mod de uscare a smochinelor coapte
Pagina 4 din 5
Te-ar mai putea interesa:
mod de preparare pastrama de capra, frisca hulala mod de preparare, mod de preparare muschi tiganesc, mod de preparare pentru surimi congelat, mod de preparare kaizer din carne porc, vinete coapte borcan iarna, dulceata smochine coapte, mod de preparare musaca cu cartofi si carne tocata
Nu iti poti imagina cat este de buna pana nu vei incerca aceasta reteta... Ingrediente: o conopida mare (de circa un kilogram), 100 de grame de unt, o lingurita de cimbru uscat, sare, piper, un varf de cutit de boia dulce, o foaie de dafin pisata, o lingurita rasa de seminte de marar. Preparare: desfa conopida buchetele mici intr-un castron larg. Topeste untul si adauga toate mirodeniile. Adauga sare si piper. Toarna untul aromat peste conopida si amesteca. Pune conopida intr-o tava intr-un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se scobesc miezul merelor cu cu cutit cu virful ascutit pentru a scoate cotorul cu simburi pastrind merele intregi. MERELE TREBUIESC LASATE IN COAJA PENTRU CA ODATA BAGATE LA CUPTOR ELE SE INMOAIE. Se amesteca marul scobit cu nuca,stafidele inmuiate in esenta de vanilie si mierea. In mijlocul merelor se adauga amestecul obtinut. Pe deasupra se adauga putina scortisoara. Se introduc la cuptor 20 min. pana cind se rumenesc merele. VA DORESC POFTA BUNA!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de usor de facut. Radacinoase coapte Ingrediente : 1 cartof dulce, 2 buc. pastarnac ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Pufos ca un nor prietenos, Rapid, se intelege de la sine, Este mult prea delicios Este checul cu smochine. INGREDIENTE 4 oua 150 g de zahar (am folosit zahar brun) 180 g de faina 1 plic praf de copt 50 ml ulei 140 g iaurt (am folosit iaurt cu 5% grasime) un praf de sare [&] Post-ul CHEC PUFOS CU IAURT SI SMOCHINE PROASPETE apare prima data in Retete Haplea .
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... Tv am vazut o metoda de uscare - liofilizare a patrunjelului. Cum sant curiosa ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Din vacanta de vara toamna vine Cu struguri, nuci, dulceata de smochine
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Cand gatesti o rata ai doua posibilitati: fie te umpli de complexe, fie de respectul celorlalti. Daca observi ca pasarea asta are aripi mai lungi, picioruse scurte si piept alungit esti pe drumul cel bun: ai aflat ca nu ai in fata un pui. Descoperire destul de importanta, fiindca rata nu prea se gateste ca o gainusa oarecare. Carnea si aroma ei sunt unice si inconfundabile. La fel si ingredientele care o pun in valoare. Ingrediente dulci si aromate care sa-i fragezeasca bine carnea suculenta....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ideea de a face paine in vasul roman am gasit-o la Miha si ma bucur nespus ca am pus-o si eu in aplicare. Am folosit o reteta de baza, dar rezultatele sunt spectaculoase! Painea este foarte crocanta la exterior si pufoasa la interior. Ingrediente 500 gr faina speciala pentru paine de la Boromir 1 pliculet de drojdie 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 2 linguri ulei aproximativ 300 ml apa sau cat va cere faina Metoda de amestecare a ingredientelor si de framantare este similara cu celelalte ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Un desert delicios, dulce si parfumat. Ingrediente si cantitati: 3/4 cana faina 1/2 cana zahar 1 lingurita praf de copt 1 lingurita scortisoara macinata 1/4 lingurita sare 1 1/2 cani mere, curatate de coaja si seminte si taiate cubulete 1/2 cana migdale taiate marunt 3/4 cana zahar brun 1/4 cana margarina vegetala 3/4 cana apa fiarta 1/2 cana lapte de soia Mod de preparare: 1. Incalzeste bine cuptorul. Unge cu margarina un vas termorezistent. 2. Intr-un bol de dimensiuni mari, amesteca faina,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu cub Knorr; - o cutie de smochine uscate sau 200g; - ulei, sare ... feliile de lamaie, jumatatile de smochine, bucatile de pui si am ...
