Cauta in 16.331 retete
... rece, cat si calda. Pofta buna! Ingrediente si cantitati: 250 g orez brun, nefiert 840 ml apa 1 lingura miere (sau dupa gust) 1 mar ... preparare: 1. Incalzeste bine cuptorul. 2. Clateste orezul si pune-l la fiert, intr ... apa a dat in clocot, lasa orezul la fiert, pe foc mic ... apa, daca este necesar. Daca orezul nu a absorbit toata apa, mai lasa-l la fiert. 3. Amesteca orezul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... nuca de cocos, o cana de orez cu bobul lung, patru linguri de zahar brun, scortisoara, doua cani cu apa ... la foc. Cand clocoteste, adauga orezul. Lasa sa fiarba la foc ... cand. Cand este gata, imparte orezul in farfurii. Curata bananele si ... deoparte. Imparte amestecul egal peste orezul cu lapte. Serveste la temperatura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aceasta salata de legume cu orez poate fi un pranz sau ... cat de hranitoare si gustoasa este aceasta reteta! Ingrediente: 3 cani orez (brun) fiert; 4 cepe verzi, partile albe si verzi taiate in felii ... amesteca intr-un vas mare orezul cu legumele si patrunjelul. 2. Separat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si prepara-i aceste turte de orez, legume si spanac. Pofta buna ... si piper, dupa gust; 1/2 cana faina de porumb (malai); 1 cana orez (brun) fiert; 2 oua; ulei de legume. Condiment de rosii cu ceapa ... -un alt vas. 4. Se adauga orezul, faina de porumb si ouale ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ardei umpluti cu fasole si orez, care se pot servi cu ... grasi verzi 1 cana fasole alba, piure 11/2 cana orez alb sau brun, fiert 1 rosie taiata marunt 1 ceapa rosie rasa 2 linguri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cantitati: 400 g carne de porc (pulpa sau spata) 1 cana orez (preferabil, orez brun, dar poate fi folosit si orez obisnuit) 1 cutie mazare de 450 ... si lasa sa fiarba. 5. Adauga orezul. Amesteca bine si lasa mancarea ... in mancare, inainte de a incorpora orezul, un ardei rosu taiat bucatele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mare de varza 2 lingurite ulei de legume 1 ceapa rasa 1 cana orez (brun) 2 cani ciorba de legume sau supa din conserva 3 linguri stafide ... 2 minute, amestecand continuu. Se adauga orezul si se mai lasa 2 minute ... sau pana cand varza si orezul sunt complet fierte. Se obtin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... post cu ciocolata Fursecuri cu fulgi de ciocolata Budinca de orez brun Shake de fructe si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... alaturi de taitei subtiri sau orez. Se poate servi cu alte ... , pana cand ceapa capata o culoare bruna si legumele sunt moi. 3. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , sare, doua linguri de zahar brun, 50 ml vin, seminte de ... da mancarea deoparte. Serveste cu orez simplu, fiert, sau cu taitei de orez. Sfat Eva: Ca sa fie perfecta, mancarea trebuie gatita ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune tofu pe gratar câteva minute pâna capata o culoare. Orezul se fierbe si se lasa la racit. Buchetelele de broccoli se fierb la abur si se amesteca cu ulei de masline, usturoi pisat, sare si piper.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Pune orezul, untul si sarea într-un vas de iena, cu capac. Toarna apa clocotita peste orez si amesteca. Pune capacul vasului si baga-l la cuptor. Lasa-l timp de aproximativ o ora, pâna ce apa este complet absorbita iar orezul moale. Scoate-l din cuptor, amesteca cu furculita pentru ca boabele de orez sa nu fie lipite unele de altele si serveste fierbinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune tofu pe gratar câteva minute pâna capata o culoare. Orezul se fierbe si se lasa la racit. Buchetelele de broccoli se fierb la abur si se amesteca cu ulei de masline, usturoi pisat, sare si piper.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu sare la fiert. Adauga orezul si lasa sa fiarba in ... -40 de minute, pana cand orezul este moale. Separat, inmoaie ceapa ... , dupa inca un minut. Pune orezul intr-un bol mai mare ... de caise si stafidele, cat orezul mai este cald inca, apoi ... un capac si lasa 2 ore, ca sa patrunda aromele. - 300 g orez brun, de preferinta cu bobul lung, 1 ceapa taiata marunt, 1 lingura chimen ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pune la foc, pentru ca orezul sa fiarba. Dupa ce da ... oala cu un capac. Lasa orezul aproximativ 30 de minute, pâna ... de pe foc si scurge orezul de apa, daca mai este ... sa se raceasca. În timp ce orezul este la racire, stafidele se ... âie, sarea si piperul. Într-un castron separat, amesteca împreuna orezul brun, vârfurile de sparanghel, ardeiul rosu, merele si stafidele....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune orezul la fiert timp de 20 de minute sau conform instructiunilor de pe ambalaj. Procedeaza si cu boabele de fasole la fel. Prepara dresing-ul pentru salata, amestecând ingredientele. Într-un vas mare pune telina, salata verde, ceapa, toate taiate marunt si porumbul. Adauga peste orezul si fasolea, dupa ce, în prealabil, le-ai lasat la scurs. Amesteca ingredientele în vas si adauga dressing-ul. Amesteca din nou. Salata e gata!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se curata de seminte. 2. Orezul se spala si se fierbe ... de ardei câte o lingura de orez care se acopera cu amestecul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se topeste untul într-o tigaie mare la foc mediu, iar apoi se adauga zaharul brun. Se pun fileurile de somon peste amestecul de zahar si se lasa pe foc mediu aproximativ 5 minute. Dupa aceea, se toarna bourbonul în jurul pestelui si se lasa pe foc alte 5 minute sau pâna când pestele de desprinde usor cu furculita. Se pune somonul în farfurie si se adauga peste el glazura ramasa în tigaie. Se poate servi cu orez brun si sparanghel!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune orezul la fiert într-un vas cu apa. În alt vas pune laptele la fiert împreuna cu zaharul. Dupa ce orezul da în clocot de câteva ori, strecoara-l si adauga-l în laptele îndulcit. Lasa-le sa fiarba pâna când orezul începe sa se umfle. Adauga praful de vanilie, pentru un plus de aroma. Dupa ce fierbe orezul, adauga nuca rasa si amesteca bine. Acopera mai apoi orezul cu un strat delicios de crema...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se încinge uleiul, se adauga condimentele si 2 catei de usturoi feliati. Se adauga pe rând legumele feliate, se înabusa putin împreuna, dupa care se pune apa cât sa le acopere pe jumatate. Se lasa la foc mic, sub capac pâna obtii consistenta dorita. Orezul se pune la fiert, dupa care se încorporeaza la final în ghiveciul de legume. Dupa ce se opreste focul, se adauga usturoiul ramas si câteva frunze proaspete de busuioc.
Reţetă de pe retete.eva.ro