferinta.Asezam un rand de fructe si unul de zahar si deasupra zeama de lamaie. A doua zi punem pe foc impreuna cu mirodeniile si lasam pana se leaga. Punem o lingurita de gem la congelator...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se amesteca toate ingredientele pentru a obtine un preparat sanatos.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dragi pofticiosi, sper ca ati avut sarbatori frumoase si linistite si ca ati fost inconjurati numai si numai de oameni la fel de frumosi ca si voi! Noi am petrecut in familie, cu parintii, fratii si bunicii. Am petrecut mult timp in aer liber, ne-am bucurat de soarele zambaret si prietenos, am mancat bunataturi (cu masura), am fost la biserica...A fost frumos, dar scurt :( Intorcandu-ma la mancare, trebuie sa va spun (si sunt sigura ca vi se intampla si voua), ca in fiecare an raman cu un ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Mai mult un piure de mere aromat si gustos, il putem servi si ca desert 2 kg de mere 200-300 gr zahar zeama unei lamai 2 plicuri zahar vanilat 2 batoane scortisoara 4 linguri coniac sau wisky 2 stelute de anason stelat aproximativ 1/2 lgt nucsoara macinata 6 cuisoare putin zdrobite doua maini stafide brune hidratate in 1 lg esenta rom, 1 lg esenta vanilie si 2 lg coniac doua maini de nuca prajita maruntita Merele curatate de coaja, seminte si cotor se taie cubulete, se aseaza in oala, se ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Zilele acestea mi tare dor de vacanta. O fi de la ploaie, ma gandesc. La Cluj cam ploua si e urat "ca saracia", vorba aia. Cand am ales destinatia pentru vacanta de anul asta, de la care mi se pare ca a trecut o eternitate, nici nu am stiut noi unde mergem de fapt. Si de drept. Una e sa vezi imagini pe internet si alta e sa mergi acolo, sa iei pulsul de la fata locului, cum ar veni. Din imaginile gasite, Matera ni s-a parut interesanta si de vazut. (si pana la urma, orice imagine din orice...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com