Cauta in 21.308 retete
Fierbem in apa , cu sare si zahar, orezul, separat in alt vas, tot cu apa si sare, fierbem pastele. Branza o amestecam intr-un castron cu zahar, un ou, stafidele( care au stat macar o ora in apa in prealabil), zahar vanilat si iaurtul. In forma de copt punem intai unt si-l intidem bine, adaugam pastele si le intindem uniform, peste ele adaugam jumatate din amestecul de branza, urmeaza orezul, restul de branza, deasupra punem oul ramas. Dam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se combina smântâna cu ciocolata, lasându-se la topit pe foc mic. Se toarna amestecul într-o tava care se lasa timp de o ora la frigider. Se formeaza câte o biluta de ciocolata care se trece prin unt de arahide si apoi prin arahidele maruntite. Se pastreaza la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... început toate ingredientele, lasând ciocolata topita împreuna cu putin unt ... de pesment, adaugam crema cu ciocolata, apoi pesmet, iar la final ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... capacele din fiecare ou de ciocolata; - le asezam intr-un cofrag ... o lasam deoparte; - umplem ouale de ciocolata mai mult de jumatate cu ... ; - in mijlocul fiecarui ou de ciocolata umplut ,cu coada unei lingurite ... dulceata; Astfel umplute ouale de ciocolata se lasa la rece pentru ... se aseaza deasupra capacelele de ciocolata si se pot servi la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ) si se foloseste pentru reteta Branza de vaci data prin sita ... fina (daca folositi crema de branza nu e nevoie de aceasta manopera ... proaspete, jeleuri de fructe, sos caramel, de ciocolata, conform preferintelor fiecaruia ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie ciocolata în bucatele foarte mici si topeste-o într-un vas cu fund dublu sau la bain-marie. Înfige câte o scobitoare în fiecare capsuna si apoi scufund-o trei sfeturi în ciocolata. Asaza capsunile cu scobitoarea si coditele în jos pe un gratar si pune-le la frigider, pentru ca ciocolata sa se întareasca.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un bol, amesteca bine untul sau margarina, pesmetul de graham, zaharul pudra si o cana cu unt de arahide. Asaza compozitia într-o tava de aproximativ 20x30 centimetri, niveleaza si preseaza bine. Topeste chipsurile de ciocolata la bain marie împreuna cu 4 linguri cu unt de arahide, amestecând din când în când. Toarna ciocolata topita peste amestecul din tava. Pune la frigider si lasa la racit timp de cel putin o ora, apoi taie în dreptunghiuri.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ml apa! Putem adauga si branza framantata in acest amestec sau ... ! Optional: daca dorim o placinta cu branza dulce mai adaugam in plus ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foc mare intre timp punem ciocolata alba si alunea macinate . lasam ... tot cu acest amestec de ciocolate albe putem decora dupa gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca iaurtul cu branza si zaharul pana devin o pasta omogena ... rade. Coaja se pune in branza cu iaurt. Se spala capsunile ... bucatele, la fel si ciocolata. Capsunile si ciocolata se incorporeaza in masa de iaurt si branza. Nucile si stafidele se presara ... menta rupte marunt - facultativ). - 375 g branza de vaca proaspata, 200 g iaurt ... , 30 g miez de nuca, 50 g...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Aluatul se prepara la fel ca orice coca cu ingredientele de mai sus cu specificarea ca in aluat se pune branza vaci.Se lasa aluatul sa se odihneasca la rece,apoi se intinde o foaie groasa de 1 cm, se taie patrate de aluat nu prea mari, care se umplu cu branza sarata pregatita,Se impaturesc ca pliculetele si se coc la foc potrivit.Pofta buna si cand beti bere si mancati un patratel de-al meu, sa va ganditi la mine!Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sarea si faina se dac o coca caer se imparte in 3 parti egale.Branza ,ouale si smantana se amesteca bine.Se unge tava cu margarina,se intind 3 foi ,se ung cu margarina,se pune branza pe fiecare si se baga la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de esenta de rom. Amestecam branza de vaci cu 3-4 linguri de ... ultima foaie punem compozitia de branza dulce si rulam foile cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , dupa care incorporam cu grija branza si iaurtul. Adaugam esentele si ... deasupra compozitia de iaurt si branza si asezam ultimele foi unse ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... aseaza câte un fulg de ciocolata în forma de picatura. Pentru nas ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Amesteca untul, zaharul alb si zaharul brun pâna ce obtii o pasta fina. Bate pe rând câte un ou în compozitia de unt si zahar, apoi adauga extractul de vanilie. Dizolva bicarbonatul de sodiu în apa calda si adauga peste compozitie. Pune faina, chipsurile de ciocolata si alunele. Amesteca bine compozitia, apoi pune cu lingura pe o tava întinsa, neunsa. Coace timp de zece minute sau pâna când fursecurile sunt rumenite pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 176 de grade Celsius. Pune biscuitii în formele pentru briose. Amesteca crema de brânza cu iaurtul grecesc si cu zaharul, dupa care adauga pe rând ouale si cacaua. La final încorporeaza bucatile de ciocolata neagra si toarna câte putin din amestec peste biscuitii din forme. Se lasa la cuptor timp de 20 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... calitatile). Se amesteca apoi cu branza de vaci. 4. Frisca se bate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Branza se amesteca cu ouale, zaharul, zaharul vanila, esenta de rom ... . Se aseaza un strat de branza (1/2 din compozitie), apoi se aseaza ... . Se pune si restul de branza, iar deasupra restul de foi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Incingem gratarul si prajim nucile , iar feliile de paine le facem crutoane. Spalam rosiile si rucola. Jumatate din rucola o asezam in vasul de servit si stropim cu o lingura de ulei. Deasupra asezam feliile de branza de capra, rosiile taiate jumatati, nucile si crutoanele de paine. Stropim cu cealalta lingura de ulei. ( Intrucat branza de capra are un gust puternic , este sarata si are deja mirodenii nu mai este nevoie sa condimentam sau sa adaugam sare)....
Reţetă de pe retete.eva.ro