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com
Cureti merele de coaja,le cureti de samburi si le razi pe razatoare,iei o tava si ungi cu jumatatea de unt fundul tavii,adaugi jumatatea de zahar pe toata tava si pui merele si adaugi scortisoara,le dai la foc mic in cuptor timp de 10 minute si in timpul asta spargi ouale si separi albusul de galbenus si bati albusurile si torni cate putin zahar (puio cana de zahar),adaugi esenta de rom,separat bati galbenusurile cu cealalta jumatate de unt,apoi iei o lingura de lemn si adaugi peste albusuri...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Rosiile se spala, se sterg si se coc pe plita sau pe gratar. Se curata apoi de coaja si se paseaza cu furculita. Peste rosii se adauga usturoiul pisat sare si apa si se omogenizeaza bine.. Am servit sosul cu carnaciori prajiti si mamaliga .
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Se încalzeste cuptorul la 220 grade Celsius. Ardeii, cartoful dulce, dovleceii si ceapa rosie, se asaza întrr-o tava stropita cu ulei de masline. Se asezoneaza cu piper proaspat macinat. Se introduc la cuptor pentru 25 de minute. Separat, se curata cotletele de grasime, se amesteca verdeturile cu piper negru proaspat macinat si se tapeteaza cotletele de miel. Se scoate tava cu legume din cuptor, se întorc, cotletele se asaza peste legume, în tava fierbinte si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taiem capacul bostanului si inlaturam semintele. Ciupercile si ceapa sunt date la mixer, pana se obtine o pasta mai groasa. Radem morcovul, peste el adaugam uleiul, delikat-ul si il lasam pe foc spre a fi inabusit. Peste morcov, adaugam orezul si putina apa. Dupa ce orezul este fiert, se amesteca cu ciupercile si ceapa trecute prin mixer, cu nuca, stafidele si patrunjelul. Impaturim sarmalele, le asezam intr-o oala si le lasam la fiert pana sarmalele devin potolite. Dupa ce au dat in clocot...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In trecut, experienta mea cu supele de rosii a fost una destul de trista. Le asociam cu un soi de bulion, cu taitei sau galuste, nu cine stie ce la gust si cu o munca migaloasa in spate, pentru curatarea de coaja a rosiilor. Si cum ma stiti pe mine ca sunt mereu in cautare de solutii rapide, ideea de a pregati o astfel de supa nu ma incanta. Dar pentru ca aveam o gramada de rosii si era pacat de ele, am improvizat. Si uite asa, cand improvizeaza omul, descopera minuni! Ingrediente 1 kg de...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Astazi nu va prezint o reteta, ci mai mult o idee pentru a rezolva cu minim de efort un mic-dejun. Ouale ochiuri nu le mai pregatiti in tigaie, ci in forme de briose :) Ungeti cu putin ulei tava si spargeti cate un ou in fiecare compartiment. Dati la cuptor la foc mare pana se coc. Merg grozav pentru a face sandwichuri :) Eu le-am combinat cu paine prajita frecata cu usturoi si cascaval. Pofta buna!
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Ciupercile se taie lamele grosute si se pun pe o foaie de copt, intr-o tava la cuptor. Se sareaza, se pipereaza, se stropesc cu ulei de masline si se lasa la cuptor 5 minute. Ceapa si ardeiul se taie marunt, se calesc si se amesteca cu rosiile date pe razatoare. Se adauga busuioc, oregano, usturoiul pisat, sare, piper si se lasa la fiert 10-15 minute. Cand se ia de pe foc se adauga frunzulite de patrunjel proaspat. Pastele se prepara dupa instructiunile de pe ambalaj si la final se amesteca...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... farfurie, puneti peste iart, merele coapte si presarati cu scortisoara. PS ... cea mai mare e gustul merelor coapte in ulei de cocos! :) Uleiul ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de pulpa, cind acestea sint coapte), ajutindu-ne si de un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se toarna pandispanul peste merele coapte, dupa care se pune din ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro