mod de uscare a smochinelor coapte
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
mod de preparare pastrama de capra, frisca hulala mod de preparare, mod de preparare muschi tiganesc, mod de preparare pentru surimi congelat, mod de preparare kaizer din carne porc, vinete coapte borcan iarna, dulceata smochine coapte, mod de preparare musaca cu cartofi si carne tocata
Nu iti poti imagina cat este de buna pana nu vei incerca aceasta reteta... Ingrediente: o conopida mare (de circa un kilogram), 100 de grame de unt, o lingurita de cimbru uscat, sare, piper, un varf de cutit de boia dulce, o foaie de dafin pisata, o lingurita rasa de seminte de marar. Preparare: desfa conopida buchetele mici intr-un castron larg. Topeste untul si adauga toate mirodeniile. Adauga sare si piper. Toarna untul aromat peste conopida si amesteca. Pune conopida intr-o tava intr-un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se scobesc miezul merelor cu cu cutit cu virful ascutit pentru a scoate cotorul cu simburi pastrind merele intregi. MERELE TREBUIESC LASATE IN COAJA PENTRU CA ODATA BAGATE LA CUPTOR ELE SE INMOAIE. Se amesteca marul scobit cu nuca,stafidele inmuiate in esenta de vanilie si mierea. In mijlocul merelor se adauga amestecul obtinut. Pe deasupra se adauga putina scortisoara. Se introduc la cuptor 20 min. pana cind se rumenesc merele. VA DORESC POFTA BUNA!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca se va numi oua coapte pe pat de rosii si ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
... , supa este aromata de ciupercile coapte cu mirodenii si rezultatul este ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... se toarna pandispanul peste merele coapte, dupa care se pune din ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... isi scoate albeata printre rosii coapte, cu usturoi si rozmarin. Paradoxul ... : Salata de urda cu rosii coapte Ingrediente: 250 grame urda proaspata ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de usor de facut. Radacinoase coapte Ingrediente : 1 cartof dulce, 2 buc. pastarnac ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Pufos ca un nor prietenos, Rapid, se intelege de la sine, Este mult prea delicios Este checul cu smochine. INGREDIENTE 4 oua 150 g de zahar (am folosit zahar brun) 180 g de faina 1 plic praf de copt 50 ml ulei 140 g iaurt (am folosit iaurt cu 5% grasime) un praf de sare [&] Post-ul CHEC PUFOS CU IAURT SI SMOCHINE PROASPETE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... Tv am vazut o metoda de uscare - liofilizare a patrunjelului. Cum sant curiosa ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Din vacanta de vara toamna vine Cu struguri, nuci, dulceata de smochine
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Cand gatesti o rata ai doua posibilitati: fie te umpli de complexe, fie de respectul celorlalti. Daca observi ca pasarea asta are aripi mai lungi, picioruse scurte si piept alungit esti pe drumul cel bun: ai aflat ca nu ai in fata un pui. Descoperire destul de importanta, fiindca rata nu prea se gateste ca o gainusa oarecare. Carnea si aroma ei sunt unice si inconfundabile. La fel si ingredientele care o pun in valoare. Ingrediente dulci si aromate care sa-i fragezeasca bine carnea suculenta....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... o farfurie de servit, aranjind merele coapte in jurul bucatilor de friptura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ideea de a face paine in vasul roman am gasit-o la Miha si ma bucur nespus ca am pus-o si eu in aplicare. Am folosit o reteta de baza, dar rezultatele sunt spectaculoase! Painea este foarte crocanta la exterior si pufoasa la interior. Ingrediente 500 gr faina speciala pentru paine de la Boromir 1 pliculet de drojdie 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 2 linguri ulei aproximativ 300 ml apa sau cat va cere faina Metoda de amestecare a ingredientelor si de framantare este similara cu celelalte ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
4 mere mijlocii, 30 gr. unt, 125 gr. piersici uscate, suc de lamiie, 4 linguri de miere de albine, scortisoara Mod de preparare: Se scoate miezul merelor. Se pun merele in vas termorezistent si se toarna deasupra putin unt topit. Se amesteca piersicile cu putin suc de lamiie, cu jumatate din cantitatea de miere si cu restul de unt. Se umplu apoi merele cu acest amestec. Se presara scortisoara in fiecare mar si se toarna deasupra restul de miere. Se pune la cuptor 45-50 minute, stropind cu suc...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Un desert delicios, dulce si parfumat. Ingrediente si cantitati: 3/4 cana faina 1/2 cana zahar 1 lingurita praf de copt 1 lingurita scortisoara macinata 1/4 lingurita sare 1 1/2 cani mere, curatate de coaja si seminte si taiate cubulete 1/2 cana migdale taiate marunt 3/4 cana zahar brun 1/4 cana margarina vegetala 3/4 cana apa fiarta 1/2 cana lapte de soia Mod de preparare: 1. Incalzeste bine cuptorul. Unge cu margarina un vas termorezistent. 2. Intr-un bol de dimensiuni mari, amesteca faina,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
o banana mare, stafide, frisca, unt, visine din compot, fructe confiate, sirop acrisor (pentru 2 portii) Mod de preparare: Banana se curata de coaja si se taie in doua, pe lungime. De-a lungul ei se infig stafide sau fructe confiate. Se unge un vas rezistent la foc cu unt si se asaza bananele. Se lasa cam 10-15 minute. Apoi se scoate si se lasa la racit. Se pune deasupra frisca si se orneaza cu visine sau cu sirop ori fructe confiate.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu cub Knorr; - o cutie de smochine uscate sau 200g; - ulei, sare ... feliile de lamaie, jumatatile de smochine, bucatile de pui si am ...
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com
Cureti merele de coaja,le cureti de samburi si le razi pe razatoare,iei o tava si ungi cu jumatatea de unt fundul tavii,adaugi jumatatea de zahar pe toata tava si pui merele si adaugi scortisoara,le dai la foc mic in cuptor timp de 10 minute si in timpul asta spargi ouale si separi albusul de galbenus si bati albusurile si torni cate putin zahar (puio cana de zahar),adaugi esenta de rom,separat bati galbenusurile cu cealalta jumatate de unt,apoi iei o lingura de lemn si adaugi peste albusuri...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rosiile se spala, se sterg si se coc pe plita sau pe gratar. Se curata apoi de coaja si se paseaza cu furculita. Peste rosii se adauga usturoiul pisat sare si apa si se omogenizeaza bine.. Am servit sosul cu carnaciori prajiti si mamaliga .
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Se încalzeste cuptorul la 220 grade Celsius. Ardeii, cartoful dulce, dovleceii si ceapa rosie, se asaza întrr-o tava stropita cu ulei de masline. Se asezoneaza cu piper proaspat macinat. Se introduc la cuptor pentru 25 de minute. Separat, se curata cotletele de grasime, se amesteca verdeturile cu piper negru proaspat macinat si se tapeteaza cotletele de miel. Se scoate tava cu legume din cuptor, se întorc, cotletele se asaza peste legume, în tava fierbinte si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro