Cauta in 16.330 retete
... . Imediat, cu ajutorul unei spatule, omleta se impatureste in doua si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o treime din ouale batute. Când omleta s-a rumenit bine pe margini întoarce ... . 3. Pune doua felii de cascaval, cât omleta este înca fierbinte, câteva felii ... înca de doua ori (doua omlete). Când se racesc, taie în felii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... treaca Pastele, sa ramana atatea oua inrosite si sa nu facem oua umplute? Cred ca asta e prima reteta care ii vine in ... ceva mult mai indraznet, respectiv oua umplute cu ansoa, condimentate cu ... si fara maioneza grea. Ingrediente: - 5 oua fierte tare - 5 fileuri de ansoa ... pasta asta umplem jumatatile de oua, pe care le asezam pe ... faceti si un sos pentru oua, din maioneza,...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Ingrediente: 6 oua batute 250 g carnaciori picanti 1 ceapa 2 ardei (preferabil de culori ... si carnaciorii si amestecati pana omleta este gata. Ce inseamna Cajun ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , asa ca s-a adjudecat denumirea de oua in cuib de paine. Care ... inmuia painea in galbenus. Ingrediente: - 2 oua - 2 felii de paine (daca aveti ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius Unge cu putin ulei 12 forme pentru briose. Pune cârnatii într-o tigaie si rumeneste-i putin, apoi scoate-i pe un prosop din hârtie pentru a elimina excesul de grasime. Amesteca într-un bol ouale, ardeiul tocat marunt, ceapa, cârnatii, sarea si piperul. Distribuie uniform compozitia în cele 12 forme de briose si pune tava în cuptor. Lasa timp de 15-20 de minute sau pâna când ouale s-au coagulat bine, iar pescobitoare nu ramân urme dupa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o tigaie se pun uleiul si chimenul la prajit un minut, dupa care se adauga ceapa pâna se înmoaie putin. Se adauga usturoiul razuit, paprika afumata si ardeiul, amestecându-se putin pâna când se înmoaie toate. Apoi se pune conserva de rosii, sare, piper si se lasa tigaia acoperita pe foc, timp de 15 minute. Se face câte un loc pentru fiecare ou, dupa care se acopera din nou tigaia si se lasa înca 5 minute pâna când albusul este facut integral si obtii consistenta dorita pentru...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... oarecum "upgradata" :)) Iata: Ingrediente: - oua (am gasit "oua de taran" in ... spalati un vas, faceti cafeaua sau un ceai, omleta e gata ;) Enjoy ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Pune pe foc într-o oala apa cu sare si lasa la fiert. Când da în clocot adauga cartofii taiati si fierbe-i aproximativ 5 minute, pâna când îi poti patrunde cu o furculita, dar fara sa se sfarâme. Ia-i de pe foc si strecoara-i. Între timp încalzeste cuptorul pâna la 175 grade Celsius. Mai departe, pune uleiul într-o tigaie la foc si lasa-l pâna când se încalzeste. Adauga ceapa taiata marunt si las-o la calit, amestecând usor. Adauga mai apoi ouale, cartofii, sunca, sarea si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se alege spanacul si se fierbe. Se lasa la o parte, o lingura de spanac, iar restul se asaza într-o tava pentru cuptor, cu doua linguri de unt. Se presara brânza rasa si se pune putina smântâna. Separat se bat albusurile, se adauga sare si se toarna peste spanacul din forma. Se netezeste albusul cu dosul lingurii si din loc în loc se fac gauri rotunde, cât sa încapa un galbenus. La mijloc se face o gaura ceva mai mare, în care se asaza spanacul pastrat la cald. În fiecare gaura se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ouale fierte se curata de coaja, se taie pe jumatate si li se indeparteaza galbenusurile. Ciupercile si ceapa se toaca foarte fin si se pun la calit in ulei, pana se inmoaie. Dupa ce se racesc se amesteca cu smantana, maioneza, mustar, patrunjel tocat fin, sare si piper. In functie de preferinte, galbenusul se poate adauga sau nu. Cu amestecul obtinut se umplu jumatatile de ou. Se decoreaza cu patrunjel verde.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , sau se taie si se folosesc în diverse retete de oua umplute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... place voua mai mult. Ingrediente: - 5 oua fierte tare - 1 lingura cu varf ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
- gelatina se pune la inmuiat in 100 ml apa rece; - cu un cutit zimtat decupam capacele din fiecare ou de ciocolata; - le asezam intr-un cofrag fiindca au stabilitate mai buna, iar capacelele le punem deoparte; - crema de mascarpone o punem intr-un vas, adaugam zahar dupa gust, coaja rasa de la o lamaie, 2 plicuri zahar vanilat si o amestecam cu mixerul pana la omogenizare 1-2 minute; - frisca o batem spuma si apoi o adaugam la crema de mascarpone; - punem vasul cu gelatina inmuiata pe foc...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Fierbeti 2-3 oua tari (minim 5 minute). Preparati o maioneza rapida dintr-un galbenus ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se sparg ouale si se bat bine intr-un bol. Se spala si se taie marunt mararul. Se adauga faina putin cate putin peste ouale batute si se mixeaza. Se taie salamul felii , apoi patratele mici. Se adauga smantana, salamul taiat cubulete si se mixeaza din nou. Se adauga apa minerala, mararul, sarea si se amesteca pana se omogenizeaza. Se unge o tava cu ulei, se toarna compozitia si se introduce in cuptorul incalzit pentru 20 de minute. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foc potrivit. Reteta de fata, omleta (frittata) cu legume, nu necesita multe oua, doar atat cat sa tina ... mazare (proaspete, conservate sau decongelate) 4 oua 3 linguri apa Mod de preparare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tigaia Delimano . Se fierb doua oua tari, se curata si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca ouale, avocado, rosiile, ceapa, sarea si piperul într-un bol. Adauga apoi maioneza, smântâna si zeama de lamâie si amesteca bine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fierbe cartofii în coaja, iar când au fiert curata-i si taie-i felii pe lat. Rondelele de cartofi se pun într-un vas de sticla, care a fost uns în prealabil cu unt. Peste cartofi se asaza un strat de brânza sarata si rondele de ou fiert. La final se pune un strat de rondele de cartofi, peste care se adauga cateii de usturoi, mararul tocat si putina sare. Vasul se umple cu apa, cât sa acopere ingredientele, si se lasa la cuptor, la foc mediu, aproximativ 60 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro