Cauta in 20.697 retete
... ierburi de Provence. Varfurile de sparanghel se baga in apa clocotita ... condimentate si cate 3 fire de sparanghel, apoi se ruleaza strans si ... , se adauga vinul si se mai lasa 5 minute pe foc cat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Frunzele de vita se oparesc, apoi se scot pe un platou ... . Se adauga orezul si se mai lasa 2-3 minute, doar sa fie ... se aseaza cateva frunze de vita, apoi un strat de felii ... orez pe fiecare frunza de vita si se ruleaza, apoi se ... nou strat de frunze de vita si se toarna apa fierbinte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... in toate bucatariile Europei Centrale. Mai fine decat galustele din faina ... ) dar si cu consistenta delicata a supelor de pui sau vita. Exista mai multe metode de preparare a galustelor de gris. Toate insa ... folosi o metoda alternativa pentru o modelare mai usoara. Amestecati bine ingredientele, lasati ... rapid galuste de dimensiune putin mai mare ca o maslina. Aceasta se ... de galuste de gris,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si antricotul de vita - mai scumpa si mai rafinata decat carnea de porc, carnea de vita reprezinta ... mediu facuta. Muschiul de vita, cea mai valoroasa parte a sa se ... exteriorul dar sa pastreze interiorul mai crud. Antricotul, brazdat de o fibra ... legume - intre 1/2 si 1 ora (vezi mai multe despre marinare ) Frigerea. Carnurile ... de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... asiatice. Reteta ar fi putin mai complicata, insa am incercat pe ... trebuie cam 350-400 de grame de carne de vita cat mai frageda...eventual muschi, 1 broccoli potrivit, sare, piper, 2 lingurite cu ... zdrobit putin), ghimbirul taiat cat mai mare si ardeiul iute, pana ... din lemn...cum va este mai usor. Va fierbe si va ... atentie la cantitatile de sare, mai ales ca sosurile de...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
... in special din carne de vita tocata fin, fara urme vizibile de grasime. Cel mai apropiat produs de pe piata ... acestui produs. Una dintre cele mai apreciate retete de hot dog ... -un carnat din carne de vita, cu rosii, muraturi, ardei iuti ... cu un crenvurst din carne de vita, cat mai lung si ... specifice (hrean, miere, etc.). Cel mai apropiat mustar de cel...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... fel de mancare atat de popular este carnea de vita, cat mai proaspata posibil, mixul de condimente si tratarea termica adecvata ... (prajire) Ingrediente: 2 kilograme carne de vita tocata 4 linguri ketchup 2 linguri mustar ... Preparare: 1. Se framanta carnea de vita cu restul ingredientelor: ceapa alba ... chiflele (sa fie cu 1-2 centimetri mai mari decat chiflele intrucat se ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... piper negru, 4 felii de sunca. Mai aveti nevoie de: tava de ... incat grosimea compozitiei sa fi e mai mica spre margini. Se intind ... forma de vouchere pentru electrocasnice. Trimite in perioada 1 martie - 15 mai 2013 numarul bonului fiscal, care atesta achizitia a 5 ingrediente pentru prajituri sau ...
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
... Muschiuletul de vita se taie perpendicular pe fibra, în fâsii groase cât un deget ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Sparanghelul se curata, se spala si se taie varfurile (2-3 cm), care ... litri de apa, ceapa si sparanghelul si se lasa la fiert, la foc mediu, pâna când sparanghelul e bine fiert. Se strecoara zeama, iar sparanghelul se da prin blender. Untul se încinge într-un ... stinge cu zeama de la sparanghel si piper, se adauga sare. Toate ingredientele se mai dau în foc, pentru 10 minute ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scurge orezul de apa, daca mai este cazul. Lasa orezul sa ... împreuna orezul brun, vârfurile de sparanghel, ardeiul rosu, merele si stafidele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sparanghelul se curata bine si se fierbe in apa cu sare cam 15 minute. Peste felia de prosciuto se pune cate o felie de mozzarella, sparanghelul se condimenteaza cu sare si piper alb si se ruleaza. Se procedeaza la fel cu toate feliile si se aseaza intr-un vas yena. Se presara pe deasupra cu parmezan ras. Se introduce in cuptorul incalzit la foc mediu pentru 5-10 minute (pana se topeste mozzarella). Se serveste cald.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie treimea inferioara a sparanghelului, se spala si se usuca pe un servetel de hârtie. Se pune uleiul de masline într-o tigaie mare, la foc mediu, se adauga sparanghelul si se gateste aproximativ 10 minute, amestecând din când în când. Când sparanghelul este aproape facut se adauga si semintele de pin. Se pune sparanghelul pe farfurii, apoi se presara parmezanul, sarea si piperul . Se serveste cald.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune cartofii in apa si lasa-i la fiert timp de aproximativ 15 minute. Dupa ce s-au fiert, lasa-i la racit. Între timp, opareste sparanghelul în apa fierbinte, apoi pune-l in apa rece. Scoate-l si lasa-l sa se scurga. Pentru sos, amesteca maioneza, sucul de lamâie, ceapa verde, sarea si piperul într-un vas mic. Asaza cartofii si sparanghelul pe un platou si presara patrunjelul peste. Se serveste cu sosul de maioneza.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mereu am avut probleme cu vita, in sensul ca, de cele mai multe ori nu mi-a iesit ... luat inima-n dinti si am mai incercat cateva variante. Evident ca ... la treaba, vreau sa va mai arat cum se vede rasaritul ... geamul meu :D Ingrediente: - carne de vita (eventual pulpa ca sa nu ... fel de garnitura vrem si mai bem si oleaca de vin ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... si busuioc si lasi sa mai fiarba cateva minute si-i opresti ... adaugi tocanita cu carne de vita.Ornezi cu putin busuioc maruntit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , sarea, boiaua, amestecam, gustam si mai completam cu ce lipseste. Amestecam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la fiert.Adaugam carnea de vita ,cea de porc,piper macinat ... obtinem sarmaluta din foi de vita cu dopuri la ambele capete.Acest model este cel mai frumos de sarmaluta,sarmaluat cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de impachetat sarmalele. Frunzele de vita se spala,taiem eventual coditele ... de oala pe cele cu vita si pe jumatate pe cele cu varza pentru a fi mai usor de pus in farfurii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro