Cauta in 21.294 retete
Se sparg ouale si se bat bine intr-un bol. Se spala si se taie marunt mararul. Se adauga faina putin cate putin peste ouale batute si se mixeaza. Se taie salamul felii , apoi patratele mici. Se adauga smantana, salamul taiat cubulete si se mixeaza din nou. Se adauga apa minerala, mararul, sarea si se amesteca pana se omogenizeaza. Se unge o tava cu ulei, se toarna compozitia si se introduce in cuptorul incalzit pentru 20 de minute. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foc potrivit. Reteta de fata, omleta (frittata) cu legume, nu necesita multe oua, doar atat cat sa tina ... mazare (proaspete, conservate sau decongelate) 4 oua 3 linguri apa Mod de preparare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
6 oua fierte tari, 1 ou crud, 400 gr. carne tocata, 1 lingura pesmet, 1 lingura unt Mod de preparare: Ouale fierte si curatate de coaja se imbraca in carne tocata, se dau prin ou batut si se tavalesc prin pesmet, dupa care se rumenesc pe toate partile in unt incins. Cind chiftelutele sunt frumos rumenite, se taie in doua, se asaza pe o farfurie, cu partea taiata in sus si se servesc imediat. Mod de servire Se pot servi si calde, si reci
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 8 felii de franzeluta, o lingura smantana, 3 1/2 lingurite unt, 1 1/4 pahar lapte, 1 galbenus ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 250 gr. spanac, 100 gr. macris, 100 gr. unt, 6 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 kg branza, 2 oua, 4-5 linguri smantana, 2 linguri faina, 3 linguri unt, 1/2 pahar lapte Mod de preparare: Se pune laptele impreuna cu untul pe foc sa clocoteasca, se adauga toata faina odata si se amesteca repede. Cind este aproape rece se adauga galbenusurile, branza bine sfarimata si smantana, apoi albusurile batute spuma (se pot pune si ouale intregi). Se unge o forma in care se toarna compozitia si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, o lingurita cu varf de mustar, o lingura zeama de lamiie, un ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 2 buc. ficat de gaina, o ceapa, o lingurita cu varf de unt ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... oua, 1/4 kg ciuperci, 2 cepe, 1 legatura patrunjel verde, 1 ceasca zeama de carne ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . radacina patrunjel, 2 buc. castraveti murati, 2 oua, 6 linguri ulei, 2 linguri zeama de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-350 gr. macaroane, 200 gr. branza de oi, 3 linguri unt, sare, 3 oua Mod de preparare: Macaroanele fierte in apa clocotita cu sare se strecoara si se amesteca cu branza rasa si cu ouale batute. Se asaza in tava, cu bucati de unt printre ele. Deasupra se pun citeva bucati de unt si se dau la cuptor sa se rumeneasca Se servesc fierbinti. Se pot prepara si fara oua.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
5 oua, 200 g ficatei, ulei, sare, piper Mod de preparare: Se fierb 5 oua. In alta cratira se fierb ficateii. Se curata ouale si se taie in doua, scotind galbenusul. Albusul trebuie sa fie cat mai bine pastrat. Se prajeste bine ceapa in tigaie, se adauga ficateii si galbenusurile. Se aduce la o pasta omogena. Se adauga piper si sare dupa gust. Se ia de pe foc, se raceste. Se umplu albusurile cu pasta obtinuta. Se poate adauga cate putina maioneza de asupra. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, 2 linguri ulei, sare, 3-4 linguri telemea rasa, 2-3 catei de usturoi, verdeata, piper Mod de preparare: Se fierb ouale tari, se curata, se taie in jumatati. Se scot galbenusurile cu grija, se freaca cu ulei, sare, piper, se adauga telemeaua rasa, usturoiul pisat bine, verdeata tocata. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile, se aranjeaza pe un platou, pe un strat de frunze de salata Se decoreaza platoul cu felii de rosii sau masline, dupa sezon.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... tigaia Delimano . Se fierb doua oua tari, se curata si se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
200 gr. ciuperci, 4 oua, 100 gr. parmezan, 1 buc. ceapa de apa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Amesteca ouale, avocado, rosiile, ceapa, sarea si piperul într-un bol. Adauga apoi maioneza, smântâna si zeama de lamâie si amesteca bine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
50 gr. unt, 150 gr. cascaval ras, o lingura lapte praf, 10 oua, sare, piper Mod de preparare: Se sparg ouale intr-un castron si se adauga celelalte ingrediente. Se omogenizeaza. Se pun apoi untul intr-o tigaie si cind este fierbinte, se adauga ouale. Cind omleta este coapta pe o parte, se intoarce, apoi se pune pe platou, se ruleaza si se taie in portii.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 oua, 100 gr. sunca, 200 gr. ciuperci mici, putin unt, sare, piper, verdeata tocata Mod de preparare: Ouale se fierb moi (cca 3 minute in apa clocotita); cind sunt gata se curata. Sunca se taie cubulete, iar ciupercile spalate se taie felii si se rumenesc putin in unt. Cind sunt gata se condimenteaza, se pun peste oua, impreuna cu sunca si se presara cu verdeata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 100 g slanina sau costita afumata, 1/2 lingura unt sau untdelemn Mod de preparare: Se taie bucatele de slanina sau costita afumata. Se lasa sa se rumeneasca pe o parte si pe alta, apoi se toarna ouale. Se coace ompleta, se impatureste, se pune pe o farfurie si se serveste calda.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, o lingura unt, 10 - 15 gaturi de raci sau cateva languste, sare Mod de preparare: Se face o omleta simpla peste care se presara gaturi de raci fierti si curatati. Se ruleaza, se pune pe farfurie, iar pe margine se asaza racii fara gaturi.
Reţetă de pe www.retete-bune.com