Cauta in 21.294 retete
... . Da focul mic si lasa omleta pâna când ouale încep sa ... de jos. Cu o spatula, desprinde omleta de pe tigaie, apoi pune ... peste tigaie, si întoarce cu grija omleta pe ea. Asaza iar omleta în tigaie cu partea nefacuta în jos si las-o pe foc pâna ... facute. Presara rosiile si ceapa verde deasupra si serveste omleta calda ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius Unge cu putin ulei 12 forme pentru briose. Pune cârnatii într-o tigaie si rumeneste-i putin, apoi scoate-i pe un prosop din hârtie pentru a elimina excesul de grasime. Amesteca într-un bol ouale, ardeiul tocat marunt, ceapa, cârnatii, sarea si piperul. Distribuie uniform compozitia în cele 12 forme de briose si pune tava în cuptor. Lasa timp de 15-20 de minute sau pâna când ouale s-au coagulat bine, iar pe scobitoare nu ramân urme...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: pentru Oua "Cazino" 5 oua 1-2 lgt mustar unt maioneza salata verde ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... in care se va servi omleta, dar deocamdata se lasa in ... stea la cald. Se face omleta, amestecand ouale cu soteul de ... lua toata caldura omletei, care trebuie sa topeasca untul. - Pentru omleta: 6-8 oua, 2 linguri unt, 2 lapti de crap, 100 g peste proaspat sau o cutie ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... treaca Pastele, sa ramana atatea oua inrosite si sa nu facem oua umplute? Cred ca asta e prima reteta care ii vine in ... ceva mult mai indraznet, respectiv oua umplute cu ansoa, condimentate cu ... si fara maioneza grea. Ingrediente: - 5 oua fierte tare - 5 fileuri de ansoa ... pasta asta umplem jumatatile de oua, pe care le asezam pe ... faceti si un sos pentru oua, din maioneza,...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: 6 oua batute 250 g carnaciori picanti 1 ceapa 2 ardei (preferabil de culori ... si carnaciorii si amestecati pana omleta este gata. Ce inseamna Cajun ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... . Imediat, cu ajutorul unei spatule, omleta se impatureste in doua si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 ficat de curcan sau 2-3 ficati de gaina, unt, 5-6 oua, sare, 1/2 lingura faina Mod de preparare: Ficatii se rumenesc putin in unt, cat sa se patrunda si se sting cu faina. Se face apoi o omleta obisnuita, se pune sare, iar cind este gata se toarna deasupra mincarea de ficati, se impatura omleta in trei, dupa care se serveste Mod de servire Se poate servi aceeasi omleta si cu mincare de rinichi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
5 oua, o lingura untura sau unt, 2 lingur smantana, 4 fire ceapa verde, marar, sare, piper Mod de preparare: Ouale se sparg intr-o farfurie adinca, se adauga ingredientele de mai sus si se bat bine cu furculita. Se toarna in untura sau untul incins. Omleta se coace pe ambele parti si se serveste imediat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , asa ca s-a adjudecat denumirea de oua in cuib de paine. Care ... inmuia painea in galbenus. Ingrediente: - 2 oua - 2 felii de paine (daca aveti ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
1 kg cartofi, 2 cepe, 6 oua, sare, piper Mod de preparare: Cartofii se curata si se taie felii subtiri. Ceapa se toaca marunt. Se pun cartofii la prajit in ulei incins cu sare si piper. Se adauga si ceapa amestecand uneori. Ouale se bat bine si se toarna peste cartofi. Nu se mai amesteca. Se intoarce omleta pe partea cealalta si se prajeste bine. Mod de servire Se serveste cu vin sau bere
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... o treime din ouale batute. Când omleta s-a rumenit bine pe margini întoarce ... . 3. Pune doua felii de cascaval, cât omleta este înca fierbinte, câteva felii ... înca de doua ori (doua omlete). Când se racesc, taie în felii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... porc, 100 g branza, o lingurita faina, 3 oua, 3 linguri unt, 2 linguri lapte, sare ... : Se bat ouale ca pentru omleta, se adauga sare, piper, laptele ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius Unge cu putin ulei 12 forme pentru briose. Pune cârnatii într-o tigaie si rumeneste-i putin, apoi scoate-i pe un prosop din hârtie pentru a elimina excesul de grasime. Amesteca într-un bol ouale, ardeiul tocat marunt, ceapa, cârnatii, sarea si piperul. Distribuie uniform compozitia în cele 12 forme de briose si pune tava în cuptor. Lasa timp de 15-20 de minute sau pâna când ouale s-au coagulat bine, iar pescobitoare nu ramân urme dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
4 buc. oua, 4 linguri fasole verde fiarta, 2 linguri smantana sau 2 linguri lapte, 1 lingura unt sau ulei, sare Mod de preparare: Ouale batute se amesteca cu fasolea fiarta, se adauga smantana sau laptele, sarea necesara si se prajeste omleta in tigaie, cu untul sau uleiul bine infierbintat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Într-o tigaie se pun uleiul si chimenul la prajit un minut, dupa care se adauga ceapa pâna se înmoaie putin. Se adauga usturoiul razuit, paprika afumata si ardeiul, amestecându-se putin pâna când se înmoaie toate. Apoi se pune conserva de rosii, sare, piper si se lasa tigaia acoperita pe foc, timp de 15 minute. Se face câte un loc pentru fiecare ou, dupa care se acopera din nou tigaia si se lasa înca 5 minute pâna când albusul este facut integral si obtii consistenta dorita pentru...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... oarecum "upgradata" :)) Iata: Ingrediente: - oua (am gasit "oua de taran" in ... spalati un vas, faceti cafeaua sau un ceai, omleta e gata ;) Enjoy ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
6 oua, Mod de preparare: Se inabusa cartofii, curatiti si dati pe razatoare, cu slanina taiata patratele, intr-o tigaie acoperita. Se adauga untul si ouale bine batute cu sare si piper, dupa gust. Se lasa pe foc pana se intareste omleta. Se impatura si se asaza pe o farfurie.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pune pe foc într-o oala apa cu sare si lasa la fiert. Când da în clocot adauga cartofii taiati si fierbe-i aproximativ 5 minute, pâna când îi poti patrunde cu o furculita, dar fara sa se sfarâme. Ia-i de pe foc si strecoara-i. Între timp încalzeste cuptorul pâna la 175 grade Celsius. Mai departe, pune uleiul într-o tigaie la foc si lasa-l pâna când se încalzeste. Adauga ceapa taiata marunt si las-o la calit, amestecând usor. Adauga mai apoi ouale, cartofii, sunca, sarea si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se alege spanacul si se fierbe. Se lasa la o parte, o lingura de spanac, iar restul se asaza într-o tava pentru cuptor, cu doua linguri de unt. Se presara brânza rasa si se pune putina smântâna. Separat se bat albusurile, se adauga sare si se toarna peste spanacul din forma. Se netezeste albusul cu dosul lingurii si din loc în loc se fac gauri rotunde, cât sa încapa un galbenus. La mijloc se face o gaura ceva mai mare, în care se asaza spanacul pastrat la cald. În fiecare gaura se...
Reţetă de pe retete.eva.ro