Cauta in 16.330 retete
... . Incepem sa montam desertul in pahare astfel: o lingura de crema, o lingura ... si continuam astfel pana umplem paharele. Decoram cu frisca si sos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adaugam in compozitie. Luam cateva pahare si le umplem cam un ... rapid in cafea. Adaugam in pahare un strat de piscoturi. Punem ... si la final crema pana umplem paharele. Presaram cacao deasupra. Dam ... cu sticksurile cu finetti fiecare pahar. Se serveste rece direct de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... (daca nu puneti suficienta sare, coliva nu pare dulce). Se adauga ... , framantand cu mana. Se aranjeaza coliva pe un platou, se netezeste ... deasupra pesmet, nuca macinata, biscuiti rasi si cernuti sau diverse ornamente. Coliva se pastreaza la frigider. - 1 kg arpacas, 1 kg zahar, 5 l apa, 300 ... rom, pesmet sau biscuiti sau ornamente. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de fructe sau cremele la pahar. Daca nu se folosesc imediat ... (in functie de cantitatea de ornamente care se doreste sa se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Mama facea cea mai buna coliva. A invatat de la mama ei ... aduc si acum aminte de coliva pe care o facea bunica mea ... , este sa aiba multa nuca. Coliva se face cu rabdare, cu ... ). In timp ce se prepara coliva se rostesc rugaciuni pentru sufletul ... folosit : - 500 g arpacas/ grau pentru coliva - 1,5 cana zahar - 1.5 cana nuca macinata ... si se folosesc pentru a imbraca coliva)...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... si prezentat in varianta la pahar. Gustos si foarte aratos e un ... de mascarpone. Asamblam desertul in pahare alternand straturile astfel: biscuiti, capsuni ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ingrediente: 50 gr musli fruncte tropicale 150 gr iaurt simplu 2 rondele de ananas Se obtin doua pahare.
Reţetă de pe ala-cooking.blogspot.com
... piscoturile in bucati potrivite pentru paharele de servire. Treceti piscoturile 1 secunda ... inainte de servire. Tiramisu la pahar se serveste ca atare, cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... retete traditionale, cum ar fi coliva sau racituri (sau cotoroage, cum ... ) o cantitate atat de mare de coliva, deoarece am avut de curand ... afisate mai sus, obtinand astfel o coliva simpla ori ajutandu-va de ... ornat :) Cam asa arata, asadar, o coliva traditionala, facuta in casa, pentru ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... . Pr. Prof. dr. Ene Braniste) Coliva (in limba greaca ??????? , in limba ... din arpacas (orz macinat dur). Coliva este o ofranda adusa de credinciosi ... scoaterea lor din osanda vesnica. Coliva este elementul principal, absolut necesar ... , crestinul se ingrijeste sa faca o coliva pe care s-o aduca la biserica ... la casa insa in majoritatea colivelor gasim grau/arpacas fiert, nuca ... e doar una...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... mari sa devii dependent. In paharul verde am combinat : 1 mar, 2 portocale ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Pas 1 Se taie somonul în fâsii, se asezoneaza cu sare si piper si un fir de ulei de masline. Se bate crema de brânza cu smântâna, sare si coaja de lamâie.Pas 1 Se taie somonul în fâsii, se asezoneaza cu sare si piper si un fir de ulei de masline. Se bate crema de brânza cu smântâna, sare si coaja de lamâie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 6 galbenusuri 200 gr zahar 2 linguri lapte 500 gr mascarpone 400 ml frisca lichida 2 pliculete zahar vanilat 2 cani cafea tare un pachet mare piscoturi cacao Mod de preparare: Mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc si devin cremoase. Adaugam laptele amestecam si punem pe foc la bain-marie. Fierbem amestecand pana nu se mai simte zaharul fara a da insa in clocot. Dam deoparte si lasam comp ozitia la racit. Cand compozitia este rece adaugam branza mascarpone si mixam bine....
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
1. Se spala verdeata, se curata si se toaca marunt. Se curata usturoiul, se piseaza si se amesteca cu sare si putin ulei de masline. 2. Branza proaspata se mixeaza cu smantanasi cu 4 linguri de ulei de masline. Se adauga sare daca mai este nevoie si se lasa la rece. 3. Se spala castravetii, se sterg bine de apa si se dau pe razatoare, se storc bine si se amesteca in jumatate din cantitatea de branza si cu mararul. Somonul se taie cubulete, se stropeste cu ulei de masline, otet balsamic si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asa am ornat salata boeuf de Craciun.. Si de Paste..
Reţetă de pe sara-2009.blogspot.com
Crema de ciococolata Mousse de ciocolata Pannacottas ananas Pannacottas cu cirese Tiramisu cu pere Verinne cu doua dulceturi Verrine cu zmeura, pistic si migdale
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
600 ml.frisca lichida 2 lingurite zahar pudra 100 ml smantana dulce 2-3 plicuri intaritor de frisca Se pun toate impreuna intr-un castron si se bat cu mixerul la viteza ceea mare citeva minute(atita cit v-om avea o frisca destul de tare ).Se va orna dupa preferinta tort-ul cu citeva ore inainte de servire dupa care se va pune la rece. Frisca va sta bine pe tort deoarece are in ea si smantana
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
Stiti bancul cu ,,ce beau romanii cand se duc in strainatate"? Suna cam asa: ,,- Ce beau romanii cand se duc in strainatate?- Cand se duc in Rusia numai vodca, cand se duc in Germania [&]
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Ingrediente: Briose 12 bucati 4 oua 5 lg suc de portocala(proaspat) 80 gr zahar 200 gr faina praf de copt Sirop: 150 ml suc de portocala(proaspat) 50 gr zahar 50 ml apa Crema 400 ml frisca lichida 200 gr ciocolata 100 gr ciocolata alba dulceata de zmeura Mod de preparare: Briose Preparam tavitele ptr briose...le ungem cu unt si tapetam cu faina Separam oualele,batem albusurile spuma,
Reţetă de pe bucatariadenysei.blogspot.com