oscar 2015
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
piera colectia costume de baie 2015, asul verde ultimul numar din august 2015, prajitura tina sept 2015 practic in bucatarie, asul verde ultimul numar decembrie 2015, culoarea rosie este in moda pt anul 2015, mijloace de transport 2015 rosiori nord turnu magurele, ana olson euforia din data de 02 09 2015
Se pune fasolea curatata, spalata si taiata într-o oala, împreuna cu morcovii caratati si taiati rondele subtiri. Se toarna apa clocotita pâna se acopera si se lasa sa fiarba la foc potrivit pâna când morcovii si fasolea sunt fierte. Se adauga apoi mazarea care, fiind la conserva, se va fierbe foarte putin. Legumele se pun într-un castron si, cât sunt înca fierbinti, se adauga peste ele unt proaspat si smântâna. Ghiveciul se serveste fierbinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se mixeaza în robotul de bucatarie. Se toarna compozitia în formele pentru înghetata pe bat si se lasa la congelator câteva ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iarna fiind, nimic nu se compara cu un blid de zama aburinda, nu-i asa? Ca e supa, ca e ciorba, ca e crema...nu conteaza, zama sa fie. Sau cel putin asa e aici, in casa noastra. Cum borcane cu pastai am mereu in camara (multumesc mamei si soacrei pentru asta), imi este foarte usor sa fac rapid o supa cu ele. De aceasta data am ales sa dau totul prin blender si pot sa va spun ca a meritat din plin figura. Am mancat cu pofta pana cand nu a mai ramas nimic in oala. Apoi am mai facut o tura :)...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Reteta preluata de la Laura Adamache 450 - 500 g faina 225 ml lapte 1 ou 80-100 g zahar 100 g unt moale 1 plic drojdie uscata un praf de sare Punem faina amestecata cu drojdia intr-un vas, iar in centrul ei adaugam oul usor batut cu furculita, zaharul, laptele usor caldut si cca 50 g de unt moale. Framantam aluatul si cand incepe sa se omogenizeze, adaugam untul ramas si sarea. Framantam pana cand aluatul devine elastic si nu se mai lipeste de maini. Acoperim vasul cu folie de plastic ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Se amesteca toate ingredientele în robotul de bucatarie pâna obtii un pateu cremos. Daca mai este nevoie, poti sa adaugi putina apa pentru a obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie toate ingredientele cubulete si se amesteca bine astfel încât sa poata fi distribuite în mod egal. Se face un sos simplu din iaurt si usturoi si se adauga peste întregul amestec. Iaurul ar fi indicat sa aiba o compozitie mai densa, însa sa nu fie foarte gras. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Odata cu venirea zilelor friguroase am pornit cuptorul si am aprins ochiurile de la aragaz pentru mancaruri mai consistente. Fripturile ne plac in mod special si daca pana acum le-am facut doar la cuptor, de data asta am optat pentru una facuta sub capac, la foc mic. Reteta o am de la Marga, mama finutei noastre, si am pus-o in practica la o zi dupa ce am aflat-o, n-am mai avut rabdare. Se face foarte foarte usor si o puteti adapta si la alte tipuri de carne, daca cumva nu va place cea de...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Grozave, bune atat calde cat si reci, se pot servi ca atare sau ca si garnitura Ingrediente (2-3 portii, adica fix 6 forme) - 200 gr broccoli - 1 buc potrivita - 500 gr cartofi curatati si taiati cubulete - 25 gr unt - 2 lg smantana sau iaurt gras - 1 ou - 70 gr cascaval ras - 1/2 ceapa rosie optional - un praf de nucsoara - sare si piper alb - 100 gr branza de oaie veche - un pic de marar sau patrunjel Punem cartofii la fiert impreuna cu cotorul de la brocoli, putina sare si ienibahar. ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Se amesteca toate ingredientele în blender.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Papaya si mango verzi de le vezi pe la supermarket sau pe vreo taraba in calatoriile tale, sa stii ca nu sunt alt sortiment decat cel ce-l cunosteai deja, ci ca au fost culese crude pentru a servi drept ingredient principal in salate. Asta fac thailandezii, isi folosesc resursele la maximum si in moduri extrem de creative. Salatele cu fructe necoapte, precum Som Tham si Slad Mamuang Si Kheiyw , sunt signature-dishes ale Thailandei si pe buna dreptate, ca tare, tare bune mai sunt. Som Tham de...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
De cateva zile ne-am intors din vacanta nostra in Italia (si aici am promis ca voi zice cateva vorbe; ma rog, vor fi mai multe postari), mai exact in zona de sud, regiunea Puglia. Ei bine, daca nu ati fost in zona respectiva poate ar trebui sa nu stati prea mult pe ganduri si sa cumparati biletele cat mai curand. Zona este absolut minunata, Doamne, nu-mi vine nici acum sa cred ce locuri frumoase am vazut! Am vizitat mai multe orase: Bari, Matera, Polignano a Mare, Monopoli, Ostuni,...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Încalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius Pune aripioarele de pui într-o tava pentru copt înalta. Amesteca uleiul, sosul de soia, ketchup-ul, mierea, usturoiul, sarea si piperul. Toarna amestecul peste aripioarele de pui Pune tava la cuptor si las-o timp de o ora sau pâna când sosul este caramelizat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Bine v-am regasit. Ingrediente : - 200 g faina - 100 g zahar - 100 g zahar brun - 125 g unt moale - 2 oua mari - 40 g cacao - 200 ml apa fierbinte - 50 g ciocolata amaruie - 50 g ciocolata cu lapte - 1 lingurita ( rasa) praf de copt - 1/2 lingurita bicarbonat - 1/4 lingurita sare fina - 100 g afine (pot fi congelate) Crema de ciocolata: - 300 ml frisca - 200 g ciocolata cu lapte - 100 g ciocolata amaruie - 50 g afine proaspete Incepem cu pregatirea cremei de ciocolata: frisca lichida se pune...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Carnea de porc se sareaza si se lasa deoparte timp de jumatate de ora. Se asaza apoi într-o tava, se toarna 5 linguri de apa si se presara chimenul. Se pune la cuptor, la foc potrivit. Se unge din când în când cu zeama din tava. Daca aceasta scade, se mai adauga o lingura sau doua de apa. Se tine la cuptor aproximativ doua ore, pâna ce carnea este moale si bine patrunsa. Se taie felii si se serveste cu sosul din tava.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un preparat pentru gusturi rafinate... Se prepara ca muraturi pentru iarna dar poate fi si un aperitiv la o tuica mica... Au un gust foarte bun. Ingrediente: Vinete: 1,5 Kg Gogosari: 0,75 Kg. Otet de 9*: 250 mL Apa: 500 mL Sare mare ne-iodata. Zahar: 3 linguri sau 5 pastile sucrazit. Usturoi: 2 capatani marime medie Foi de dafin: 4 Piper boabe: o lingurita. Cantitatea este suficienta pentru 4 borcane de 720 gr. Preparare: - Vinetele se spala si se curata de coaja. Se taie in felii groase de...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
Încinge uleiul de masline într-o tigaie. Caleste ceapa si usturoiul pâna încep sa se înmoaie, apoi adauga ciupercile. Prajeste-le pâna încep sa-si reduca volumul, timp de aproximativ 4 minute. Adauga spanacul si caleste, amestecând constant, timp de câteva minute, pâna ce spanacul se înmoaie. Toarna otetul amestecând constant pâna ce este complet absorbit, apoi adauga vinul alb. Micsoreaza flacara si lasa la fiert pâna ce vinul este complet absorbit. Adauga sare si piper dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune laptele la fiert împreuna cu 100 grame de zahar si vanilia. Între timp separa ouale. Amesteca galbenusurile cu faina si omogenizeaza compozitia, turnând treptat câte putin în laptele caldut. Dupa combinarea cu laptele a compozitiei cu galbenusuri pune din nou la foc amestecând continuu. Ia vasul de pe flacara si strecoara compozitia printr-o sita, lasând apoi totul la racit si apoi la frigider. Bate albusurile cu restul de zahar pâna la obtinerea unei spume. Asaza pe foc un vas...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încalzeste cuptorul în prealabil. Într-un bol se amesteva faina, praful de copt, sarea si zaharul. Adauga untul si amesteca-l putin cu mâna, dupa care adauga oul si laptele batut. Adauga stafidele la final, dupa care întinde aluatul cu sucitorul si taie rotite cu ajutorul unui pahar. Se asaza în tava tapetata cu hârtie de copt si se lasa la cuptor aproximativ 20-25 de minute, pâna când se rumenesc deasupra
Reţetă de pe retete.eva.ro
De indata ce vine toamna si zilele friguroase isi fac aparitia, pe blatul de bucatarie, sta cat mai la indemana, un borcan cu amestec pentru ciocolata calda. Pana anul asta am cumparat acest amestec, dar am hotarat sa il fac eu in casa din cauza celor inscrise pe eticheta. Prea multe ingrediente, prea multe pe care nici nu le-am putut citi din prima. Amestecul se face usor si se pot adauga condimente dupa bunul plac. Noua ne plac scortisoara si cardamonul, insa puteti adauga si cuisoare sau...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
o minunatie, mananci pana pocnesti nu alta Varianta I 1 kg de cartofi noi 1 legatura de marar proaspat 2-3 ramurele de rozmarin facultativ vegeta, piper, condimente : 1 lgt curry, 1 lgt boia dulce, 1/3 lgt curcuma 3-4 lg ulei de masline 50 grame unt salata de varza: tocam fideluta varza, asezam un rand de varza cu 1/2 din mararul tocat, vegeta si otet, amestecam bine si presam putin sa iasa apa, punem restul de varza, marar, ceapa verde tocata, patrunjel, marar, putin leustean si sare, ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com