modul de preparare ciusca cu otet
Pagina 5 din 5
Fierbem sfecla data pe razatoare in apa cu sare, piper boabe, o foaie de dafin, otet. Cand sfecla e fiarta pe jumatate, se adauga celelalte legume date pe robot sau pe razatoare. Fasolea muiata 10-12 ore, se fierbe schimband de 3 ori apa calda. La final, se adauga fasolea si supa in care a fiert fasolea, zarzavatul, pasta de tomate, uleiul. Lasam sa fiarba impreuna 5 minute, condimentam, presaram cu patrunjel verde. Servim cu sau fara smantana de preferinta cu ceapa alaturi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cartofii se spala si se fierb in coaja, se decojesc si se taie felii. Ceapa si ridichiile se spala si se taie rondele. Branza se taie cubulete. Toate acestea se amesteca si se condimenteaza cu sare, ulei si otet dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1 lingura amidon 2 lingurite zahar 2 linguri otet de vin 1 ceapa 1 lingurita chilli ... soia si separat amestecati zaharul, otetul, sosul de soia ramas, apa ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Se spala si se taie rosiile rondele. Se taie prazul rondele si gogosarul julien. Se amesteca usor. Se adauga putin ulei de masline , otet , sare si piper prospat macinat dupa gust. Se lasa salata 5 minute la frigider pentru ca gusturile sa se intrepatrunda, apoi se presara deasupra niste frunze de busuioc proaspat. Pe o felie de paine prajita, poate sa fie o gustare sanatoasa si delicioasa de seara.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... - 1 lingura de ulei - 1 lingura de otet balsamic (sau de mere si miere, care e mai "bland") Mod de preparare: Pregatim pieptul de ... si ce va place), ulei, otet balsamic si un pic de ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... , se adauga bicarbonatul stins cu otet, apoi se framanta cu mana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
pestele macrou si pestele hering se pun sa se fiarba cu otetul putin vin si apa,sare si putin piper,boabe de coriandru si 4 foi de dafin,se adauga si 2 morcovi taiati in forma de floare si se fierb timp de 15 minute impreuna cu ceapa taiata rondele,apoi se adauga ulei de masline si se lasa peste noapte la rece si dimineata luam o paleta si scurgem de zeama si asezam pe platou de inox si ii servim rece(a se vedea poza).Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune orezul la fiert, iar spre final se adauga sare, zahar si otet. Asteptati sa se raceasca. Am asezat pe rogojina de bambus o foaie nori, pe foaia de nori am intins orez uniform, am adaugat somon taiat bucati mai lungi, castravete si morcov, apoi am rulat. Cu un cutit umezit am taiat rondele de grosime potrivita. Am servit maki-sushi cu sos de soia. De asemenea, se poate servi si cu wasabi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usturoi si se amesteca cu otet si ulei,pana devine o pasta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu un ou,150 g smantana,otetul,un varf de cutit de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pahar), ulei, sos de soia, otet balsamic, busuioc si rozmarin. A doua ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rad sfecla pe razatoarea mare, o dau la fiert in apa rece cu sare si otet.Dupa 15 minute adaug ceapa,morcovul, ardeiul,telina,pastarnacul date pe razatoare sau pe robot. Separat fierb coastele afumate.Trebuie sa fiarba foarte bine,pana se poate dezosa usor.Cand legumele sunt fierte, adaug carnea, condimentez,acresc,mai dau un clocot,adaug patrunjelul. Servim cu smantana.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... intr-o craticioara cu busuiocul taiat,otetul de vin rosu,uleiul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala cartofii si se fierb in coaja sa nu se sfarame.Se curata ceapa, se spala si se taie solzisori (pe lungime).Se taie cubulete castravetii murati si gogosarii la otet .Dupa ce au fiert cortofii se curata de coaja , se taie sub forma de cuburi mai mari, apoi se pun toate intr-un bol mai mare. Se adauga maslinele intregi fara samburi, uleiul, otetul, un praf de piper si un praf de sare si se amesteca . Se gusta si se completeaza cu sare, piper sau...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii intregi, apoi dupa ce s-au racit putin se taie cuburi. Gogosarii in otet se taie feliute mici, ceapa se taie pestisori si se freaca cu putina sare. Toate ingredientele se pun intr-un castron, se adauga maslinele, uleiul de masline si se asezoneaza cu sare. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele se curata se spala si se taie in bucati se aseaza intr-o oala sub presiune. Ceapa se taie sub forma de solzi se adauga bulionul, uleiul ,otetul, boabele de piper, foile de dafin si sarea dupa gust. Se adauga apa atat cat sa acopere bine ingrediente. Se fierbe la foc mic 45 de minute. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Mod de preparare rondele de rechin: Se spala pestele ,se usuca ... este foarte suculenta si aromata. Mod de preparare relish: Adauga in ... .Pune zaharul si stropeste cu otet de vin.Lasa tigaia la ... sau doua,pana se evapora otetul si rosiile se inmoaie putin ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vânata se taie rondele si se coace fie în cuptor, fie pe o tigaie grill. Se amesteca apoi cu rondele de rosie, bucati de brânza feta, nucile si usturoiul pisat. Se asezoneaza cu ulei, otet balsamic, sare, piper si fulgi de ardei iute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 20 linguri ulei, 4 linguri de otet, 2 pliculete de parf de copt ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... un sos din apa, bulion, otet, zeama de la lamaie, sare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro