muschiulet de vita cu sparanghel mai 2013
Pagina 2 din 5
Caleste ceapa cu uleiul într-o oala la foc mediu. Adauga apoi faina, mestecând, si apoi urmatoarele 6 ingrediente. Mesteca pâna când supa devine cremoasa. Se reduce focul si se mai lasa 10 minute, mestecând. Adauga apoi brânza si smântâna. Lasa pe foc pâna când se topeste brânza. Se serveste calda.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Frunzele de vita se oparesc. Ceapa se razuieste, se caleste putin ... condimente dupa gust. Frunzele de vita de vie se umplu cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie capetele sparanghelului, apoi se fierbe in apa sarata timp de 5 minute. Se incinta uleiul intr-o tigaie, unde se caleste ceapa, timp de 3-4 minute. Se adauga usturoiul, se pune smantana si sparanghelul, care se taie bucatele. Se pune si parmesan-ul si se foloseste un blender pentru a pasa ingredientele. Se asezoneaza cu sare si piper si se pune deoparte. Se fierb pastele si se servesc cu sosul facut.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Nimic nu este mai delicios si sanatos la cina decat o friptura frageda de vita, garnisita cu legume. Incearca! Ingrediente si cantitati: 500-700 g muschiulet de vita 1 broccoli mic 250 g mazare ... congelate Mod de preparare: 1. Curata muschiuletul, tavaleste-l prin faina si pune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru prima reteta culinara cu sparanghel, nu a iesit deloc rau. Am ... gusturile noastre. Ingrediente: - o legatura de sparanghel - 2 foi pentru placinta - un ou ... Pentru inceput taiem sparanghelul, respectiv partea care e mai alba, asa cum ... ). Separam albusul de galbenus. Strecuram sparanghelul si il trecem sub jet ... in jurul fiecarei tulpini de sparanghel si folosim...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Trebuie pregatita mai intai umplutura de carne. Ceapa se caleste usor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... apa si incepem sa oparim vita de vie ,cam 5 minute .O scurgem ... dura, sa iasa sarmalele pufoase .Mai adaugati suc de rosii daca ... pe o suprafata curata o frunza de vita,cu partea lucioasa in jos ... ambele capete ale frunzei de vita-de-vie si rulati-o ca ... , daca ne raman , foi de vita, pe fundul la o cratita si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune uleiul într-o tigaie la încalzit, apoi adauga sparanghelul cu sare si piper dupa gust si lasa-l aproximativ 5 minute. Îndeparteaza tigaia de pe foc si pune sparanghelul pe o farfurie. Stropeste-l cu suc de lamâie si presara menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se pregateste carnea de vita, se toaca în robot si se caleste în uleiul de masline. 2. Se adauga apa calduta putin câte putin si se scade la foc potrivit. Spre final, se condimenteaza cu sare, piper si salvie uscata. 3. Pasta de masline se pune la sfârsit si se lasa sa se racoreasca. Se adauga patrunjelul tocat, salvia proaspata si oul si se omogenizeaza. 4. Se întinde aluatul, se pune umplutura si se ruleaza. Se unge cu galbenusul batut si se coace la 160°C. Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bine încinsa, asaza bucatile de vita asezonate cu sare si piper ... doua farfurii, taie friptura de vita în fâsii subtiri, asaza deasupra frunzelor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
700 g carne vita 2 cepe, 400 g cartofi fainosi, Mod de preparare: Carnea ... cuptor. Daca este nevoie se mai completeaza cu putina apa. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Muschiul de vita se taie în 10 bucati si se marineaza în amestecul ... balsamic. Feliile de muschi de vita se scot din marinata, se ... în mijlocul farfuriei, deasupra muschiul de vita la gratar si deasupra sosul ... rosu. Sfatul bucatarului: Muschiul de vita se poate înlocui cu cotlet ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... limba vita, 4 morcovi, 3 radacini patrunjel, 2 cepe, o telina, taitei sau galuste de ... patrunjelul tocat fin, eventual se mai pune putina vegeta pentru gust ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mica smantana, 7-8 legaturi frunze de vita Mod de preparare: Fulgii sau ... la muiat intr-un castron mai adinc cu apa calda multa ... sau un capac de diametru mai mic decit al castronului astfel ... oparesc foarte usor foile de vita. In compozitia racita se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 gr. carne de vita fiarta bine, 2 buc. ceapa mijlocie, 10 ... Mod de preparare: Se pregateste mai intii sosul. Se freaca mustarul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Peste carnea taiata fasii se adauga unt si usturoi, se ruleaza si se prinde cu ajutorul unei scobitori. Se unge tava cu ulei si se introduce la cuptor cca. 60 minute la foc moderat. Legumele se pun la calit si se lasa cca.30 min. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ,1 lingurita faina, 1/2 l bors, foi de vita, stevie sau spanac Mod de preparare: Foile de vita, spanac sau stevie se oparesc in apa ... si se fac sarmalute cat mai mici. Se asaza in cratita ... dupa ce sarmalutele sunt fierte mai intii cu apa, ca sa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Sparanghelul este o sursa buna de vitamina K, vitamina B, vitamina C si vitamina A. Profita ... ii contine, inclunzandu-l in cat mai multe retete. Iata una simpla, dar delicioasa. Ingrediente 6-8 tulpini de sparanghel 1 lingura ulei de masline sare ... de preparare Toarna uleiul peste sparanghel si presara sarea si piperul ... de groase sunt tulpinile de sparanghel). Foloseste ingredientele pentru a...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se adauga muschiul de vita taiat in fasii foarte subtiri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro