mod de uscare a smochinelor coapte
Pagina 5 din 5
Te-ar mai putea interesa:
mod de preparare pastrama de capra, frisca hulala mod de preparare, mod de preparare muschi tiganesc, mod de preparare pentru surimi congelat, mod de preparare kaizer din carne porc, vinete coapte borcan iarna, dulceata smochine coapte, mod de preparare musaca cu cartofi si carne tocata
Se pregateste maiaua din drojdie,apa calduta si zahar.Se pune faina in castron ,se face o adancitura unde punem maiaua.Framantam un aluat care nu se lipeste de maini si il lasam la dospit.Dam varza pe razatoare,o frecam cu sare si o punem la calit.Potrivim gustul de sare si piper.Luam din aluat bucati,care le intindem cu sucitorul,punem 2 linguri de umplutura ,le adunam la colturi si le intindem cu sucitorul.Cand am terminat totul,incepem sa le prajim in baie de ulei.Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 180 de grade Celsius. Forma pentru tort se unge cu putin ulei. Se amesteca într-un bol faina, bicarbonatul, praful de copt, vanilia, sarea, scortisoara, nucsoara si ghimbirul pulbere. Apoi se adauga apoi morcovii razuiti si zaharul. Într-un bol separat se amesteca uleiul si amestecul din in, dupa care se încorporeaza în amestecul de faina. Se toarna amestecul în tava rotunda si se lasa la cuptor 30-40 de minute, facând la final testul cu scobitoarea....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala atatea gutui cate dorim sa pregatim. Se scobesc bine la mijloc si se umplu cu zahar. Se pun intr-o forma si se dau la cuptor. Cand zaharul din gutui e topit, se mai umplu gutuile din nou cu zahar. Se tin pana sunt destul de coapte si se servesc in forma in care au fost coapte. - 1 kg gutui, zahar. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Taiati 4 bucati de folie de aluminiu, suficient de mari cit sa infasoare o felie de brinza. Plasati in centrul fiecarei folii cite una dintre cele 4 felii (feliile nu trebuie sa fie foarte groase, aproximativ 1-1,5 cm in grosime). Presarati oregano peste brinza si adaugati citeva picaturi de ulei de masline. Apoi impaturiti foliile, astfel incit sa acopere integral feliile. Pachetele astfel realizate sint asezate intr-o tava si se lasa la copt in cuptor preincalzit pentru 15-20 de minute. Se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se scoate miezul merelor, apoi se freaca 2 linguri de unt cu zaharul pudra, scortisoara si cuisoara. Acest amestec se introduce in mere. Merele se tavalesc in untul ramas topit, apoi in zaharul brun, dupa care se introduc la cuptor pentru 15 min., la foc mediu. Se servesc calde. - 4 mere mari, 3 linguri de unt, 3 linguri zahar pudra, scortisoara si cuisoare macinate, 2 linguri zahar brun. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 conopida 100 gr unt 1 lgt sare sau vegeta Taiem cotorul si rupem frunzele. Conopida ramane intreaga dar scobim cat mai mult din cotor. Asezam conopida intr-o tava putin mai mare decat ea si nu in tava aragazului. Ungem conopida cu untul moale pe toate partile. presaram sare peste tot si o dam o ora la 200 de grade. La interval de 15 minute scoatem tava si ungem conopida cu untul topit. Trebuie sa intre cutitul foarte usor si atunci este gata. O taiem pe jumatate si apoi buchetele. mai...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Banana se curata de coaja si se taie in doua, pe lungime. De-a lungul ei se infig stafide sau fructe confiate. Se unge un vas rezistent la foc cu unt si se asaza bananele. Se lasa cam 10-15 minute. Apoi se scoate si se lasa la racit. Se pune deasupra frisca si se orneaza cu visine sau cu sirop ori fructe confiate. - O banana mare, stafide, frisca, unt, visine din compot, fructe confiate, sirop acrisor. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata rata de eventualele urme de pene sau tuleie, eventual se parleste. Curatati sau indepartati excesul de piele de la gat. Infigeti in pieptul ratei cele 12 cuisoare, cate 6 pe fiecare jumatate de piept. Faceti o marinata din miere, marmelada de portocale, sosul de soia, coniac, sucul celor 2 portocale si cate o lingurita rasa de scortisoara si nucsoara. Turnati marinata peste pasare si fiti siguri ca ajunge peste tot, atat in interior cat si in exteriorul ratei. Introduceti rata la...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie painea felii egale si se ung cu ketchup. Se spala rosiile, se taie felii. Se taie felii si telemeaua. Se pune pe feliile de paine, branza la baza, deasupra rosiile. Se sareaza (daca branza nu e prea sarata), se pipereaza. Se spala patrunjelul si se toaca marunt. La fel usturoiul. Se amesteca bine cu untdelemnul si se intinde pasta obtinuta peste fiecare felie de rosie. Se pun sandviciurile pe o tava si se baga la cuptor 5 minute, sub arzatorul pentru gratar. - 1 paine pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala merele in apa rece, se scobeste mijlocul fara sa se strapunga marul de la un capat la celalalt, se umplu merele cu dulceata si se pun pe tava. Se adauga 2-3 linguri de apa si se da tava la cuptor pentru 15-20 minute. Imediat ce merele se inmoaie se scot din cuptor se lasa sa se raceasca putin dupa aceea se asaza pe platou si se toarna deasupra siropul pe care l-au lasat merele in tava. In dulceata este bine sa se adauge 1/2 pahar de pesmet, migdale pisate marunt sau nuci tocate...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala si se sterg gutuile. Se scobesc mai adanc la un capat si se curata samburii si partea carnoasa. Se amesteca nucile cu marmelada si stafidele si se umplu gutuile. Se aseaza in tava si se coc la foc potrivit. Se servesc caldute, pudrate cu mult zahar. - 4 gutui mari, 1 lingura nuci taiate marunt, 2 linguri marmelada, 1 lingurita stafide, zahar pudra. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie baghetele in doua si inca o data in doua pe lung (se obtin 8 jumatati) si se unge fiecare bucata cu unt. Se curata ceapa si se taie rondele, iar mararul si patrunjelul se toaca. Pe patru bucati de bagheta se pune jumatate din ceapa si din verdeata tocata, deasupra fileurile de peste care se stropesc cu putina zeama de lamaie. Urmeaza restul de ceapa si de verdeata si se acopera cu celelalte patru bucati de bagheta. Fiecare "sandvici" se infasoara cu cate doua felii de sunca. Se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... integrale ( de preferat), rosii bine coapte, busuioc din belsug (o mana), masline ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... din organism. Ingrediente: - 2 avocado bine coapte - 1/2 ceapa tocata marunt - 1/2 lingurita ardei ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se preîncalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Fructele uscate se taie marunt si se amesteca împreuna cu nucile taiate în bucati. Se bat ouale si se adauga peste ele amestecul de fructe uscate. Apoi se încorporeaza zaharul, faina si praful de copt, amestecând bine compozitia. Se unge tava pentru chec cu putin ulei înainte de a turna compozitia în ea. Se introduce în cuptorul încins la 180 de grade Celsius si se lasa 45 de minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lapte + 40 ml lapte - 3-4 banane coapte In cutia de prajitura veti ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... verde fina 2 rosii mari si coapte 200 g conserva de ton in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... : 1 iaurt de soia 3 banane bine coapte, coaja avand pete maro 1/3 pahar ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... sau sa-l lasi ca atare si sa-l ornezi cu alune coapte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau patrunjel verde. - 1 kg vinete coapte, 500 g dovleac turcesc, 1 ceapa, ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro